Πλαγάκος Κώστας - Κουφάλια
Οποιοσδήποτε τοπικός φορέας ή ιδιώτης επιθυμεί να προβάλλει κάποια δραστηριότητά του, ή κάποια εκδήλωση που διοργανώνει, στο blog: http://koufalia.capitalblogs.gr δεν έχει παρά να μας ενημερώσει σχετικά στο Τηλ.&Fax:2391053356 ή στο mail: plagakos@yahoo.gr
Λίγα λόγια για εμένα
Ελεύθερος Επαγγελματίας (Οικονομολόγος-Λογιστής) στην πόλη των Κουφαλίων. Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Κουφαλίων αρχικά (2007-2010) και Χαλκηδόνος στη συνέχεια (2011-2014). Ασχολούμενος ερασιτεχνικά με τη δημοσιογραφία - αρθρογραφία εξέδιδα από τον Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Μάιο του 2013 την τοπική εφημερίδα "ΕΝΟΤΗΤΑ". Έτος γέννησης 1978.
Σύνδεσμοι
·Δείτε όλα τα φύλλα της τοπικής εφημερίδας "ΕΝΟΤΗΤΑ" εδώ
·Αιρετή Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση. Προϋπόθεση για την ανασυγκρότηση της χώρας ("ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" 26/10/2008)
·Σκέψεις για την πιστωτική πολιτική των τραπεζών και τις σχέσεις τους με το ελληνικό δημόσιο ("ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" 30/04/2011)
·Καταστροφική για την εθνική μας οικονομία ενδεχόμενη έξοδος από τη ζώνη του ευρώ ("ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" 15/05/2011)
·"Συμπαραστάτης του δημότη": Ευρύτερες συναινέσεις ή μονοκομματικές επιλογές;
·Προς αναζήτηση νέας ιδεολογίας
·Τα αίτια ύπαρξης και επιβίωσης των πολιτικών κομμάτων και το ενδεχόμενο εξαφάνισής τους
·Ηθικά και οικονομικά επιλήψιμη η απόφαση για συγκέντρωση αποδείξεων αξίας ίσης με το ήμισυ του εισοδήματος μας
·Η ανάγκη για μια νέα Σεισάχθεια
·Απόκτηση οικονομικής παιδείας για την αποφυγή νέας χρεοκοπίας
·Οικονομικός κύκλος ή αλλαγή κατηγορίας
·Ανάγκη,μέλλον και ηθική ("Karfitsa" 24/11/2012)
·Κατάργηση των κομματικών θέσεων στην τοπική αυτοδιοίκηση ("Karfitsa" 16/02/2013)
·Οι τράπεζες θα πρέπει, και αυτές, να πληρώσουν την αφροσύνη τους ("Karfitsa" 02/03/2013)
·Ψωμί εισαγωγής;
·Ανασφάλιστη εργασία και...υποκρισία


Αθλητικός Σύλλογος "ΖΩΗ" Ακροποτάμου
2071 αναγνώστες
Τετάρτη, 28 Ιουλίου 2010
12:54

Νέες επιτυχίες για τους αθλητικούς συλλόγους «ΖΩΗ» Ακροποτάμου και «ΓΕΦΥΡΑ»

Σημαντικές επιτυχίες είχε ο σύλλογος «ΖΩΗ» στα Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ζίου Ζίτσου που διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο «Σπύρος Λιούγκας» στην Βούλα Αττικής καθώς συγκέντρωσε ένα χρυσό και ένα χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία των -15ετών στα -34 και +66 κιλά. Ο αθλητής Καραπαναγιωτίδης Στέλιος, μέλος της Εθνικής Ομάδας Ζίου Ζίτσου ο οποίος και προκρίθηκε στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ζίου Ζίτσου 2010, κατέλαβε την 1η θέση στην κατηγορία των -34 κιλών ενώ ο Ανδρεανίδης Χρήστος την 3η θέση στην κατηγορία των +66 κιλών.
Τα δύο συγγενικά σωματεία («ΖΩΗ» και «ΓΕΦΥΡΑ») είχαν αξιόλογη παρουσία και στο διεθνές τουρνουά KICK BOXING που διεξήχθη στον Π. Μυλότοπο Γιαννιτσών καθώς συμμετείχαν με εννέα αθλητές και κατέκτησαν οκτώ μετάλλια (3 χρυσά, 3 ασημένια, 2 χάλκινα και 1 τέταρτη θέση).
Οι επιτυχίες συνεχίζονται και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παγκρατίου Αθλήματος που διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο της Πάλης στα Άνω Λιόσια όπου η «ΖΩΗ» συμμετείχε με 3 αθλητές και κατέκτησε 5 μετάλλια (3 χρυσά, 1 ασημένιο και 1 χάλκινο) στα Παλαίσματα (Αυτοάμυνες) και στο Παγκράτιο Παίδων –Κορασίδων (Μουρατίδου Ελένη 2 χρυσά, Ναζλίδου Ευρώπη 1 χρυσό και 1 χάλκινο, Τοψαχαλίδης Σάββας 1 ασημένιο).
Από το νεοσύστατο σύλλογο «Η ΓΕΦΥΡΑ» συμμετείχε ένας αθλητής στα +100 κιλά κατακτώντας την 1η θέση και το χρυσό μετάλλιο ο οποίος και διεκδικεί την πρόκρισή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Παγκρατίου Αθλήματος.
Οι διοικήσεις των δύο συλλόγων αλλά και ο προπονητής τους Σταύρος Κουρουτζάς ευχαριστούν τους αθλητές για την προσπάθειά τους και τους εύχονται ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον.

Στο μέσον της φωτογραφίας διακρίνεται ο Αντώνης Ιωάννου που διεκδικεί την πρόκρισή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Παγκρατίου Αθλήματος

Ο προπονητής Σταύρος Κουρουτζάς με τις αθλήτριες Ελένη Μουρατίδου και Ευρώπη Ναζλίδου

Αξιολογήστε το άρθρο 
18 ψήφοι
 Εκτύπωση     Αποστολή με e-mail

Σχετικά με το blog
Το παρόν blog δημιουργήθηκε το Μάρτιο του 2010 προκειμένου να αναρτώ σε αυτό τη δραστηριότητά μου ως δημοτικός σύμβουλος καθώς και σκέψεις μου αναφορικά με θέματα της επικαιρότητας αλλά και εργασίες μου αναφορικά με την ιστορία του τόπου μας. Σύντομα δόθηκε βήμα και στους φορείς του τόπου μας αλλά και σε ιδιώτες και εμπλουτίστηκε έτσι η θεματολογία του. Σε κάθε περίπτωση η ενημέρωσή του γίνεται σε ερασιτεχνική βάση (όποτε δηλαδή υπάρχει χρόνος) και δε στοχεύω στην συστηματική δημοσιογραφική κάλυψη όλης της ειδησεογραφίας του Δήμου μας ούτε και στο κυνήγι της επισκεψιμότητας...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις