Πλαγάκος Κώστας - Κουφάλια
Οποιοσδήποτε τοπικός φορέας ή ιδιώτης επιθυμεί να προβάλλει κάποια δραστηριότητά του, ή κάποια εκδήλωση που διοργανώνει, στο blog: http://koufalia.capitalblogs.gr δεν έχει παρά να μας ενημερώσει σχετικά στο Τηλ.&Fax:2391053356 ή στο mail: plagakos@yahoo.gr
Λίγα λόγια για εμένα
Ελεύθερος Επαγγελματίας (Οικονομολόγος-Λογιστής) στην πόλη των Κουφαλίων. Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Κουφαλίων αρχικά (2007-2010) και Χαλκηδόνος στη συνέχεια (2011-2014). Ασχολούμενος ερασιτεχνικά με τη δημοσιογραφία - αρθρογραφία εξέδιδα από τον Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Μάιο του 2013 την τοπική εφημερίδα "ΕΝΟΤΗΤΑ". Έτος γέννησης 1978.
Σύνδεσμοι
·Δείτε όλα τα φύλλα της τοπικής εφημερίδας "ΕΝΟΤΗΤΑ" εδώ
·Αιρετή Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση. Προϋπόθεση για την ανασυγκρότηση της χώρας ("ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" 26/10/2008)
·Σκέψεις για την πιστωτική πολιτική των τραπεζών και τις σχέσεις τους με το ελληνικό δημόσιο ("ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" 30/04/2011)
·Καταστροφική για την εθνική μας οικονομία ενδεχόμενη έξοδος από τη ζώνη του ευρώ ("ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" 15/05/2011)
·"Συμπαραστάτης του δημότη": Ευρύτερες συναινέσεις ή μονοκομματικές επιλογές;
·Προς αναζήτηση νέας ιδεολογίας
·Τα αίτια ύπαρξης και επιβίωσης των πολιτικών κομμάτων και το ενδεχόμενο εξαφάνισής τους
·Ηθικά και οικονομικά επιλήψιμη η απόφαση για συγκέντρωση αποδείξεων αξίας ίσης με το ήμισυ του εισοδήματος μας
·Η ανάγκη για μια νέα Σεισάχθεια
·Απόκτηση οικονομικής παιδείας για την αποφυγή νέας χρεοκοπίας
·Οικονομικός κύκλος ή αλλαγή κατηγορίας
·Ανάγκη,μέλλον και ηθική ("Karfitsa" 24/11/2012)
·Κατάργηση των κομματικών θέσεων στην τοπική αυτοδιοίκηση ("Karfitsa" 16/02/2013)
·Οι τράπεζες θα πρέπει, και αυτές, να πληρώσουν την αφροσύνη τους ("Karfitsa" 02/03/2013)
·Ψωμί εισαγωγής;
·Ανασφάλιστη εργασία και...υποκρισία


Συνεδρίαση Δημαρχιακής Επιτροπής Κουφαλίων
1137 αναγνώστες
Πέμπτη, 2 Σεπτεμβρίου 2010
08:30

Συνεδρίαση δημαρχιακής επιτροπής είχαμε το μεσημέρι της Τρίτης (31 Αυγούστου) στο Δήμο Κουφαλίων και το θέμα που συζητήθηκε περισσότερο ήταν αυτό της έγκρισης του απαιτούμενου πρακτικού ώστε μελετητικό γραφείο να αναλάβει μελέτη αναφορικά με το Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο (Γ.Π.Σ.) του Δήμου Κουφαλίων, μέσω της οποίας θα διαφοροποιηθούν, μεταξύ των άλλων, οι συντελεστές δόμησης και οι χρήσεις γης στα Κουφάλια. Πρόκειται για ένα θέμα που κυριολεκτικά «καίει» πολλούς συνδημότες μας και θα «έκαιγε» ακόμη περισσότερους εάν δεν διανύαμε περίοδο κρίσης και το ενδιαφέρον για την οικοδομή ήταν εντονότερο. Έστω και δύσκολα το θέμα «πέρασε» και ας ελπίσουμε ότι από εδώ και στο εξής οι κινήσεις θα είναι άμεσες ώστε να πάψει η ομηρία των θιγόμενων συνδημοτών μας.
Άλλα θέματα που συζητήθηκαν και ψηφίστηκαν κατά την παραπάνω συνεδρίαση ήταν η ανάθεση σε εργολάβο της διαμόρφωσης δημοτικών δρόμων στην περιοχή της επέκτασης (προϋπολογισμός έργου 15.000 ευρώ περίπου), της τοποθέτησης προβολέων και εκτέλεσης εργασιών ηλεκτροφωτισμού στα γήπεδα τένις (προϋπολογισμός έργου 7.000 ευρώ περίπου), της διαγράμμισης του γηπέδου μπάσκετ του Κλειστού Γυμναστηρίου ώστε η διαγράμμιση να είναι σύμφωνη με τους νέους κανονισμούς της FIBA που θα ισχύσουν από τον Οκτώβριο του 2010 (προϋπολογισμός έργου 3.500 ευρώ περίπου) καθώς και των εργασιών για την αναβάθμιση των Δημοτικών Σχολείων και του Παιδικού Σταθμού.
 

Αξιολογήστε το άρθρο 
21 ψήφοι
 Εκτύπωση     Αποστολή με e-mail

Σχετικά με το blog
Το παρόν blog δημιουργήθηκε το Μάρτιο του 2010 προκειμένου να αναρτώ σε αυτό τη δραστηριότητά μου ως δημοτικός σύμβουλος καθώς και σκέψεις μου αναφορικά με θέματα της επικαιρότητας αλλά και εργασίες μου αναφορικά με την ιστορία του τόπου μας. Σύντομα δόθηκε βήμα και στους φορείς του τόπου μας αλλά και σε ιδιώτες και εμπλουτίστηκε έτσι η θεματολογία του. Σε κάθε περίπτωση η ενημέρωσή του γίνεται σε ερασιτεχνική βάση (όποτε δηλαδή υπάρχει χρόνος) και δε στοχεύω στην συστηματική δημοσιογραφική κάλυψη όλης της ειδησεογραφίας του Δήμου μας ούτε και στο κυνήγι της επισκεψιμότητας...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις