Πλαγάκος Κώστας - Κουφάλια
Οποιοσδήποτε τοπικός φορέας ή ιδιώτης επιθυμεί να προβάλλει κάποια δραστηριότητά του, ή κάποια εκδήλωση που διοργανώνει, στο blog: http://koufalia.capitalblogs.gr δεν έχει παρά να μας ενημερώσει σχετικά στο Τηλ.&Fax:2391053356 ή στο mail: plagakos@yahoo.gr
Λίγα λόγια για εμένα
Ελεύθερος Επαγγελματίας (Οικονομολόγος-Λογιστής) στην πόλη των Κουφαλίων. Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Κουφαλίων αρχικά (2007-2010) και Χαλκηδόνος στη συνέχεια (2011-2014). Ασχολούμενος ερασιτεχνικά με τη δημοσιογραφία - αρθρογραφία εξέδιδα από τον Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Μάιο του 2013 την τοπική εφημερίδα "ΕΝΟΤΗΤΑ". Έτος γέννησης 1978.
Σύνδεσμοι
·Δείτε όλα τα φύλλα της τοπικής εφημερίδας "ΕΝΟΤΗΤΑ" εδώ
·Αιρετή Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση. Προϋπόθεση για την ανασυγκρότηση της χώρας ("ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" 26/10/2008)
·Σκέψεις για την πιστωτική πολιτική των τραπεζών και τις σχέσεις τους με το ελληνικό δημόσιο ("ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" 30/04/2011)
·Καταστροφική για την εθνική μας οικονομία ενδεχόμενη έξοδος από τη ζώνη του ευρώ ("ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" 15/05/2011)
·"Συμπαραστάτης του δημότη": Ευρύτερες συναινέσεις ή μονοκομματικές επιλογές;
·Προς αναζήτηση νέας ιδεολογίας
·Τα αίτια ύπαρξης και επιβίωσης των πολιτικών κομμάτων και το ενδεχόμενο εξαφάνισής τους
·Ηθικά και οικονομικά επιλήψιμη η απόφαση για συγκέντρωση αποδείξεων αξίας ίσης με το ήμισυ του εισοδήματος μας
·Η ανάγκη για μια νέα Σεισάχθεια
·Απόκτηση οικονομικής παιδείας για την αποφυγή νέας χρεοκοπίας
·Οικονομικός κύκλος ή αλλαγή κατηγορίας
·Ανάγκη,μέλλον και ηθική ("Karfitsa" 24/11/2012)
·Κατάργηση των κομματικών θέσεων στην τοπική αυτοδιοίκηση ("Karfitsa" 16/02/2013)
·Οι τράπεζες θα πρέπει, και αυτές, να πληρώσουν την αφροσύνη τους ("Karfitsa" 02/03/2013)
·Ψωμί εισαγωγής;
·Ανασφάλιστη εργασία και...υποκρισία


Ξεκίνησαν οι υποχρεώσεις του ΓΑΣ Κουφαλίων
1916 αναγνώστες
Τρίτη, 5 Οκτωβρίου 2010
20:50

Ξεκίνησαν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ανδρικής ομάδας μπάσκετ του ΓΑΣ Κουφαλίων, η οποία τη φετινή περίοδο αγωνίζεται στον 1ο όμιλο της Β΄ ΕΚΑΣΘ. Στον αγώνα της πρώτης αγωνιστικής κόντρα στον ΑΚΕΤΣ, στην Ηλιούπολη, η ομάδα της πόλης μας ηττήθηκε με 55-51 αλλά ο προπονητής της Νίκος Δοντσίδης, ο οποίος επέστρεψε στα λημέρια του ΓΑΣ Κουφαλίων ύστερα από δώδεκα χρόνια, έμεινε ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την άμυνα της ομάδας καθώς και από την διάθεση και τη θέληση που έδειξαν οι παίκτες του.
«Όταν η ομάδα αποτελείται από νέους παίκτες που τώρα προσπαθούμε να «δέσουμε» λογικό είναι να μην υπάρχουν απαιτήσεις για επιθετικό παιχνίδι. Στόχος μας, σε κάθε παιχνίδι, είναι η καλή άμυνα ώστε το σκορ να διατηρείται σε χαμηλά επίπεδα και έτσι να έχουμε πιθανότητες νίκης. Στο παιχνίδι της Παρασκευής η ομάδα κινήθηκε σε αυτό το πνεύμα και για τον λόγο αυτό είμαι ευχαριστημένος» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Δοντσίδης.
Την προσεχή Παρασκευή η ομάδα υποδέχεται στις 21:30 τον ΑΟΚ Αγίου Αθανασίου και οι άνθρωποι του ΓΑΣ Κουφαλίων απευθύνουν κάλεσμα στο φίλαθλο κοινό της πόλης μας να παραβρεθεί στον πρώτο εντός έδρας αγώνα της φετινής περιόδου.


Φωτογραφικό στιγμιότυπο από την αγωνιστική περίοδο 1988-1989 όταν ο Νίκος Δοντσίδης βρισκόταν και πάλι στον πάγκο του ΓΑΣ Κουφαλίων.

Αξιολογήστε το άρθρο 
23 ψήφοι
 Εκτύπωση     Αποστολή με e-mail

Σχετικά με το blog
Το παρόν blog δημιουργήθηκε το Μάρτιο του 2010 προκειμένου να αναρτώ σε αυτό τη δραστηριότητά μου ως δημοτικός σύμβουλος καθώς και σκέψεις μου αναφορικά με θέματα της επικαιρότητας αλλά και εργασίες μου αναφορικά με την ιστορία του τόπου μας. Σύντομα δόθηκε βήμα και στους φορείς του τόπου μας αλλά και σε ιδιώτες και εμπλουτίστηκε έτσι η θεματολογία του. Σε κάθε περίπτωση η ενημέρωσή του γίνεται σε ερασιτεχνική βάση (όποτε δηλαδή υπάρχει χρόνος) και δε στοχεύω στην συστηματική δημοσιογραφική κάλυψη όλης της ειδησεογραφίας του Δήμου μας ούτε και στο κυνήγι της επισκεψιμότητας...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις