Πλαγάκος Κώστας - Κουφάλια
Οποιοσδήποτε τοπικός φορέας ή ιδιώτης επιθυμεί να προβάλλει κάποια δραστηριότητά του, ή κάποια εκδήλωση που διοργανώνει, στο blog: http://koufalia.capitalblogs.gr δεν έχει παρά να μας ενημερώσει σχετικά στο Τηλ.&Fax:2391053356 ή στο mail: plagakos@yahoo.gr
Λίγα λόγια για εμένα
Ελεύθερος Επαγγελματίας (Οικονομολόγος-Λογιστής) στην πόλη των Κουφαλίων. Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Κουφαλίων αρχικά (2007-2010) και Χαλκηδόνος στη συνέχεια (2011-2014). Ασχολούμενος ερασιτεχνικά με τη δημοσιογραφία - αρθρογραφία εξέδιδα από τον Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Μάιο του 2013 την τοπική εφημερίδα "ΕΝΟΤΗΤΑ". Έτος γέννησης 1978.
Σύνδεσμοι
·Δείτε όλα τα φύλλα της τοπικής εφημερίδας "ΕΝΟΤΗΤΑ" εδώ
·Αιρετή Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση. Προϋπόθεση για την ανασυγκρότηση της χώρας ("ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" 26/10/2008)
·Σκέψεις για την πιστωτική πολιτική των τραπεζών και τις σχέσεις τους με το ελληνικό δημόσιο ("ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" 30/04/2011)
·Καταστροφική για την εθνική μας οικονομία ενδεχόμενη έξοδος από τη ζώνη του ευρώ ("ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" 15/05/2011)
·"Συμπαραστάτης του δημότη": Ευρύτερες συναινέσεις ή μονοκομματικές επιλογές;
·Προς αναζήτηση νέας ιδεολογίας
·Τα αίτια ύπαρξης και επιβίωσης των πολιτικών κομμάτων και το ενδεχόμενο εξαφάνισής τους
·Ηθικά και οικονομικά επιλήψιμη η απόφαση για συγκέντρωση αποδείξεων αξίας ίσης με το ήμισυ του εισοδήματος μας
·Η ανάγκη για μια νέα Σεισάχθεια
·Απόκτηση οικονομικής παιδείας για την αποφυγή νέας χρεοκοπίας
·Οικονομικός κύκλος ή αλλαγή κατηγορίας
·Ανάγκη,μέλλον και ηθική ("Karfitsa" 24/11/2012)
·Κατάργηση των κομματικών θέσεων στην τοπική αυτοδιοίκηση ("Karfitsa" 16/02/2013)
·Οι τράπεζες θα πρέπει, και αυτές, να πληρώσουν την αφροσύνη τους ("Karfitsa" 02/03/2013)
·Ψωμί εισαγωγής;
·Ανασφάλιστη εργασία και...υποκρισία


Κλίμα αισιοδοξίας στον ΠΑΟ Κουφαλίων
1211 αναγνώστες
Πέμπτη, 30 Σεπτεμβρίου 2010
16:13

Σε κλίμα αισιοδοξίας, μετά το πετυχημένο ξεκίνημα και τις δύο νίκες, συνεχίζεται η προετοιμασία του ΠΑΟ Κουφαλίων ενόψει του κυριακάτικου αγώνα με αντίπαλο τον Απόλλωνα Καλαμαριάς.
Στις τάξεις των κυανόλευκων επικρατεί ηρεμία με τους ποδοσφαιριστές να δουλεύουν με σοβαρότητα αλλά και πίστη για τον κρίσιμο αγώνα.

Ο τεχνικός της ομάδας ενημερώθηκε λεπτομερώς  για τον τρόπο ανάπτυξης των «Ποντίων»  και έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα ενώ στη συνέχεια προέβη στη σχετική ενημέρωση των ποδοσφαιριστών.  

Δύο είναι τα αγωνιστικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ΠΑΟ Κουφαλίων. Ο Μπάρδας που ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα λόγω διαστρέμματος από την πρώτη αγωνιστική και ο Περγίγκας που υπέστη θλάση την προηγούμενη εβδομάδα.

Όσον αφορά τα εξωαγωνιστικά, με έγγραφο της προς τις αστυνομικές αρχές  η Διοίκηση του συλλόγου ενημέρωσε για την ώρα άφιξης της αποστολής καθώς και για τον πιθανό αριθμό των φιλάθλων που αναμένεται να βρεθούν κοντά στην ομάδα.

Τέλος, το Δ.Σ. του Π.Α.Ο. Κουφαλίων ευχαριστεί τον αντιπρόσωπο της εταιρείας παγωτών  ΚΡΙ-ΚΡΙ  κ. Πατσίδη Γεώργιο για την ευγενική του προσφορά προς το σύλλογο.

Αξιολογήστε το άρθρο 
25 ψήφοι
 Εκτύπωση     Αποστολή με e-mail

Σχετικά με το blog
Το παρόν blog δημιουργήθηκε το Μάρτιο του 2010 προκειμένου να αναρτώ σε αυτό τη δραστηριότητά μου ως δημοτικός σύμβουλος καθώς και σκέψεις μου αναφορικά με θέματα της επικαιρότητας αλλά και εργασίες μου αναφορικά με την ιστορία του τόπου μας. Σύντομα δόθηκε βήμα και στους φορείς του τόπου μας αλλά και σε ιδιώτες και εμπλουτίστηκε έτσι η θεματολογία του. Σε κάθε περίπτωση η ενημέρωσή του γίνεται σε ερασιτεχνική βάση (όποτε δηλαδή υπάρχει χρόνος) και δε στοχεύω στην συστηματική δημοσιογραφική κάλυψη όλης της ειδησεογραφίας του Δήμου μας ούτε και στο κυνήγι της επισκεψιμότητας...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις