Πλαγάκος Κώστας - Κουφάλια
Οποιοσδήποτε τοπικός φορέας ή ιδιώτης επιθυμεί να προβάλλει κάποια δραστηριότητά του, ή κάποια εκδήλωση που διοργανώνει, στο blog: http://koufalia.capitalblogs.gr δεν έχει παρά να μας ενημερώσει σχετικά στο Τηλ.&Fax:2391053356 ή στο mail: plagakos@yahoo.gr
Λίγα λόγια για εμένα
Ελεύθερος Επαγγελματίας (Οικονομολόγος-Λογιστής) στην πόλη των Κουφαλίων. Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Κουφαλίων αρχικά (2007-2010) και Χαλκηδόνος στη συνέχεια (2011-2014). Ασχολούμενος ερασιτεχνικά με τη δημοσιογραφία - αρθρογραφία εξέδιδα από τον Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Μάιο του 2013 την τοπική εφημερίδα "ΕΝΟΤΗΤΑ". Έτος γέννησης 1978.
Σύνδεσμοι
·Δείτε όλα τα φύλλα της τοπικής εφημερίδας "ΕΝΟΤΗΤΑ" εδώ
·Αιρετή Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση. Προϋπόθεση για την ανασυγκρότηση της χώρας ("ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" 26/10/2008)
·Σκέψεις για την πιστωτική πολιτική των τραπεζών και τις σχέσεις τους με το ελληνικό δημόσιο ("ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" 30/04/2011)
·Καταστροφική για την εθνική μας οικονομία ενδεχόμενη έξοδος από τη ζώνη του ευρώ ("ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" 15/05/2011)
·"Συμπαραστάτης του δημότη": Ευρύτερες συναινέσεις ή μονοκομματικές επιλογές;
·Προς αναζήτηση νέας ιδεολογίας
·Τα αίτια ύπαρξης και επιβίωσης των πολιτικών κομμάτων και το ενδεχόμενο εξαφάνισής τους
·Ηθικά και οικονομικά επιλήψιμη η απόφαση για συγκέντρωση αποδείξεων αξίας ίσης με το ήμισυ του εισοδήματος μας
·Η ανάγκη για μια νέα Σεισάχθεια
·Απόκτηση οικονομικής παιδείας για την αποφυγή νέας χρεοκοπίας
·Οικονομικός κύκλος ή αλλαγή κατηγορίας
·Ανάγκη,μέλλον και ηθική ("Karfitsa" 24/11/2012)
·Κατάργηση των κομματικών θέσεων στην τοπική αυτοδιοίκηση ("Karfitsa" 16/02/2013)
·Οι τράπεζες θα πρέπει, και αυτές, να πληρώσουν την αφροσύνη τους ("Karfitsa" 02/03/2013)
·Ψωμί εισαγωγής;
·Ανασφάλιστη εργασία και...υποκρισία


Ξεκίνησαν τα φιλικά για τον ΠΑΟ Κουφαλίων
1495 αναγνώστες
Παρασκευή, 3 Σεπτεμβρίου 2010
19:16

Με μια σειρά φιλικών αγώνων συνεχίζεται η προετοιμασία του ΠΑΟ Κουφαλίων, καθώς την εβδομάδα που διανύουμε η ομάδα αντιμετώπισε το Ν. Αγιονέρι σε ένα παιχνίδι που αναδείχθηκε ισόπαλο (1-1), την Κοζάνη από την οποία ηττήθηκε με 0-1 και τα Κύμινα τα οποία κέρδισε με 1-2. Και στα τρία αυτά φιλικά ο κ. Ζήφκας δεν χρησιμοποίησε το σύνολο των παικτών που έχει στη διάθεσή του ενώ τα συμπεράσματά του ήταν χρήσιμα μιας και φαίνεται ότι η ομάδα βρίσκεται σε καλό δρόμο. Στο μεταξύ για αύριο Σάββατο είναι προγραμματισμένο φιλικό στη Λητή, με αντίπαλο την τοπική ομάδα.
Θα πρέπει, επίσης, να αναφερθεί ότι οι μετεγγραφές ολοκληρώθηκαν για την ομάδα της πόλης μας με την απόκτηση του 29χρονου μπακ-χαφ Παναγιώτη Βράκα ο οποίος μετράει 120 συμμετοχές σε Β΄ και Γ΄ Εθνική και 110 συμμετοχές στη Δ΄ Εθνική ενώ κορυφαία, ίσως, στιγμή της καριέρας του ήταν η κλήση του στην προεπιλογή της Εθνικής Ολυμπιακής ομάδας το 2001.
Να αναφερθεί, ακόμη, ότι από Δευτέρα αναμένονται ανακοινώσεις από τη Διοίκηση της ομάδας αναφορικά με τη λειτουργία των Ακαδημιών του ΠΑΟ Κουφαλίων.
Τέλος, η διοίκηση της ομάδας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τη Γενική Ταχυδρομική Κουφαλίων για τη μέχρι σήμερα προσφορά της στο σύλλογο.
 

Αξιολογήστε το άρθρο 
21 ψήφοι
 Εκτύπωση     Αποστολή με e-mail

Σχετικά με το blog
Το παρόν blog δημιουργήθηκε το Μάρτιο του 2010 προκειμένου να αναρτώ σε αυτό τη δραστηριότητά μου ως δημοτικός σύμβουλος καθώς και σκέψεις μου αναφορικά με θέματα της επικαιρότητας αλλά και εργασίες μου αναφορικά με την ιστορία του τόπου μας. Σύντομα δόθηκε βήμα και στους φορείς του τόπου μας αλλά και σε ιδιώτες και εμπλουτίστηκε έτσι η θεματολογία του. Σε κάθε περίπτωση η ενημέρωσή του γίνεται σε ερασιτεχνική βάση (όποτε δηλαδή υπάρχει χρόνος) και δε στοχεύω στην συστηματική δημοσιογραφική κάλυψη όλης της ειδησεογραφίας του Δήμου μας ούτε και στο κυνήγι της επισκεψιμότητας...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις