Πλαγάκος Κώστας - Κουφάλια
Οποιοσδήποτε τοπικός φορέας ή ιδιώτης επιθυμεί να προβάλλει κάποια δραστηριότητά του, ή κάποια εκδήλωση που διοργανώνει, στο blog: http://koufalia.capitalblogs.gr δεν έχει παρά να μας ενημερώσει σχετικά στο Τηλ.&Fax:2391053356 ή στο mail: plagakos@yahoo.gr
Λίγα λόγια για εμένα
Ελεύθερος Επαγγελματίας (Οικονομολόγος-Λογιστής) στην πόλη των Κουφαλίων. Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Κουφαλίων αρχικά (2007-2010) και Χαλκηδόνος στη συνέχεια (2011-2014). Ασχολούμενος ερασιτεχνικά με τη δημοσιογραφία - αρθρογραφία εξέδιδα από τον Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Μάιο του 2013 την τοπική εφημερίδα "ΕΝΟΤΗΤΑ". Έτος γέννησης 1978.
Σύνδεσμοι
·Δείτε όλα τα φύλλα της τοπικής εφημερίδας "ΕΝΟΤΗΤΑ" εδώ
·Αιρετή Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση. Προϋπόθεση για την ανασυγκρότηση της χώρας ("ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" 26/10/2008)
·Σκέψεις για την πιστωτική πολιτική των τραπεζών και τις σχέσεις τους με το ελληνικό δημόσιο ("ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" 30/04/2011)
·Καταστροφική για την εθνική μας οικονομία ενδεχόμενη έξοδος από τη ζώνη του ευρώ ("ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" 15/05/2011)
·"Συμπαραστάτης του δημότη": Ευρύτερες συναινέσεις ή μονοκομματικές επιλογές;
·Προς αναζήτηση νέας ιδεολογίας
·Τα αίτια ύπαρξης και επιβίωσης των πολιτικών κομμάτων και το ενδεχόμενο εξαφάνισής τους
·Ηθικά και οικονομικά επιλήψιμη η απόφαση για συγκέντρωση αποδείξεων αξίας ίσης με το ήμισυ του εισοδήματος μας
·Η ανάγκη για μια νέα Σεισάχθεια
·Απόκτηση οικονομικής παιδείας για την αποφυγή νέας χρεοκοπίας
·Οικονομικός κύκλος ή αλλαγή κατηγορίας
·Ανάγκη,μέλλον και ηθική ("Karfitsa" 24/11/2012)
·Κατάργηση των κομματικών θέσεων στην τοπική αυτοδιοίκηση ("Karfitsa" 16/02/2013)
·Οι τράπεζες θα πρέπει, και αυτές, να πληρώσουν την αφροσύνη τους ("Karfitsa" 02/03/2013)
·Ψωμί εισαγωγής;
·Ανασφάλιστη εργασία και...υποκρισία


Φιλοξενία μαθητών του Cagliari της Ιταλίας από το Λύκειο Κουφαλίων
1316 αναγνώστες
Πέμπτη, 2 Δεκεμβρίου 2010
17:41

Σειρά εκδηλώσεων διοργανώνει από σήμερα Πέμπτη έως και μεθαύριο Σάββατο το 1ο Γενικό Λύκειο Κουφαλίων στο πλαίσιο φιλοξενίας μαθητών από σχολείο του Cagliari της Σαρδηνίας.
Συγκεκριμένα, για σήμερα το πρωί ήταν προγραμματισμένη συνάντηση στο χώρο του Λυκείου όπου και θα παρουσιαζόταν εργασίες των φιλοξενούμενων μαθητών με τίτλο «Το όνειρο του Μεγάλου Αλεξάνδρου». Στη συνέχεια το πρόγραμμα περιλάμβανε προβολή της ταινίας μικρού μήκους «Θα τα καρφώσω όλα», η οποία δημιουργήθηκε από μαθητές του Λυκείου Κουφαλίων και την κεντρική επιμέλειά της είχε η φιλόλογος κ. Ελένη Μαργούτα καθώς και παρουσίαση τραγουδιών και χορών από μαθητές του Λυκείου μας.
Για σήμερα το απόγευμα είναι προγραμματισμένη επίσκεψη στο Λαογραφικό Μουσείο Κουφαλίων καθώς και συνάντηση στο Πνευματικό Κέντρο «Κωνσταντίνος Χατζάκος» με παραδοσιακούς χορούς από το Κ.Α.Π.Η. και τον πολιτιστικό σύλλογο «ΚΑΒΑΚΛΙ».
Για το Σάββατο το απόγευμα είναι προγραμματισμένη συνάντηση και πάλι στο χώρο του Πνευματικού Κέντρου με παρουσίαση παραδοσιακών χορών από τον πολιτιστικό σύλλογο «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ» και τραγουδιών από τους μαθητές του Λυκείου.
Τέλος, αξίζει να γίνει μνεία στη συνεισφορά της συνδημότισσάς μας Δήμητρας Καρκαμάνη η οποία αποτέλεσε τον συνδετικό κρίκο μεταξύ των δύο σχολείων όσον αφορά τη συνάντησή τους και τη διοργάνωση των σχετικών εκδηλώσεων.
 

Αξιολογήστε το άρθρο 
13 ψήφοι
 Εκτύπωση     Αποστολή με e-mail

Σχετικά με το blog
Το παρόν blog δημιουργήθηκε το Μάρτιο του 2010 προκειμένου να αναρτώ σε αυτό τη δραστηριότητά μου ως δημοτικός σύμβουλος καθώς και σκέψεις μου αναφορικά με θέματα της επικαιρότητας αλλά και εργασίες μου αναφορικά με την ιστορία του τόπου μας. Σύντομα δόθηκε βήμα και στους φορείς του τόπου μας αλλά και σε ιδιώτες και εμπλουτίστηκε έτσι η θεματολογία του. Σε κάθε περίπτωση η ενημέρωσή του γίνεται σε ερασιτεχνική βάση (όποτε δηλαδή υπάρχει χρόνος) και δε στοχεύω στην συστηματική δημοσιογραφική κάλυψη όλης της ειδησεογραφίας του Δήμου μας ούτε και στο κυνήγι της επισκεψιμότητας...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις