Πλαγάκος Κώστας - Κουφάλια
Οποιοσδήποτε τοπικός φορέας ή ιδιώτης επιθυμεί να προβάλλει κάποια δραστηριότητά του, ή κάποια εκδήλωση που διοργανώνει, στο blog: http://koufalia.capitalblogs.gr δεν έχει παρά να μας ενημερώσει σχετικά στο Τηλ.&Fax:2391053356 ή στο mail: plagakos@yahoo.gr
Λίγα λόγια για εμένα
Ελεύθερος Επαγγελματίας (Οικονομολόγος-Λογιστής) στην πόλη των Κουφαλίων. Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Κουφαλίων αρχικά (2007-2010) και Χαλκηδόνος στη συνέχεια (2011-2014). Ασχολούμενος ερασιτεχνικά με τη δημοσιογραφία - αρθρογραφία εξέδιδα από τον Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Μάιο του 2013 την τοπική εφημερίδα "ΕΝΟΤΗΤΑ". Έτος γέννησης 1978.
Σύνδεσμοι
·Δείτε όλα τα φύλλα της τοπικής εφημερίδας "ΕΝΟΤΗΤΑ" εδώ
·Αιρετή Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση. Προϋπόθεση για την ανασυγκρότηση της χώρας ("ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" 26/10/2008)
·Σκέψεις για την πιστωτική πολιτική των τραπεζών και τις σχέσεις τους με το ελληνικό δημόσιο ("ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" 30/04/2011)
·Καταστροφική για την εθνική μας οικονομία ενδεχόμενη έξοδος από τη ζώνη του ευρώ ("ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" 15/05/2011)
·"Συμπαραστάτης του δημότη": Ευρύτερες συναινέσεις ή μονοκομματικές επιλογές;
·Προς αναζήτηση νέας ιδεολογίας
·Τα αίτια ύπαρξης και επιβίωσης των πολιτικών κομμάτων και το ενδεχόμενο εξαφάνισής τους
·Ηθικά και οικονομικά επιλήψιμη η απόφαση για συγκέντρωση αποδείξεων αξίας ίσης με το ήμισυ του εισοδήματος μας
·Η ανάγκη για μια νέα Σεισάχθεια
·Απόκτηση οικονομικής παιδείας για την αποφυγή νέας χρεοκοπίας
·Οικονομικός κύκλος ή αλλαγή κατηγορίας
·Ανάγκη,μέλλον και ηθική ("Karfitsa" 24/11/2012)
·Κατάργηση των κομματικών θέσεων στην τοπική αυτοδιοίκηση ("Karfitsa" 16/02/2013)
·Οι τράπεζες θα πρέπει, και αυτές, να πληρώσουν την αφροσύνη τους ("Karfitsa" 02/03/2013)
·Ψωμί εισαγωγής;
·Ανασφάλιστη εργασία και...υποκρισία


Εκλογή Προέδρου Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Χαλκηδόνος
1804 αναγνώστες
Κυριακή, 2 Ιανουαρίου 2011
22:34

Σε προηγούμενη ανάρτηση είχα αναφέρει ότι για σήμερα Κυριακή 2 Ιανουαρίου είναι προγραμματισμένη η συνεδρίαση μέσω της οποίας θα εκλεγεί το προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου Χαλκηδόνος. Τελικά πρόεδρος εξελέγην εγώ, αντιπρόεδρος ο κ. Κατσιάρας Αθανάσιος (μείζονα αντιπολίτευση)  και γραμματέας η κ. Παπαγεωργίου-Σαμαρά Ελένη (Νίτσα) (ελάσσονα αντιπολίτευση). Στη συνέχεια αναρτώ την  τοποθέτηση στην οποία προέβην μόλις ανακοινώθηκε το αποτέλεσμα της εκλογής μου στο αξίωμα του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου.      

«Αρχικά θα ήθελα να ευχαριστήσω το Δήμαρχο κ. Παναγιώτη Δαϊκούδη για την πρότασή του να υπηρετήσω τον κορυφαίο θεσμό του Δήμου μας που λέγεται προεδρία του Δημοτικού Συμβουλίου.

Η πρόταση αυτή αποτελεί για εμένα μία μεγάλη τιμή και η αποδοχή της εκ μέρους μου συνεπάγεται την ανάληψη μιας μεγάλης ευθύνης καθώς η άσκηση των καθηκόντων μου απαιτεί υψηλό αίσθημα αντικειμενικότητας, αμεροληψίας, δικαιοσύνης και συνέπειας.

Θέλω να διαβεβαιώσω τους συναδέλφους δημοτικούς συμβούλους όλων των παρατάξεων ότι θα καταβάλλω κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να διασφαλιστεί όχι μόνο η ομαλή λειτουργία του Δημοτικού μας Συμβουλίου αλλά και η περαιτέρω αναβάθμισή του.

Το γεγονός άλλωστε ότι το σημερινό προεδρείο εξελέγη με σχεδόν ομόφωνη απόφαση του σώματος αποδεικνύει τη διάθεση όλων των παρατάξεων να συμβάλλουν αποφασιστικά στην εποικοδομητική συνεργασία και την από κοινού αντιμετώπιση των προβλημάτων του Δήμου μας, κάτι που αποτελεί απαίτηση και των συνδημοτών μας.

Ολοκληρώνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου για την υποστήριξη της υποψηφιότητάς μου και να ευχηθώ καλή συνεργασία».

Αξιολογήστε το άρθρο 
6 ψήφοι
 Εκτύπωση     Αποστολή με e-mail

Σχετικά με το blog
Το παρόν blog δημιουργήθηκε το Μάρτιο του 2010 προκειμένου να αναρτώ σε αυτό τη δραστηριότητά μου ως δημοτικός σύμβουλος καθώς και σκέψεις μου αναφορικά με θέματα της επικαιρότητας αλλά και εργασίες μου αναφορικά με την ιστορία του τόπου μας. Σύντομα δόθηκε βήμα και στους φορείς του τόπου μας αλλά και σε ιδιώτες και εμπλουτίστηκε έτσι η θεματολογία του. Σε κάθε περίπτωση η ενημέρωσή του γίνεται σε ερασιτεχνική βάση (όποτε δηλαδή υπάρχει χρόνος) και δε στοχεύω στην συστηματική δημοσιογραφική κάλυψη όλης της ειδησεογραφίας του Δήμου μας ούτε και στο κυνήγι της επισκεψιμότητας...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις