Πλαγάκος Κώστας - Κουφάλια
Οποιοσδήποτε τοπικός φορέας ή ιδιώτης επιθυμεί να προβάλλει κάποια δραστηριότητά του, ή κάποια εκδήλωση που διοργανώνει, στο blog: http://koufalia.capitalblogs.gr δεν έχει παρά να μας ενημερώσει σχετικά στο Τηλ.&Fax:2391053356 ή στο mail: plagakos@yahoo.gr
Λίγα λόγια για εμένα
Ελεύθερος Επαγγελματίας (Οικονομολόγος-Λογιστής) στην πόλη των Κουφαλίων. Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Κουφαλίων αρχικά (2007-2010) και Χαλκηδόνος στη συνέχεια (2011-2014). Ασχολούμενος ερασιτεχνικά με τη δημοσιογραφία - αρθρογραφία εξέδιδα από τον Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Μάιο του 2013 την τοπική εφημερίδα "ΕΝΟΤΗΤΑ". Έτος γέννησης 1978.
Σύνδεσμοι
·Δείτε όλα τα φύλλα της τοπικής εφημερίδας "ΕΝΟΤΗΤΑ" εδώ
·Αιρετή Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση. Προϋπόθεση για την ανασυγκρότηση της χώρας ("ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" 26/10/2008)
·Σκέψεις για την πιστωτική πολιτική των τραπεζών και τις σχέσεις τους με το ελληνικό δημόσιο ("ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" 30/04/2011)
·Καταστροφική για την εθνική μας οικονομία ενδεχόμενη έξοδος από τη ζώνη του ευρώ ("ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" 15/05/2011)
·"Συμπαραστάτης του δημότη": Ευρύτερες συναινέσεις ή μονοκομματικές επιλογές;
·Προς αναζήτηση νέας ιδεολογίας
·Τα αίτια ύπαρξης και επιβίωσης των πολιτικών κομμάτων και το ενδεχόμενο εξαφάνισής τους
·Ηθικά και οικονομικά επιλήψιμη η απόφαση για συγκέντρωση αποδείξεων αξίας ίσης με το ήμισυ του εισοδήματος μας
·Η ανάγκη για μια νέα Σεισάχθεια
·Απόκτηση οικονομικής παιδείας για την αποφυγή νέας χρεοκοπίας
·Οικονομικός κύκλος ή αλλαγή κατηγορίας
·Ανάγκη,μέλλον και ηθική ("Karfitsa" 24/11/2012)
·Κατάργηση των κομματικών θέσεων στην τοπική αυτοδιοίκηση ("Karfitsa" 16/02/2013)
·Οι τράπεζες θα πρέπει, και αυτές, να πληρώσουν την αφροσύνη τους ("Karfitsa" 02/03/2013)
·Ψωμί εισαγωγής;
·Ανασφάλιστη εργασία και...υποκρισία


Γυναικείο βόλεϊ ΓΑΣ Κουφαλίων
2752 αναγνώστες
Σάββατο, 11 Δεκεμβρίου 2010
13:32

Το γυναικείο τμήμα βόλεϊ του ΓΑΣ Κουφαλίων ύστερα από έξι αγωνιστικές βρίσκεται στην τέταρτη θέση του πρώτου ομίλου του πρωταθλήματος Β΄ κατηγορίας της ΕΠΕΣΘ και στόχος του τμήματος είναι να παραμείνει στην πρώτη τετράδα (στον όμιλο αγωνίζονται εννέα ομάδες) ώστε να είναι μία από τις τέσσερις ομάδες οι οποίες με την πρώτη τετράδα του δεύτερου ομίλου θα συστήσουν έναν νέο όμιλο, τον όμιλο ανόδου, και μέσω αυτού θα διεκδικήσουν την άνοδο στο πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας της ΕΠΕΣΘ (στην Α΄ κατηγορία ανεβαίνουν οι δύο πρώτες ομάδες).
Αύριο στις 5:00 μ.μ. η ομάδα δίνει έναν κρίσιμης σημασίας εντός έδρας αγώνα με τον Πήγασο Πολίχνης που βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας και οι άνθρωποι του ΓΑΣΚ καλούν το φίλαθλο κοινό της περιοχής να ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας.
Στο σημείο αυτό να αναφερθεί ότι πρόσφατα το δυναμικό του συλλόγου ενισχύθηκε καθώς αποκτήθηκε η Γιαννακάκη Αναστασία από τη Χαλκηδόνα η οποία μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στον Κεραυνό Ωραιοκάστρου ο οποίος όμως αποσύρθηκε τελικά από το πρωτάθλημα. «Πρόκειται για μία έμπειρη αθλήτρια η οποία έχει αγωνιστεί και σε ομάδα Α2 κατηγορίας και η οποία εφόσον περάσει ο χρόνος που απαιτείται προκειμένου να ενσωματωθεί πλήρως στην ομάδα, αναμένεται να συμβάλλει τα μέγιστα προκειμένου ο σύλλογος να πετύχει τους στόχους του» ανέφερε χαρακτηριστικά ο έφορος του τμήματος κ. Μποτσίδης Κώστας.
Στο γυναικείο βόλεϊ του ΓΑΣΚ όμως δεν υπάρχουν μόνον ευχάριστες ειδήσεις αλλά και δυσάρεστες καθώς η αθλήτρια του συλλόγου Πετρούλα Μποτσίδου πρόσφατα υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού και ύστερα από την χειρουργική επέμβαση στην οποία θα υποβληθεί ενδέχεται να χάσει το υπόλοιπο της αγωνιστικής περιόδου.
 

Οι αθλήτριες του ΓΑΣ Κουφαλίων με τον προπονητή τους Γιάννη Σταυρόπουλο. Η αγωνιστική περίοδος ξεκίνησε με στόχο απλά μια καλή παρουσία. Στην πορεία όμως "άνοιξε η όρεξη" και για κάτι καλύτερο...

(Φωτογραφία: Βασίλης Γκοτζίδης)

 

Αξιολογήστε το άρθρο 
10 ψήφοι
 Εκτύπωση     Αποστολή με e-mail

Σχετικά με το blog
Το παρόν blog δημιουργήθηκε το Μάρτιο του 2010 προκειμένου να αναρτώ σε αυτό τη δραστηριότητά μου ως δημοτικός σύμβουλος καθώς και σκέψεις μου αναφορικά με θέματα της επικαιρότητας αλλά και εργασίες μου αναφορικά με την ιστορία του τόπου μας. Σύντομα δόθηκε βήμα και στους φορείς του τόπου μας αλλά και σε ιδιώτες και εμπλουτίστηκε έτσι η θεματολογία του. Σε κάθε περίπτωση η ενημέρωσή του γίνεται σε ερασιτεχνική βάση (όποτε δηλαδή υπάρχει χρόνος) και δε στοχεύω στην συστηματική δημοσιογραφική κάλυψη όλης της ειδησεογραφίας του Δήμου μας ούτε και στο κυνήγι της επισκεψιμότητας...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις