Πλαγάκος Κώστας - Κουφάλια
Οποιοσδήποτε τοπικός φορέας ή ιδιώτης επιθυμεί να προβάλλει κάποια δραστηριότητά του, ή κάποια εκδήλωση που διοργανώνει, στο blog: http://koufalia.capitalblogs.gr δεν έχει παρά να μας ενημερώσει σχετικά στο Τηλ.&Fax:2391053356 ή στο mail: plagakos@yahoo.gr
Λίγα λόγια για εμένα
Ελεύθερος Επαγγελματίας (Οικονομολόγος-Λογιστής) στην πόλη των Κουφαλίων. Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Κουφαλίων αρχικά (2007-2010) και Χαλκηδόνος στη συνέχεια (2011-2014). Ασχολούμενος ερασιτεχνικά με τη δημοσιογραφία - αρθρογραφία εξέδιδα από τον Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Μάιο του 2013 την τοπική εφημερίδα "ΕΝΟΤΗΤΑ". Έτος γέννησης 1978.
Σύνδεσμοι
·Δείτε όλα τα φύλλα της τοπικής εφημερίδας "ΕΝΟΤΗΤΑ" εδώ
·Αιρετή Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση. Προϋπόθεση για την ανασυγκρότηση της χώρας ("ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" 26/10/2008)
·Σκέψεις για την πιστωτική πολιτική των τραπεζών και τις σχέσεις τους με το ελληνικό δημόσιο ("ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" 30/04/2011)
·Καταστροφική για την εθνική μας οικονομία ενδεχόμενη έξοδος από τη ζώνη του ευρώ ("ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" 15/05/2011)
·"Συμπαραστάτης του δημότη": Ευρύτερες συναινέσεις ή μονοκομματικές επιλογές;
·Προς αναζήτηση νέας ιδεολογίας
·Τα αίτια ύπαρξης και επιβίωσης των πολιτικών κομμάτων και το ενδεχόμενο εξαφάνισής τους
·Ηθικά και οικονομικά επιλήψιμη η απόφαση για συγκέντρωση αποδείξεων αξίας ίσης με το ήμισυ του εισοδήματος μας
·Η ανάγκη για μια νέα Σεισάχθεια
·Απόκτηση οικονομικής παιδείας για την αποφυγή νέας χρεοκοπίας
·Οικονομικός κύκλος ή αλλαγή κατηγορίας
·Ανάγκη,μέλλον και ηθική ("Karfitsa" 24/11/2012)
·Κατάργηση των κομματικών θέσεων στην τοπική αυτοδιοίκηση ("Karfitsa" 16/02/2013)
·Οι τράπεζες θα πρέπει, και αυτές, να πληρώσουν την αφροσύνη τους ("Karfitsa" 02/03/2013)
·Ψωμί εισαγωγής;
·Ανασφάλιστη εργασία και...υποκρισία


"Τρέχει" η προετοιμασία του ΓΑΣ Κουφαλίων
1602 αναγνώστες
Τρίτη, 7 Σεπτεμβρίου 2010
08:39

Εδώ και τρεις εβδομάδες «τρέχει» η προετοιμασία της ανδρικής ομάδας μπάσκετ του ΓΑΣ Κουφαλίων υπό τις οδηγίες του Χάρη Πεταλωτή. Μέχρι σήμερα ιδιαίτερη βαρύτητα δόθηκε σε ασκήσεις βελτίωσης της φυσικής κατάστασης των αθλητών καθώς και στην ενδυνάμωσή τους με βάρη. Επίσης, πρόσφατα είχαμε και ένα «εσωτερικό» διπλό ώστε οι 14 αθλητές που απαρτίζουν την ομάδα να γνωριστούν καλύτερα μεταξύ τους αλλά και να εξοικειωθούν με το χώρο μιας και πολλοί από αυτούς είχαν να αγωνιστούν στο κλειστό της πόλης μας πολύ καιρό.
Συνομιλώντας με τον προπονητή της ομάδας κ. Πεταλωτή αυτό που επισημαίνει είναι η ευχή οι παίκτες της ομάδας να είναι υγιείς ώστε να μπορέσουν να βοηθήσουν την ομάδα, οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της οποίας ξεκινούν αρχές Οκτωβρίου. Αναφορικά με τους στόχους της φετινής περιόδου αυτό που αναφέρει ο κ. Πεταλωτής είναι ότι «προέχει το καλό και φιλικό κλίμα μέσα στην ομάδα ώστε να χαιρόμαστε για αυτό που κάνουμε και να αισθανόμαστε σαν μια οικογένεια και όλα τα υπόλοιπα έπονται».
Τέλος, να αναφερθεί ότι με την έναρξη της σχολικής χρονιάς θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους και οι Ακαδημίες του Συλλόγου.
 

Στην τρίτη εβδομάδα βρίσκεται η προετοιμασία του ΓΑΣ Κουφαλίων που φέτος θα αγωνιστεί στη Β΄ ΕΚΑΣΘ

 

Αξιολογήστε το άρθρο 
17 ψήφοι
 Εκτύπωση     Αποστολή με e-mail

Σχετικά με το blog
Το παρόν blog δημιουργήθηκε το Μάρτιο του 2010 προκειμένου να αναρτώ σε αυτό τη δραστηριότητά μου ως δημοτικός σύμβουλος καθώς και σκέψεις μου αναφορικά με θέματα της επικαιρότητας αλλά και εργασίες μου αναφορικά με την ιστορία του τόπου μας. Σύντομα δόθηκε βήμα και στους φορείς του τόπου μας αλλά και σε ιδιώτες και εμπλουτίστηκε έτσι η θεματολογία του. Σε κάθε περίπτωση η ενημέρωσή του γίνεται σε ερασιτεχνική βάση (όποτε δηλαδή υπάρχει χρόνος) και δε στοχεύω στην συστηματική δημοσιογραφική κάλυψη όλης της ειδησεογραφίας του Δήμου μας ούτε και στο κυνήγι της επισκεψιμότητας...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις