Πλαγάκος Κώστας - Κουφάλια
Οποιοσδήποτε τοπικός φορέας ή ιδιώτης επιθυμεί να προβάλλει κάποια δραστηριότητά του, ή κάποια εκδήλωση που διοργανώνει, στο blog: http://koufalia.capitalblogs.gr δεν έχει παρά να μας ενημερώσει σχετικά στο Τηλ.&Fax:2391053356 ή στο mail: plagakos@yahoo.gr
Λίγα λόγια για εμένα
Ελεύθερος Επαγγελματίας (Οικονομολόγος-Λογιστής) στην πόλη των Κουφαλίων. Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Κουφαλίων αρχικά (2007-2010) και Χαλκηδόνος στη συνέχεια (2011-2014). Ασχολούμενος ερασιτεχνικά με τη δημοσιογραφία - αρθρογραφία εξέδιδα από τον Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Μάιο του 2013 την τοπική εφημερίδα "ΕΝΟΤΗΤΑ". Έτος γέννησης 1978.
Σύνδεσμοι
·Δείτε όλα τα φύλλα της τοπικής εφημερίδας "ΕΝΟΤΗΤΑ" εδώ
·Αιρετή Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση. Προϋπόθεση για την ανασυγκρότηση της χώρας ("ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" 26/10/2008)
·Σκέψεις για την πιστωτική πολιτική των τραπεζών και τις σχέσεις τους με το ελληνικό δημόσιο ("ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" 30/04/2011)
·Καταστροφική για την εθνική μας οικονομία ενδεχόμενη έξοδος από τη ζώνη του ευρώ ("ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" 15/05/2011)
·"Συμπαραστάτης του δημότη": Ευρύτερες συναινέσεις ή μονοκομματικές επιλογές;
·Προς αναζήτηση νέας ιδεολογίας
·Τα αίτια ύπαρξης και επιβίωσης των πολιτικών κομμάτων και το ενδεχόμενο εξαφάνισής τους
·Ηθικά και οικονομικά επιλήψιμη η απόφαση για συγκέντρωση αποδείξεων αξίας ίσης με το ήμισυ του εισοδήματος μας
·Η ανάγκη για μια νέα Σεισάχθεια
·Απόκτηση οικονομικής παιδείας για την αποφυγή νέας χρεοκοπίας
·Οικονομικός κύκλος ή αλλαγή κατηγορίας
·Ανάγκη,μέλλον και ηθική ("Karfitsa" 24/11/2012)
·Κατάργηση των κομματικών θέσεων στην τοπική αυτοδιοίκηση ("Karfitsa" 16/02/2013)
·Οι τράπεζες θα πρέπει, και αυτές, να πληρώσουν την αφροσύνη τους ("Karfitsa" 02/03/2013)
·Ψωμί εισαγωγής;
·Ανασφάλιστη εργασία και...υποκρισία


Ξεκινά η προετοιμασία του ΠΑΟ Κουφαλίων
1279 αναγνώστες
Δευτέρα, 2 Αυγούστου 2010
09:42

Άλλος ένας επαγγελματίας ποδοσφαιριστής υπέγραψε στον ΠΑΟ Κουφαλίων. Πρόκειται για τον 20χρονο Σωτήρη Τσομπανόγλου, ο οποίος αγωνίζεται στα χαφ και μέχρι πρότινος είχε επαγγελματικό συμβόλαιο με την πρώτη ομάδα του Ηρακλή ενώ πέρυσι αγωνίστηκε στον ΠΑΟΝΕ ως δανεικός (στο β΄γύρο).
Στο μεταξύ και οι νεαροί Καφές και Χαριζάνης προστέθηκαν τελευταία στο δυναμικό της ομάδας. Ο πρώτος αγωνίζεται ως δεξί μπακ-χαφ και αποκτήθηκε από τη Λητή ενώ ο δεύτερος αγωνίζεται ως επιτελικός μέσος και αποκτήθηκε από την Ακαδημία ΑΕΤΟΙ του κ. Κυριακίδη.
Η επιτροπή μετεγγραφών σε συνεργασία με τον προπονητή κ. Ζήφκα στοχεύει στην απόκτηση τριών ακόμη, τουλάχιστον, έμπειρων ποδοσφαιριστών (τερματοφύλακας, στόπερ και επιθετικός) για την ολοκλήρωση του ρόστερ της ομάδας.
Τέλος, να αναφερθεί ότι σήμερα, Δευτέρα 2 Αυγούστου, ξεκινάει η προετοιμασία της ομάδας με την πρώτη συγκέντρωση να γίνεται στις βοηθητικές εγκαταστάσεις του συλλόγου στην περιοχή ΒΙ.ΠΑ. Κουφαλίων στις 17:30 το απόγευμα. Στη συνάντηση αυτή οι ποδοσφαιριστές αναμένεται να γνωριστούν με τον προπονητή της ομάδας κ. Ζήφκα και τον γυμναστή της κ. Τροχίδη ενώ θα ακολουθήσει ανάλυση του πλάνου προετοιμασίας. Τις επόμενες ημέρες θα πραγματοποιηθούν οι εργομετρικές εξετάσεις και θα ανακοινωθεί το πρόγραμμα των φιλικών της ομάδας.
 

Αξιολογήστε το άρθρο 
22 ψήφοι
 Εκτύπωση     Αποστολή με e-mail

Σχετικά με το blog
Το παρόν blog δημιουργήθηκε το Μάρτιο του 2010 προκειμένου να αναρτώ σε αυτό τη δραστηριότητά μου ως δημοτικός σύμβουλος καθώς και σκέψεις μου αναφορικά με θέματα της επικαιρότητας αλλά και εργασίες μου αναφορικά με την ιστορία του τόπου μας. Σύντομα δόθηκε βήμα και στους φορείς του τόπου μας αλλά και σε ιδιώτες και εμπλουτίστηκε έτσι η θεματολογία του. Σε κάθε περίπτωση η ενημέρωσή του γίνεται σε ερασιτεχνική βάση (όποτε δηλαδή υπάρχει χρόνος) και δε στοχεύω στην συστηματική δημοσιογραφική κάλυψη όλης της ειδησεογραφίας του Δήμου μας ούτε και στο κυνήγι της επισκεψιμότητας...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις