Πλαγάκος Κώστας - Κουφάλια
Οποιοσδήποτε τοπικός φορέας ή ιδιώτης επιθυμεί να προβάλλει κάποια δραστηριότητά του, ή κάποια εκδήλωση που διοργανώνει, στο blog: http://koufalia.capitalblogs.gr δεν έχει παρά να μας ενημερώσει σχετικά στο Τηλ.&Fax:2391053356 ή στο mail: plagakos@yahoo.gr
Λίγα λόγια για εμένα
Ελεύθερος Επαγγελματίας (Οικονομολόγος-Λογιστής) στην πόλη των Κουφαλίων. Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Κουφαλίων αρχικά (2007-2010) και Χαλκηδόνος στη συνέχεια (2011-2014). Ασχολούμενος ερασιτεχνικά με τη δημοσιογραφία - αρθρογραφία εξέδιδα από τον Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Μάιο του 2013 την τοπική εφημερίδα "ΕΝΟΤΗΤΑ". Έτος γέννησης 1978.
Σύνδεσμοι
·Δείτε όλα τα φύλλα της τοπικής εφημερίδας "ΕΝΟΤΗΤΑ" εδώ
·Αιρετή Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση. Προϋπόθεση για την ανασυγκρότηση της χώρας ("ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" 26/10/2008)
·Σκέψεις για την πιστωτική πολιτική των τραπεζών και τις σχέσεις τους με το ελληνικό δημόσιο ("ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" 30/04/2011)
·Καταστροφική για την εθνική μας οικονομία ενδεχόμενη έξοδος από τη ζώνη του ευρώ ("ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" 15/05/2011)
·"Συμπαραστάτης του δημότη": Ευρύτερες συναινέσεις ή μονοκομματικές επιλογές;
·Προς αναζήτηση νέας ιδεολογίας
·Τα αίτια ύπαρξης και επιβίωσης των πολιτικών κομμάτων και το ενδεχόμενο εξαφάνισής τους
·Ηθικά και οικονομικά επιλήψιμη η απόφαση για συγκέντρωση αποδείξεων αξίας ίσης με το ήμισυ του εισοδήματος μας
·Η ανάγκη για μια νέα Σεισάχθεια
·Απόκτηση οικονομικής παιδείας για την αποφυγή νέας χρεοκοπίας
·Οικονομικός κύκλος ή αλλαγή κατηγορίας
·Ανάγκη,μέλλον και ηθική ("Karfitsa" 24/11/2012)
·Κατάργηση των κομματικών θέσεων στην τοπική αυτοδιοίκηση ("Karfitsa" 16/02/2013)
·Οι τράπεζες θα πρέπει, και αυτές, να πληρώσουν την αφροσύνη τους ("Karfitsa" 02/03/2013)
·Ψωμί εισαγωγής;
·Ανασφάλιστη εργασία και...υποκρισία


Κουφαλίων Δρώμενα
3149 αναγνώστες
Σάββατο, 27 Μαρτίου 2010
09:49

 

Πενήντα τρεις υπαλλήλους της Νομαρχίας Θεσσαλονίκης οι οποίοι συνταξιοδοτήθηκαν εντός του 2009 βράβευσε τη Δευτέρα ο Νομάρχης Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Ψωμιάδης. Μεταξύ των βραβευθέντων ήταν και ο συνδημότης μας Δημοσθένης Γατίδης ο οποίος συνταξιοδοτήθηκε ύστερα από 38 χρόνια συνολικής υπηρεσίας. Ο κ. Γατίδης εργάστηκε ως γεωπόνος στη Διεύθυνση Αγροτικής Ανάπτυξης της Νομαρχίας.

 

Ολοκληρώνονται αυτό το Σαββατοκύριακο οι θεατρικές παραστάσεις του έργου «Ποια Ελένη» που «ανέβασε» για τέσσερα συνεχόμενα Σαββατοκύριακα η θεατρική ομάδα των Κουφαλίων «Δρώμενο». Το «Δρώμενο» εδώ και δέκα ολόκληρα χρόνια, «ανεβάζοντας» κάθε χρόνο και από μία παράσταση, δηλώνει ένα δυναμικό «παρόν» στα πολιτιστικά δρώμενα των Κουφαλίων.

 

Παρουσία του Μητροπολίτη Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ. Ιωήλ θα τελεστεί αύριο, Κυριακή των Βαΐων, η Θεία Λειτουργία στην ενορία του Αγίου Γεωργίου.

 

Παραμονή της Εθνικής μας Εορτής πραγματοποιήθηκε σχετική εκδήλωση στο Πνευματικό Κέντρο Κουφαλίων με επετειακά τραγούδια από τη Μικτή Χορωδία του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Θέρμης αλλά και μία σύντομη αλλά μεστή νοημάτων ομιλία του Φιλόλογου και Γυμνασιάρχη κ. Παναγιώτη Αντωνόπουλου.

 

Μια ξεχωριστή νότα έδωσε στην Επίσημη Δοξολογία της 25ης Μαρτίου, που τελέστηκε στην εκκλησία του Αγίου Αθανασίου, η πρωτοβουλία του προσφάτως τοποθετηθέντα ιερέα, πάτερ-Δημήτριου, να ψάλει σύσσωμο το εκκλησίασμα τον Εθνικό μας Ύμνο με το πέρας της Δοξολογίας. Κάτι τέτοιο, συνηθιζόταν, όπως ανέφερε ο πάτερ-Δημήτριος στις δοξολογίες που χοροστατούσε ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Παντελεήμων ο Β΄.

 

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η εκδήλωση που διοργάνωσε τη Δευτέρα 22 Μαρτίου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Νερού, η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης – Αποχέτευσης Κουφαλίων (Δ.Ε.Υ.Α.Κ). Η εκδήλωση, την επιμέλεια της οποίας είχε η Πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.Κ. Μαρία Γατίδου – Μαλαθούνη, περιλάμβανε ομιλία από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΥΑΘ και Αναπληρωτή Καθηγητή Ιατρικής Σχολής κο Ν. Παπαδάκη, προβολή κινηματογραφικής ταινίας με θέμα «Ο 3ος Παγκόσμιος Πόλεμος για το Νερό» καθώς και παρουσιάσεις εργασιών μαθητών των Γυμνασίων Κουφαλίων και Προχώματος. Θα ήταν παράλειψη αν δεν αναφέραμε τις χορηγίες (αποτέλεσμα προσωπικών ενεργειών της προέδρου της Δ.Ε.Υ.Α.Κ) των τραπεζών ΠΕΙΡΑΙΩΣ και ΑΓΡΟΤΙΚΗ οι οποίες δεσμεύτηκαν ότι θα ενισχύσουν τα δύο Γυμνάσια του Δήμου μας με 2.000 ευρώ (ΠΕΙΡΑΙΩΣ) και 2 Φορητούς Ηλεκτρονικούς Υπολογιστές   (ΑΤΕ).
 
 
«Έπιασε τόπο» η κινητοποίηση των ανθρώπων του «Ομίλου Φίλων Κυνηγών Κουφαλίων» και τα ενημερωτικά φυλλάδια που αυτοί διένειμαν σε κεντρικά σημεία της πόλης μας ενόψει της αιμοδοσίας που διοργάνωσε ο Όμιλος την προηγούμενη Κυριακή, μιας και οι φιάλες που συγκεντρώθηκαν έφτασαν τις ενενήντα. Αριθμό φιαλών που σίγουρα θα «ζήλευαν» πολλές τράπεζες αίματος όχι μόνο της περιοχής αλλά ολόκληρης της Ελλάδας.
 
 
Εβδομαδιαία Εφημερίδα "Επικοινωνία" 27/03/2010
Αξιολογήστε το άρθρο 
44 ψήφοι
 Εκτύπωση     Αποστολή με e-mail

Σχετικά με το blog
Το παρόν blog δημιουργήθηκε το Μάρτιο του 2010 προκειμένου να αναρτώ σε αυτό τη δραστηριότητά μου ως δημοτικός σύμβουλος καθώς και σκέψεις μου αναφορικά με θέματα της επικαιρότητας αλλά και εργασίες μου αναφορικά με την ιστορία του τόπου μας. Σύντομα δόθηκε βήμα και στους φορείς του τόπου μας αλλά και σε ιδιώτες και εμπλουτίστηκε έτσι η θεματολογία του. Σε κάθε περίπτωση η ενημέρωσή του γίνεται σε ερασιτεχνική βάση (όποτε δηλαδή υπάρχει χρόνος) και δε στοχεύω στην συστηματική δημοσιογραφική κάλυψη όλης της ειδησεογραφίας του Δήμου μας ούτε και στο κυνήγι της επισκεψιμότητας...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις