Πλαγάκος Κώστας - Κουφάλια
Οποιοσδήποτε τοπικός φορέας ή ιδιώτης επιθυμεί να προβάλλει κάποια δραστηριότητά του, ή κάποια εκδήλωση που διοργανώνει, στο blog: http://koufalia.capitalblogs.gr δεν έχει παρά να μας ενημερώσει σχετικά στο Τηλ.&Fax:2391053356 ή στο mail: plagakos@yahoo.gr
Λίγα λόγια για εμένα
Ελεύθερος Επαγγελματίας (Οικονομολόγος-Λογιστής) στην πόλη των Κουφαλίων. Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Κουφαλίων αρχικά (2007-2010) και Χαλκηδόνος στη συνέχεια (2011-2014). Ασχολούμενος ερασιτεχνικά με τη δημοσιογραφία - αρθρογραφία εξέδιδα από τον Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Μάιο του 2013 την τοπική εφημερίδα "ΕΝΟΤΗΤΑ". Έτος γέννησης 1978.
Σύνδεσμοι
·Δείτε όλα τα φύλλα της τοπικής εφημερίδας "ΕΝΟΤΗΤΑ" εδώ
·Αιρετή Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση. Προϋπόθεση για την ανασυγκρότηση της χώρας ("ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" 26/10/2008)
·Σκέψεις για την πιστωτική πολιτική των τραπεζών και τις σχέσεις τους με το ελληνικό δημόσιο ("ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" 30/04/2011)
·Καταστροφική για την εθνική μας οικονομία ενδεχόμενη έξοδος από τη ζώνη του ευρώ ("ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" 15/05/2011)
·"Συμπαραστάτης του δημότη": Ευρύτερες συναινέσεις ή μονοκομματικές επιλογές;
·Προς αναζήτηση νέας ιδεολογίας
·Τα αίτια ύπαρξης και επιβίωσης των πολιτικών κομμάτων και το ενδεχόμενο εξαφάνισής τους
·Ηθικά και οικονομικά επιλήψιμη η απόφαση για συγκέντρωση αποδείξεων αξίας ίσης με το ήμισυ του εισοδήματος μας
·Η ανάγκη για μια νέα Σεισάχθεια
·Απόκτηση οικονομικής παιδείας για την αποφυγή νέας χρεοκοπίας
·Οικονομικός κύκλος ή αλλαγή κατηγορίας
·Ανάγκη,μέλλον και ηθική ("Karfitsa" 24/11/2012)
·Κατάργηση των κομματικών θέσεων στην τοπική αυτοδιοίκηση ("Karfitsa" 16/02/2013)
·Οι τράπεζες θα πρέπει, και αυτές, να πληρώσουν την αφροσύνη τους ("Karfitsa" 02/03/2013)
·Ψωμί εισαγωγής;
·Ανασφάλιστη εργασία και...υποκρισία


Νέες μετεγγραφές για τον ΠΑΟ Κουφαλίων
1412 αναγνώστες
Πέμπτη, 29 Ιουλίου 2010
09:02

 

Τρεις παίκτες απέκτησε ο ΠΑΟ Κουφαλίων την εβδομάδα που διανύουμε. Η αρχή έγινε με τον 16χρονο ελπιδοφόρο και ταλαντούχο Μπάμπη Χαραλαμπίδη που ξεκίνησε από την ακαδημία «ΑΕΤΟΙ» του κ. Κυριακίδη και πέρυσι ήταν στην ομάδα του ΠΑΟΚ.
Στη συνέχεια με τη διοίκηση του ΠΑΟ Κουφαλίων συμφώνησε ο έμπειρος χαφ Πλάτωνας Κουτσίδης ο οποίος έχει αγωνιστεί επαγγελματικά σε αρκετές ομάδες και αποτελούσε διακαή πόθο τόσο της διοίκησης όσο και του τεχνικού της ομάδας. Οι άνθρωποι του ΠΑΟ Κουφαλίων εκτιμούν ότι με την απόκτηση του 33χρονου μέσου η ομάδα βρίσκει τον ηγέτη που έψαχνε στο χώρο του κέντρου και σταδιακά δημιουργεί ένα αξιόμαχο σύνολο.
Τέλος, χθες «έκλεισε» και ο 20χρονος χαφ Μιλτιάδης Λιόνης ο οποίος ανήκε στην επαγγελματική ομάδα του ΗΡΑΚΛΗ ενώ πέρυσι αγωνίστηκε ως δανεικός στη Ρόδο. Με την ολοκλήρωση της μετεγγραφής του ο νεαρός ποδοσφαιριστής δήλωσε: «Αν και είχα προτάσεις από ομάδες μεγαλύτερων κατηγοριών προτίμησα τον ΠΑΟ Κουφαλίων γιατί πρόκειται για ιστορικό σωματείο που θέλει φέτος να πρωταγωνιστήσει. Μεγάλο ρόλο στην απόφασή μου έπαιξε και το ότι θα συνεργαστώ και πάλι με τον κ. Ζήφκα. Έρχομαι με πολύ όρεξη για δουλειά και πιστεύω να έχουμε μια καλή χρονιά».
Να αναφερθεί ακόμη ότι γυμναστής της ομάδας αναλαμβάνει ο κ. Τροχίδης Διαμαντής. Ο έμπειρος γυμναστής επιστρέφει σε γνώριμα λημέρια καθώς είχε συνεργαστεί και στο παρελθόν με την ομάδα αφήνοντας άριστες εντυπώσεις.
 

Ο 16 χρονος Μπάμπης Χαραλαμπίδης υπογράφει στον ΠΑΟ Κουφαλίων. Δεξιά ο τεχνικός σύμβουλος της ομάδας Αντώνης Κυριακίδης και αριστερά ο πρόεδρός της Γιώργος Σαμαράς

 

Αξιολογήστε το άρθρο 
20 ψήφοι
 Εκτύπωση     Αποστολή με e-mail

Σχετικά με το blog
Το παρόν blog δημιουργήθηκε το Μάρτιο του 2010 προκειμένου να αναρτώ σε αυτό τη δραστηριότητά μου ως δημοτικός σύμβουλος καθώς και σκέψεις μου αναφορικά με θέματα της επικαιρότητας αλλά και εργασίες μου αναφορικά με την ιστορία του τόπου μας. Σύντομα δόθηκε βήμα και στους φορείς του τόπου μας αλλά και σε ιδιώτες και εμπλουτίστηκε έτσι η θεματολογία του. Σε κάθε περίπτωση η ενημέρωσή του γίνεται σε ερασιτεχνική βάση (όποτε δηλαδή υπάρχει χρόνος) και δε στοχεύω στην συστηματική δημοσιογραφική κάλυψη όλης της ειδησεογραφίας του Δήμου μας ούτε και στο κυνήγι της επισκεψιμότητας...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις