Πλαγάκος Κώστας - Κουφάλια
Οποιοσδήποτε τοπικός φορέας ή ιδιώτης επιθυμεί να προβάλλει κάποια δραστηριότητά του, ή κάποια εκδήλωση που διοργανώνει, στο blog: http://koufalia.capitalblogs.gr δεν έχει παρά να μας ενημερώσει σχετικά στο Τηλ.&Fax:2391053356 ή στο mail: plagakos@yahoo.gr
Λίγα λόγια για εμένα
Ελεύθερος Επαγγελματίας (Οικονομολόγος-Λογιστής) στην πόλη των Κουφαλίων. Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Κουφαλίων αρχικά (2007-2010) και Χαλκηδόνος στη συνέχεια (2011-2014). Ασχολούμενος ερασιτεχνικά με τη δημοσιογραφία - αρθρογραφία εξέδιδα από τον Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Μάιο του 2013 την τοπική εφημερίδα "ΕΝΟΤΗΤΑ". Έτος γέννησης 1978.
Σύνδεσμοι
·Δείτε όλα τα φύλλα της τοπικής εφημερίδας "ΕΝΟΤΗΤΑ" εδώ
·Αιρετή Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση. Προϋπόθεση για την ανασυγκρότηση της χώρας ("ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" 26/10/2008)
·Σκέψεις για την πιστωτική πολιτική των τραπεζών και τις σχέσεις τους με το ελληνικό δημόσιο ("ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" 30/04/2011)
·Καταστροφική για την εθνική μας οικονομία ενδεχόμενη έξοδος από τη ζώνη του ευρώ ("ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" 15/05/2011)
·"Συμπαραστάτης του δημότη": Ευρύτερες συναινέσεις ή μονοκομματικές επιλογές;
·Προς αναζήτηση νέας ιδεολογίας
·Τα αίτια ύπαρξης και επιβίωσης των πολιτικών κομμάτων και το ενδεχόμενο εξαφάνισής τους
·Ηθικά και οικονομικά επιλήψιμη η απόφαση για συγκέντρωση αποδείξεων αξίας ίσης με το ήμισυ του εισοδήματος μας
·Η ανάγκη για μια νέα Σεισάχθεια
·Απόκτηση οικονομικής παιδείας για την αποφυγή νέας χρεοκοπίας
·Οικονομικός κύκλος ή αλλαγή κατηγορίας
·Ανάγκη,μέλλον και ηθική ("Karfitsa" 24/11/2012)
·Κατάργηση των κομματικών θέσεων στην τοπική αυτοδιοίκηση ("Karfitsa" 16/02/2013)
·Οι τράπεζες θα πρέπει, και αυτές, να πληρώσουν την αφροσύνη τους ("Karfitsa" 02/03/2013)
·Ψωμί εισαγωγής;
·Ανασφάλιστη εργασία και...υποκρισία


"Έκλεισε" και τερματοφύλακα ο ΠΑΟ Κουφαλίων
1190 αναγνώστες
Τρίτη, 10 Αυγούστου 2010
17:42

Ο 26χρονος τερματοφύλακας Περικλής Ποιμενίδης συμφώνησε, χθες, με τον ΠΑΟ Κουφαλίων και έτσι θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια της ομάδας για τη νέα χρονιά. Ο ύψους 1.93 τερματοφύλακας έχει αγωνιστεί κατά το παρελθόν σε Ηλιούπολη, Μακεδονικό, Αμπελόκηπους και Π.Α.Ο.Δ. και με την ολοκλήρωση της μετεγγραφής του δήλωσε: «Αν και είχα προτάσεις και από άλλες ομάδες προτίμησα να έρθω στα Κουφάλια καθώς οι άνθρωποι της ομάδας μου έδειξαν από την αρχή το πόσο με ήθελαν. Με κέρδισαν με την εμπιστοσύνη τους και υπόσχομαι να κάνω τα πάντα για να το ανταποδώσω».
Στο μεταξύ και ο μέχρι πρότινος αρχηγός της Νάουσας, Δημήτρης Σίμος, ανήκει στον ΠΑΟ Κουφαλίων. Ο 30χρονος αμυντικός ξεκίνησε την καριέρα του από τους Πόντιους Βέροιας για να αγωνιστεί στη συνέχεια στον Άρη, στην Κρύα Βρύση, στη Βέροια και τα τελευταία τέσσερα χρόνια στη Νάουσα.
Τέλος, στο δυναμικό του ΠΑΟ Κουφαλίων έχει ενταχθεί και ο 24χρονος χαφ Γιάννης Τεκελίδης που ξεκίνησε από τις Ακαδημίες ΑΕΤΟΙ του κ. Κυριακίδη και στην συνέχεια αγωνίστηκε επαγγελματικά σε Ιεράπετρα, Λαμία, ΠΑΟΝΕ και Μακεδονικό.
Ολοκληρώνοντας τη σύντομη αυτή αναφορά στα νέα του ΠΑΟ Κουφαλίων να αναφέρουμε ότι για την προσεχή Παρασκευή στις 18.00 το απόγευμα είναι προγραμματισμένο φιλικό παιχνίδι με την ομάδα του Ηρακλή (Κ21) ενώ εδώ και λίγες ημέρες ξεκίνησε η διάθεση των διαρκείας για την φετινή αγωνιστική περίοδο. Το Δ.Σ. της ομάδας ευελπιστεί να διαθέσει περισσότερα από τα περυσινά διαρκείας που ήταν περίπου 250.
 

Αξιολογήστε το άρθρο 
27 ψήφοι
 Εκτύπωση     Αποστολή με e-mail

Σχετικά με το blog
Το παρόν blog δημιουργήθηκε το Μάρτιο του 2010 προκειμένου να αναρτώ σε αυτό τη δραστηριότητά μου ως δημοτικός σύμβουλος καθώς και σκέψεις μου αναφορικά με θέματα της επικαιρότητας αλλά και εργασίες μου αναφορικά με την ιστορία του τόπου μας. Σύντομα δόθηκε βήμα και στους φορείς του τόπου μας αλλά και σε ιδιώτες και εμπλουτίστηκε έτσι η θεματολογία του. Σε κάθε περίπτωση η ενημέρωσή του γίνεται σε ερασιτεχνική βάση (όποτε δηλαδή υπάρχει χρόνος) και δε στοχεύω στην συστηματική δημοσιογραφική κάλυψη όλης της ειδησεογραφίας του Δήμου μας ούτε και στο κυνήγι της επισκεψιμότητας...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις