Πλαγάκος Κώστας - Κουφάλια
Οποιοσδήποτε τοπικός φορέας ή ιδιώτης επιθυμεί να προβάλλει κάποια δραστηριότητά του, ή κάποια εκδήλωση που διοργανώνει, στο blog: http://koufalia.capitalblogs.gr δεν έχει παρά να μας ενημερώσει σχετικά στο Τηλ.&Fax:2391053356 ή στο mail: plagakos@yahoo.gr
Λίγα λόγια για εμένα
Ελεύθερος Επαγγελματίας (Οικονομολόγος-Λογιστής) στην πόλη των Κουφαλίων. Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Κουφαλίων αρχικά (2007-2010) και Χαλκηδόνος στη συνέχεια (2011-2014). Ασχολούμενος ερασιτεχνικά με τη δημοσιογραφία - αρθρογραφία εξέδιδα από τον Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Μάιο του 2013 την τοπική εφημερίδα "ΕΝΟΤΗΤΑ". Έτος γέννησης 1978.
Σύνδεσμοι
·Δείτε όλα τα φύλλα της τοπικής εφημερίδας "ΕΝΟΤΗΤΑ" εδώ
·Αιρετή Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση. Προϋπόθεση για την ανασυγκρότηση της χώρας ("ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" 26/10/2008)
·Σκέψεις για την πιστωτική πολιτική των τραπεζών και τις σχέσεις τους με το ελληνικό δημόσιο ("ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" 30/04/2011)
·Καταστροφική για την εθνική μας οικονομία ενδεχόμενη έξοδος από τη ζώνη του ευρώ ("ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" 15/05/2011)
·"Συμπαραστάτης του δημότη": Ευρύτερες συναινέσεις ή μονοκομματικές επιλογές;
·Προς αναζήτηση νέας ιδεολογίας
·Τα αίτια ύπαρξης και επιβίωσης των πολιτικών κομμάτων και το ενδεχόμενο εξαφάνισής τους
·Ηθικά και οικονομικά επιλήψιμη η απόφαση για συγκέντρωση αποδείξεων αξίας ίσης με το ήμισυ του εισοδήματος μας
·Η ανάγκη για μια νέα Σεισάχθεια
·Απόκτηση οικονομικής παιδείας για την αποφυγή νέας χρεοκοπίας
·Οικονομικός κύκλος ή αλλαγή κατηγορίας
·Ανάγκη,μέλλον και ηθική ("Karfitsa" 24/11/2012)
·Κατάργηση των κομματικών θέσεων στην τοπική αυτοδιοίκηση ("Karfitsa" 16/02/2013)
·Οι τράπεζες θα πρέπει, και αυτές, να πληρώσουν την αφροσύνη τους ("Karfitsa" 02/03/2013)
·Ψωμί εισαγωγής;
·Ανασφάλιστη εργασία και...υποκρισία


Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Κουφαλίων
1236 αναγνώστες
Δευτέρα, 20 Σεπτεμβρίου 2010
22:50

Μία από τις πιο σύντομες συνεδριάσεις Δημοτικού Συμβουλίου είχαμε σήμερα στα Κουφάλια με όλα σχεδόν τα θέματα που συζητήθηκαν να είναι διαδικαστικού χαρακτήρα. Επιχειρώντας να εντοπίσει κανείς κάτι ενδιαφέρον από την αποψινή συνεδρίαση, μπορεί να σταθεί στην παράταση που δόθηκε στον εργολάβο που έχει αναλάβει την κατασκευή λυόμενων μεταλλικών κερκίδων με διακόσια πλαστικά καθίσματα στο βοηθητικό γήπεδο ποδοσφαίρου (περιοχή ΒΙ.ΤΟΜ.) προκειμένου να ολοκληρώσει το έργο (αιτία της καθυστέρησης η αρνητική οικονομική συγκυρία). Με την ευκαιρία της συζήτησης αυτού του θέματος ο Δήμαρχος ανέφερε ότι πρόθεση της δημοτικής αρχής είναι και η κατασκευή στεγάστρου για τις διακόσιες αυτές θέσεις.
Επίσης, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης εγκρίθηκε η σύναψη προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Δήμου Κουφαλίων και Νομαρχίας Θεσσαλονίκης για την κατασκευή δύο αιθουσών διδασκαλίας και γραφείου Διευθυντή στο Γενικό Λύκειο Κουφαλίων (επάνω από τον χώρο που βρίσκονται οι βρύσες). Η προγραμματική αυτή σύμβαση αναμένεται να εγκριθεί στην προσεχή συνεδρίαση του Νομαρχιακού Συμβουλίου και ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στα 125.000 ευρώ με τα 20.000 ευρώ να επιβαρύνουν τον Δήμο και τα 105.000 ευρώ να επιβαρύνουν τη Νομαρχία.
Με αφορμή τη συζήτηση αυτού του θέματος ο Δήμαρχος κ. Μπελίδης ανέφερε ότι ήδη έχει ενταχθεί στο πρόγραμμα της Σχολικής Στέγης η κατασκευή 5ου Δημοτικού Σχολείου, το οποίο θα βρίσκεται στην επέκταση των Κουφαλίων και θα είναι βιοκλιματικό.
 

Αξιολογήστε το άρθρο 
22 ψήφοι
 Εκτύπωση     Αποστολή με e-mail

Σχετικά με το blog
Το παρόν blog δημιουργήθηκε το Μάρτιο του 2010 προκειμένου να αναρτώ σε αυτό τη δραστηριότητά μου ως δημοτικός σύμβουλος καθώς και σκέψεις μου αναφορικά με θέματα της επικαιρότητας αλλά και εργασίες μου αναφορικά με την ιστορία του τόπου μας. Σύντομα δόθηκε βήμα και στους φορείς του τόπου μας αλλά και σε ιδιώτες και εμπλουτίστηκε έτσι η θεματολογία του. Σε κάθε περίπτωση η ενημέρωσή του γίνεται σε ερασιτεχνική βάση (όποτε δηλαδή υπάρχει χρόνος) και δε στοχεύω στην συστηματική δημοσιογραφική κάλυψη όλης της ειδησεογραφίας του Δήμου μας ούτε και στο κυνήγι της επισκεψιμότητας...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις