Πλαγάκος Κώστας - Κουφάλια
Οποιοσδήποτε τοπικός φορέας ή ιδιώτης επιθυμεί να προβάλλει κάποια δραστηριότητά του, ή κάποια εκδήλωση που διοργανώνει, στο blog: http://koufalia.capitalblogs.gr δεν έχει παρά να μας ενημερώσει σχετικά στο Τηλ.&Fax:2391053356 ή στο mail: plagakos@yahoo.gr
Λίγα λόγια για εμένα
Ελεύθερος Επαγγελματίας (Οικονομολόγος-Λογιστής) στην πόλη των Κουφαλίων. Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Κουφαλίων αρχικά (2007-2010) και Χαλκηδόνος στη συνέχεια (2011-2014). Ασχολούμενος ερασιτεχνικά με τη δημοσιογραφία - αρθρογραφία εξέδιδα από τον Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Μάιο του 2013 την τοπική εφημερίδα "ΕΝΟΤΗΤΑ". Έτος γέννησης 1978.
Σύνδεσμοι
·Δείτε όλα τα φύλλα της τοπικής εφημερίδας "ΕΝΟΤΗΤΑ" εδώ
·Αιρετή Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση. Προϋπόθεση για την ανασυγκρότηση της χώρας ("ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" 26/10/2008)
·Σκέψεις για την πιστωτική πολιτική των τραπεζών και τις σχέσεις τους με το ελληνικό δημόσιο ("ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" 30/04/2011)
·Καταστροφική για την εθνική μας οικονομία ενδεχόμενη έξοδος από τη ζώνη του ευρώ ("ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" 15/05/2011)
·"Συμπαραστάτης του δημότη": Ευρύτερες συναινέσεις ή μονοκομματικές επιλογές;
·Προς αναζήτηση νέας ιδεολογίας
·Τα αίτια ύπαρξης και επιβίωσης των πολιτικών κομμάτων και το ενδεχόμενο εξαφάνισής τους
·Ηθικά και οικονομικά επιλήψιμη η απόφαση για συγκέντρωση αποδείξεων αξίας ίσης με το ήμισυ του εισοδήματος μας
·Η ανάγκη για μια νέα Σεισάχθεια
·Απόκτηση οικονομικής παιδείας για την αποφυγή νέας χρεοκοπίας
·Οικονομικός κύκλος ή αλλαγή κατηγορίας
·Ανάγκη,μέλλον και ηθική ("Karfitsa" 24/11/2012)
·Κατάργηση των κομματικών θέσεων στην τοπική αυτοδιοίκηση ("Karfitsa" 16/02/2013)
·Οι τράπεζες θα πρέπει, και αυτές, να πληρώσουν την αφροσύνη τους ("Karfitsa" 02/03/2013)
·Ψωμί εισαγωγής;
·Ανασφάλιστη εργασία και...υποκρισία


Κουφαλίων Δρώμενα
2304 αναγνώστες
Σάββατο, 20 Μαρτίου 2010
10:00

 

Φίλοι αναγνώστες, εδώ και τέσσερα σχεδόν χρόνια μέσα από την δεύτερη σελίδα της εφημερίδας σχολιάζαμε την πολιτική και οικονομική επικαιρότητα της χώρας. Στο εξής η στήλη «ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙΣ» αντικαθίσταται από μία νέα στήλη που φέρει το όνομα «ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ ΔΡΩΜΕΝΑ». Κάθε εβδομάδα, λοιπόν, εδώ θα καταγράφεται η ειδησεογραφία της πόλης μας. Εννοείται ότι στη νέα αυτήν προσπάθεια όχι μόνο είναι καλοδεχούμενη αλλά απαιτείται και η δική σας συμμετοχή ώστε η πληροφόρηση όλων μας να είναι η πληρέστερη δυνατή. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να μας ενημερώσετε για την πραγματοποίηση κάποιας εκδήλωσης ή κάποιου συμβάντος που εκτιμάτε ότι «κολλάει» στο περιεχόμενο και το ύφος της στήλης.

 

Για μία ακόμη φορά έκανε αισθητή την παρουσία του ο Όμιλος Φίλων Κυνηγών Κουφαλίων, που προχώρησε σε δενδροφύτευση εκατοντάδων καλλωπιστικών δένδρων κατά μήκος του ποδηλατόδρομου και εκατόν πενήντα περίπου λευκών στο κανάλι που καταλήγουν τα βιομηχανικά απόβλητα της περιοχής. Στο μεταξύ για αύριο Κυριακή, 21 Μαρτίου, είναι προγραμματισμένη και η αιμοδοσία του Ομίλου. Υπενθυμίζεται ότι ο Όμιλος πραγματοποιεί δύο αιμοδοσίες ετησίως. Μία με την έναρξη της κυνηγετικής περιόδου και μία με τη λήξη της.

 
Μιας και αναφερθήκαμε σε αιμοδοσίες, να αναφέρουμε ότι το προηγούμενο Σάββατο πραγματοποιήθηκε, στο Κέντρο Υγείας Κουφαλίων, η αιμοδοσία του Σ.Ε.ΔΙ.Π.
 
Αξιέπαινη και η πρωτοβουλία του ΠΑΟ Κουφαλίων να πραγματοποιήσει σήμερα το βράδυ συνεστίαση σε οικογενειακή ταβέρνα των Κουφαλίων, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν για την οικονομική ενίσχυση παλαίμαχου ποδοσφαιριστή που αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας ύστερα από ατύχημα που του συνέβη.
 
Η διοίκηση του ΠΑΟ Κουφαλίων διοργανώνει, επίσης, λαχειοφόρο αγορά για την οικονομική της ενίσχυση. Η κλήρωση είναι προγραμματισμένη για την Τρίτη 23 Μαρτίου και ο κάτοχος του τυχερού λαχνού θα αποκτήσει ένα αυτοκίνητο Mercedes 160 A΄ Class.
 
Οριστική φαίνεται να είναι η απόφαση της Διοίκησης της Εμπορικής Τράπεζας της Ελλάδας να διακόψει τη λειτουργία του υποκαταστήματος Κουφαλίων. Την ίδια ώρα, οι διοικητικές υπηρεσίες του ΙΚΑ προετοιμάζονται για μετακόμιση από την οδό Φιλίππου στις αρχές της Εθνικής Αντίστασης.
 
Πρωτάθλημα volley στο οποίο συμμετείχαν τα Δημοτικά Σχολεία των Κουφαλίων με μεικτές ομάδες (αγόρια-κορίτσια) διοργάνωσε πρόσφατα ο Δήμος Κουφαλίων. Πρωταθλήτρια ομάδα αναδείχτηκε η ομάδα του Δημοτικού Σχολείου Προχώματος, η οποία επικράτησε, στον τελικό, της ομάδας του 4ου Δημοτικού Σχολείου. Αξιοσημείωτη είναι η συμμετοχή του Δημοτικού Σχολείου Ακροποτάμου το οποίο αγωνιζόμενο με οκτώ μόλις μαθητές κατέκτησε την τέταρτη θέση.
 
Αύριο Κυριακή ο Σύλλογος «Ρωμιοσύνη και Ορθοδοξία» διοργανώνει εκδήλωση-ομιλία στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ησυχαστηρίου Αγίου Γρηγορίου του Παλαμά με ομιλητή τον πολιτικό επιστήμονα και συγγραφέα κ. Κ. Χολέβα και θέμα «Επίκαιρα Μηνύματα από το Ελληνορθόδοξο 1821». Η ομιλία θα πραγματοποιηθεί μετά τη Θεία Λειτουργία.  
 
Εβδομαδιαία Εφημερίδα "Επικοινωνία" 20/03/2010
Αξιολογήστε το άρθρο 
46 ψήφοι
 Εκτύπωση     Αποστολή με e-mail

Σχετικά με το blog
Το παρόν blog δημιουργήθηκε το Μάρτιο του 2010 προκειμένου να αναρτώ σε αυτό τη δραστηριότητά μου ως δημοτικός σύμβουλος καθώς και σκέψεις μου αναφορικά με θέματα της επικαιρότητας αλλά και εργασίες μου αναφορικά με την ιστορία του τόπου μας. Σύντομα δόθηκε βήμα και στους φορείς του τόπου μας αλλά και σε ιδιώτες και εμπλουτίστηκε έτσι η θεματολογία του. Σε κάθε περίπτωση η ενημέρωσή του γίνεται σε ερασιτεχνική βάση (όποτε δηλαδή υπάρχει χρόνος) και δε στοχεύω στην συστηματική δημοσιογραφική κάλυψη όλης της ειδησεογραφίας του Δήμου μας ούτε και στο κυνήγι της επισκεψιμότητας...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις