Πλαγάκος Κώστας - Κουφάλια
Οποιοσδήποτε τοπικός φορέας ή ιδιώτης επιθυμεί να προβάλλει κάποια δραστηριότητά του, ή κάποια εκδήλωση που διοργανώνει, στο blog: http://koufalia.capitalblogs.gr δεν έχει παρά να μας ενημερώσει σχετικά στο Τηλ.&Fax:2391053356 ή στο mail: plagakos@yahoo.gr
Λίγα λόγια για εμένα
Ελεύθερος Επαγγελματίας (Οικονομολόγος-Λογιστής) στην πόλη των Κουφαλίων. Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Κουφαλίων αρχικά (2007-2010) και Χαλκηδόνος στη συνέχεια (2011-2014). Ασχολούμενος ερασιτεχνικά με τη δημοσιογραφία - αρθρογραφία εξέδιδα από τον Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Μάιο του 2013 την τοπική εφημερίδα "ΕΝΟΤΗΤΑ". Έτος γέννησης 1978.
Σύνδεσμοι
·Δείτε όλα τα φύλλα της τοπικής εφημερίδας "ΕΝΟΤΗΤΑ" εδώ
·Αιρετή Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση. Προϋπόθεση για την ανασυγκρότηση της χώρας ("ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" 26/10/2008)
·Σκέψεις για την πιστωτική πολιτική των τραπεζών και τις σχέσεις τους με το ελληνικό δημόσιο ("ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" 30/04/2011)
·Καταστροφική για την εθνική μας οικονομία ενδεχόμενη έξοδος από τη ζώνη του ευρώ ("ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" 15/05/2011)
·"Συμπαραστάτης του δημότη": Ευρύτερες συναινέσεις ή μονοκομματικές επιλογές;
·Προς αναζήτηση νέας ιδεολογίας
·Τα αίτια ύπαρξης και επιβίωσης των πολιτικών κομμάτων και το ενδεχόμενο εξαφάνισής τους
·Ηθικά και οικονομικά επιλήψιμη η απόφαση για συγκέντρωση αποδείξεων αξίας ίσης με το ήμισυ του εισοδήματος μας
·Η ανάγκη για μια νέα Σεισάχθεια
·Απόκτηση οικονομικής παιδείας για την αποφυγή νέας χρεοκοπίας
·Οικονομικός κύκλος ή αλλαγή κατηγορίας
·Ανάγκη,μέλλον και ηθική ("Karfitsa" 24/11/2012)
·Κατάργηση των κομματικών θέσεων στην τοπική αυτοδιοίκηση ("Karfitsa" 16/02/2013)
·Οι τράπεζες θα πρέπει, και αυτές, να πληρώσουν την αφροσύνη τους ("Karfitsa" 02/03/2013)
·Ψωμί εισαγωγής;
·Ανασφάλιστη εργασία και...υποκρισία


Κουφαλίων Δρώμενα
1657 αναγνώστες
Σάββατο, 24 Απριλίου 2010
13:58

 

Μια πρωτότυπη ιδέα είχαν ενορίτισσες του Αγίου Γεωργίου με αφορμή το χθεσινό εορτασμό της εκκλησίας. Συγκέντρωσαν  πίττες, γλυκά και άλλα εδέσματα, προσφορά από νοικοκυρές της ενορίας, και δημιούργησαν μερίδες (κασετίνες) τις οποίες και διένειμαν στη συνέχεια στους εκατοντάδες πιστούς που παραβρέθηκαν στον εσπερινό την παραμονή της γιορτής. Τόσο η διάθεση των γυναικών να ετοιμάσουν και να προσφέρουν σπιτικά εδέσματα όσο και η άνευ προηγουμένου προσέλευση των πιστών στην εκκλησία έδωσαν ένα διαφορετικό χρώμα στον φετινό εορτασμό.

 
Με την ολοκλήρωση του εσπερινού ο πατήρ Γεώργιος Γκορίδης δέχεται τις ευχές πιστών για την ονομαστική του εορτή αλλά και για την εορτή της εκκλησίας, στην αίθουσα δεξιώσεων του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου

 

Ύστερα από δύο περίπου χρόνια γραφειοκρατικών διαδικασιών και κωλυσιεργιών, το ασθενοφόρο που δώρισαν συνδημότες μας στο Δήμο Κουφαλίων είναι σε θέση να κυκλοφορήσει και να εξυπηρετήσει τις ανάγκες του Κέντρου Υγείας. Σύμφωνα με τον οδηγό ασθενοφόρου του Κέντρου Υγείας Χρήστο Χλωπτσίδη «απομένουν κάποιες λεπτομέρειες, όπως η τοποθέτηση ασυρμάτου ώστε να υπάρχει δυνατότητα επικοινωνίας με το Ε.Κ.Α.Β. και η διαμόρφωση του εσωτερικού χώρου ώστε να είναι πιο λειτουργικός, και στη συνέχεια θα είναι 100% έτοιμο να…ξεκινήσει τα δρομολόγια».
 
 
Εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να «βγει στους δρόμους» το νέο ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας Κουφαλίων

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» διοργανώνει πολιτιστικές εκδηλώσεις στις 2 Μαΐου, ημέρα μνήμης της κοιμήσεως του Αγίου Αθανασίου. Το πρωί της Κυριακής, μετά τη Θεία Λειτουργία στην εκκλησία του Αγίου Αθανασίου, θα πραγματοποιηθεί περιφορά της εικόνας του Αγίου, κατάθεση στεφάνων και τέλος κουρμπάνι. Για το απόγευμα της ίδιας ημέρας έχουν προγραμματιστεί χορευτικές εκδηλώσεις στην πλατεία ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.

Ύστερα από τις σχετικές αρχαιρεσίες και συνεδριάσεις που προβλέπει το καταστατικό του συλλόγου οριστικοποιήθηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ΓΑΣ Κουφαλίων. Η πλήρης σύνθεσή του έχει ως εξής:

Πρόεδρος:   Σαϊνίδης Κων/νος
Αντιπρόεδρος:   Γκόγκος Παναγιώτης
Γραμματέας:   Καραγιάννης Χρήστος
Ταμίας:   Αναγνωστόπουλος Γιάννης 
Μέλη:   Μποτσίδης Κων/νος, Δεδές Παναγιώτης, Τσαπανίδης Μάκης, Πλαβούλης Χρήστος, Ισκούδης Νίκος

 
Τα Γιάννενα επέλεξαν ως προορισμό τους οι μαθητές της Γ΄ Τάξης του Γυμνασίου για την τριήμερη εκδρομή τους. Αναχώρησαν χθες και επιστρέφουν αύριο Κυριακή. Στο μεταξύ στις 03:00 σήμερα τα ξημερώματα αναχώρησαν για την Αθήνα οι οργανωμένοι οπαδοί του ΑΡΗ προκειμένου να παραβρεθούν σε μία από τις πιο ιστορικές στιγμές του συλλόγου όπως είναι η συμμετοχή του στον αποψινό τελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό.
 
 
Εβδομαδιαία Εφημερίδα "Επικοινωνία"  24/04/2010
Αξιολογήστε το άρθρο 
30 ψήφοι
 Εκτύπωση     Αποστολή με e-mail

Σχετικά με το blog
Το παρόν blog δημιουργήθηκε το Μάρτιο του 2010 προκειμένου να αναρτώ σε αυτό τη δραστηριότητά μου ως δημοτικός σύμβουλος καθώς και σκέψεις μου αναφορικά με θέματα της επικαιρότητας αλλά και εργασίες μου αναφορικά με την ιστορία του τόπου μας. Σύντομα δόθηκε βήμα και στους φορείς του τόπου μας αλλά και σε ιδιώτες και εμπλουτίστηκε έτσι η θεματολογία του. Σε κάθε περίπτωση η ενημέρωσή του γίνεται σε ερασιτεχνική βάση (όποτε δηλαδή υπάρχει χρόνος) και δε στοχεύω στην συστηματική δημοσιογραφική κάλυψη όλης της ειδησεογραφίας του Δήμου μας ούτε και στο κυνήγι της επισκεψιμότητας...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις