Πλαγάκος Κώστας - Κουφάλια
Οποιοσδήποτε τοπικός φορέας ή ιδιώτης επιθυμεί να προβάλλει κάποια δραστηριότητά του, ή κάποια εκδήλωση που διοργανώνει, στο blog: http://koufalia.capitalblogs.gr δεν έχει παρά να μας ενημερώσει σχετικά στο Τηλ.&Fax:2391053356 ή στο mail: plagakos@yahoo.gr
Λίγα λόγια για εμένα
Ελεύθερος Επαγγελματίας (Οικονομολόγος-Λογιστής) στην πόλη των Κουφαλίων. Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Κουφαλίων αρχικά (2007-2010) και Χαλκηδόνος στη συνέχεια (2011-2014). Ασχολούμενος ερασιτεχνικά με τη δημοσιογραφία - αρθρογραφία εξέδιδα από τον Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Μάιο του 2013 την τοπική εφημερίδα "ΕΝΟΤΗΤΑ". Έτος γέννησης 1978.
Σύνδεσμοι
·Δείτε όλα τα φύλλα της τοπικής εφημερίδας "ΕΝΟΤΗΤΑ" εδώ
·Αιρετή Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση. Προϋπόθεση για την ανασυγκρότηση της χώρας ("ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" 26/10/2008)
·Σκέψεις για την πιστωτική πολιτική των τραπεζών και τις σχέσεις τους με το ελληνικό δημόσιο ("ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" 30/04/2011)
·Καταστροφική για την εθνική μας οικονομία ενδεχόμενη έξοδος από τη ζώνη του ευρώ ("ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" 15/05/2011)
·"Συμπαραστάτης του δημότη": Ευρύτερες συναινέσεις ή μονοκομματικές επιλογές;
·Προς αναζήτηση νέας ιδεολογίας
·Τα αίτια ύπαρξης και επιβίωσης των πολιτικών κομμάτων και το ενδεχόμενο εξαφάνισής τους
·Ηθικά και οικονομικά επιλήψιμη η απόφαση για συγκέντρωση αποδείξεων αξίας ίσης με το ήμισυ του εισοδήματος μας
·Η ανάγκη για μια νέα Σεισάχθεια
·Απόκτηση οικονομικής παιδείας για την αποφυγή νέας χρεοκοπίας
·Οικονομικός κύκλος ή αλλαγή κατηγορίας
·Ανάγκη,μέλλον και ηθική ("Karfitsa" 24/11/2012)
·Κατάργηση των κομματικών θέσεων στην τοπική αυτοδιοίκηση ("Karfitsa" 16/02/2013)
·Οι τράπεζες θα πρέπει, και αυτές, να πληρώσουν την αφροσύνη τους ("Karfitsa" 02/03/2013)
·Ψωμί εισαγωγής;
·Ανασφάλιστη εργασία και...υποκρισία


Αύριο το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι για τον ΠΑΟ Κουφαλίων
1685 αναγνώστες
Σάββατο, 25 Σεπτεμβρίου 2010
09:06

Με πολύ καλούς οιωνούς ξεκίνησαν οι φετινές υποχρεώσεις του ΠΑΟ Κουφαλίων, ο οποίος αύριο Κυριακή δίνει το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τον Π.Α.Ο.Ν.Ε. Οι κερκίδες του γηπέδου αναμένεται να είναι γεμάτες καθώς το φίλαθλο κοινό της πόλης φαίνεται αποφασισμένο να στηρίξει τη φετινή προσπάθεια διοίκησης και ποδοσφαιριστών. Ενδεικτικό του ενθουσιασμού που επικρατεί στις τάξεις των φιλάθλων είναι ότι ήδη έχουν διατεθεί περισσότερα από 200 εισιτήρια διαρκείας.
Όσον αφορά το αγωνιστικό σκέλος της προετοιμασίας, το αυριανό παιχνίδι αντιμετωπίζεται με ιδιαίτερη σοβαρότητα και προσοχή. Ήδη ολοκληρώθηκε η προετοιμασία και τα προβλήματα που απασχολούν τον κ. Ζήφκα είναι δύο. Συγκεκριμένα, αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Καλπάκη που κατά τη διάρκεια της εβδομάδας ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ενώ σίγουρα θα απουσιάσει ο Μπάρδας που υπέστη διάστρεμμα στο νικηφόρο παιχνίδι της πρώτης αγωνιστικής.
Στο μεταξύ, θα πρέπει να αναφερθεί ότι πριν τον αγώνα θα γίνει και η παρουσίαση της μασκότ της ομάδας, που θα ακούει στο όνομα «Μελίγκας»
Τέλος, η Διοίκηση του συλλόγου αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει τον ιδιοκτήτη της ψαροταβέρνας-μεζεδοπωλείου «ΝΤΟΡΑΣ» για το δείπνο που παρέθεσε στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Ο προπονητής του ΠΑΟ Κουφαλίων Χρήστος Ζήφκας

Αξιολογήστε το άρθρο 
24 ψήφοι
 Εκτύπωση     Αποστολή με e-mail

Σχετικά με το blog
Το παρόν blog δημιουργήθηκε το Μάρτιο του 2010 προκειμένου να αναρτώ σε αυτό τη δραστηριότητά μου ως δημοτικός σύμβουλος καθώς και σκέψεις μου αναφορικά με θέματα της επικαιρότητας αλλά και εργασίες μου αναφορικά με την ιστορία του τόπου μας. Σύντομα δόθηκε βήμα και στους φορείς του τόπου μας αλλά και σε ιδιώτες και εμπλουτίστηκε έτσι η θεματολογία του. Σε κάθε περίπτωση η ενημέρωσή του γίνεται σε ερασιτεχνική βάση (όποτε δηλαδή υπάρχει χρόνος) και δε στοχεύω στην συστηματική δημοσιογραφική κάλυψη όλης της ειδησεογραφίας του Δήμου μας ούτε και στο κυνήγι της επισκεψιμότητας...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις