Πλαγάκος Κώστας - Κουφάλια
Οποιοσδήποτε τοπικός φορέας ή ιδιώτης επιθυμεί να προβάλλει κάποια δραστηριότητά του, ή κάποια εκδήλωση που διοργανώνει, στο blog: http://koufalia.capitalblogs.gr δεν έχει παρά να μας ενημερώσει σχετικά στο Τηλ.&Fax:2391053356 ή στο mail: plagakos@yahoo.gr
Λίγα λόγια για εμένα
Ελεύθερος Επαγγελματίας (Οικονομολόγος-Λογιστής) στην πόλη των Κουφαλίων. Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Κουφαλίων αρχικά (2007-2010) και Χαλκηδόνος στη συνέχεια (2011-2014). Ασχολούμενος ερασιτεχνικά με τη δημοσιογραφία - αρθρογραφία εξέδιδα από τον Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Μάιο του 2013 την τοπική εφημερίδα "ΕΝΟΤΗΤΑ". Έτος γέννησης 1978.
Σύνδεσμοι
·Δείτε όλα τα φύλλα της τοπικής εφημερίδας "ΕΝΟΤΗΤΑ" εδώ
·Αιρετή Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση. Προϋπόθεση για την ανασυγκρότηση της χώρας ("ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" 26/10/2008)
·Σκέψεις για την πιστωτική πολιτική των τραπεζών και τις σχέσεις τους με το ελληνικό δημόσιο ("ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" 30/04/2011)
·Καταστροφική για την εθνική μας οικονομία ενδεχόμενη έξοδος από τη ζώνη του ευρώ ("ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" 15/05/2011)
·"Συμπαραστάτης του δημότη": Ευρύτερες συναινέσεις ή μονοκομματικές επιλογές;
·Προς αναζήτηση νέας ιδεολογίας
·Τα αίτια ύπαρξης και επιβίωσης των πολιτικών κομμάτων και το ενδεχόμενο εξαφάνισής τους
·Ηθικά και οικονομικά επιλήψιμη η απόφαση για συγκέντρωση αποδείξεων αξίας ίσης με το ήμισυ του εισοδήματος μας
·Η ανάγκη για μια νέα Σεισάχθεια
·Απόκτηση οικονομικής παιδείας για την αποφυγή νέας χρεοκοπίας
·Οικονομικός κύκλος ή αλλαγή κατηγορίας
·Ανάγκη,μέλλον και ηθική ("Karfitsa" 24/11/2012)
·Κατάργηση των κομματικών θέσεων στην τοπική αυτοδιοίκηση ("Karfitsa" 16/02/2013)
·Οι τράπεζες θα πρέπει, και αυτές, να πληρώσουν την αφροσύνη τους ("Karfitsa" 02/03/2013)
·Ψωμί εισαγωγής;
·Ανασφάλιστη εργασία και...υποκρισία


Κουφαλίων Δρώμενα
2971 αναγνώστες
Σάββατο, 22 Μαΐου 2010
20:39

Τουρνουά καλαθοσφαίρισης με τη συμμετοχή όλων των δημοτικών σχολείων του Δήμου Κουφαλίων πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό Γυμναστήριο της πόλης μας. Την Τετάρτη 19/5 είχαμε τους προκριματικούς αγώνες ενώ την Πέμπτη 20/5 το final four. Την πρώτη θέση κατέλαβε, τελικά, το 2ο Δημοτικό Σχολείο που επικράτησε, στον τελικό, του Δημοτικού Σχολείου Προχώματος.

Η ομάδα basket του 2ου Δημοτικού Σχολείου και ο Διευθυντής του Σχολείου κ. Γρηγόρης Καρανάσιος πανηγυρίζουν την πρωτιά στο τουρνουά basket που διοργανώθηκε στο Κλειστό Γυμναστήριο Κουφαλίων με τη συμμετοχή όλων των Δημοτικών Σχολείων του Δήμου Κουφαλίων (Φωτογραφία: Βασίλης Γκοτζίδης)

...///...

Την Κυριακή 2 Μαΐου, ημέρα μνήμης της κοιμήσεως του Αγίου Αθανασίου, ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» την τίμησε διοργανώνοντας πολιτιστικές εκδηλώσεις στις οποίες παραβρέθηκε πλήθος κόσμου. Το πρωί της Κυριακής, μετά τη Θεία Λειτουργία στην εκκλησία του Αγίου Αθανασίου, πραγματοποιήθηκε περιφορά της εικόνας του Αγίου, κατάθεση στεφάνων και τέλος γεύμα με κουρμπάνι. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας είχαμε πλήθος χορευτικών εκδηλώσεων στην πλατεία «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ» τόσο από τμήματα του συλλόγου όσο και από τμήματα άλλων συλλόγων.

Το παιδικό τμήμα του συλλόγου «Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» συμμετείχε στις εκδηλώσεις που διοργάνωσε ο Σύλλογος τιμώντας τον Άγιο Αθανάσιο. Ο καλός καιρός βοήθησε στο να παρακολουθήσουν πολλοί συνδημότες μας τις εκδηλώσεις

...///...

Άλλη μια συνάντηση συμμαθητών, η οποία στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, είχαμε πρόσφατα. Αυτή τη φορά σειρά είχαν οι γεννηθέντες το 1968 που αντάμωσαν το προηγούμενο Σάββατο 15 Μαΐου σε κοσμική ταβέρνα των Κουφαλίων παρουσία και αρκετών καθηγητών τους.

Μεγάλη επιτυχία γνώρισε η συνάντηση των γεννηθέντων το 1968 το προηγούμενο Σάββατο 15 Μαΐου (Φωτογραφία: Γιώργος Χατζηδήμου)

...///...

Στο πλαίσιο της φιλοθηραματικής του δραστηριότητας ο Όμιλος Φίλων Κυνηγών Κουφαλίων πραγματοποίησε, για μία ακόμη χρονιά, σπορές ηλίανθου στην αγροτική περιοχή Σταυρού στα Κουφάλια. Οι ηλίανθοι αφενός αποτελούν τροφή για πολλά είδη της άγριας πτηνοπανίδας και αφετέρου αποτελούν έναν ιδανικό χώρο κάλυψης για τα εδαφόβια πουλιά, με την προϋπόθεση ότι οι ηλιόσποροι θα παραμείνουν αθέριστοι.

Σπορά ηλίανθων περιλάμβανε η τελευταία εξόρμηση του Ομίλου Φίλων Κυνηγών Κουφαλίων

...///...

Ο βροχερός καιρός δεν επέτρεψε την έναρξη των εκδηλώσεων της Αντριάδας χθες το βράδυ με αποτέλεσμα να ματαιωθούν οι εμφανίσεις των παιδικών τμημάτων των πολιτιστικών συλλόγων της πόλης μας. Ας ελπίσουμε ότι οι εκδηλώσεις των επόμενων ημερών θα κυλήσουν ομαλά. Μιας και αναφερθήκαμε στις εκδηλώσεις της Αντριάδας θα πρέπει να αναφερθεί ότι το κόστος των εκδηλώσεων αυτών κυμαίνεται περί τα 15.000 ευρώ.

...///...

Ολοκληρώνοντας θα ήθελα να εκφράσω τις ευχαριστίες μου προς τον Μητροπολίτη Εδέσσης, Πέλλης, & Αλμωπίας κ. Ιωήλ που ανταποκρίθηκε στην παράκλησή μου να ενισχύσει τη Δημοτική μας βιβλιοθήκη και απέστειλε προς το Δήμο μας ορισμένα βιβλία που είτε συνέγραψε ο ίδιος είτε είναι των εκδόσεων της Μητρόπολής μας.

 

Εβδομαδιαία Εφημερίδα "Επικοινωνία" 22/05/2010

Αξιολογήστε το άρθρο 
34 ψήφοι
 Εκτύπωση     Αποστολή με e-mail

Σχετικά με το blog
Το παρόν blog δημιουργήθηκε το Μάρτιο του 2010 προκειμένου να αναρτώ σε αυτό τη δραστηριότητά μου ως δημοτικός σύμβουλος καθώς και σκέψεις μου αναφορικά με θέματα της επικαιρότητας αλλά και εργασίες μου αναφορικά με την ιστορία του τόπου μας. Σύντομα δόθηκε βήμα και στους φορείς του τόπου μας αλλά και σε ιδιώτες και εμπλουτίστηκε έτσι η θεματολογία του. Σε κάθε περίπτωση η ενημέρωσή του γίνεται σε ερασιτεχνική βάση (όποτε δηλαδή υπάρχει χρόνος) και δε στοχεύω στην συστηματική δημοσιογραφική κάλυψη όλης της ειδησεογραφίας του Δήμου μας ούτε και στο κυνήγι της επισκεψιμότητας...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις