Πλαγάκος Κώστας - Κουφάλια
Οποιοσδήποτε τοπικός φορέας ή ιδιώτης επιθυμεί να προβάλλει κάποια δραστηριότητά του, ή κάποια εκδήλωση που διοργανώνει, στο blog: http://koufalia.capitalblogs.gr δεν έχει παρά να μας ενημερώσει σχετικά στο Τηλ.&Fax:2391053356 ή στο mail: plagakos@yahoo.gr
Λίγα λόγια για εμένα
Ελεύθερος Επαγγελματίας (Οικονομολόγος-Λογιστής) στην πόλη των Κουφαλίων. Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Κουφαλίων αρχικά (2007-2010) και Χαλκηδόνος στη συνέχεια (2011-2014). Ασχολούμενος ερασιτεχνικά με τη δημοσιογραφία - αρθρογραφία εξέδιδα από τον Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Μάιο του 2013 την τοπική εφημερίδα "ΕΝΟΤΗΤΑ". Έτος γέννησης 1978.
Σύνδεσμοι
·Δείτε όλα τα φύλλα της τοπικής εφημερίδας "ΕΝΟΤΗΤΑ" εδώ
·Αιρετή Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση. Προϋπόθεση για την ανασυγκρότηση της χώρας ("ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" 26/10/2008)
·Σκέψεις για την πιστωτική πολιτική των τραπεζών και τις σχέσεις τους με το ελληνικό δημόσιο ("ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" 30/04/2011)
·Καταστροφική για την εθνική μας οικονομία ενδεχόμενη έξοδος από τη ζώνη του ευρώ ("ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" 15/05/2011)
·"Συμπαραστάτης του δημότη": Ευρύτερες συναινέσεις ή μονοκομματικές επιλογές;
·Προς αναζήτηση νέας ιδεολογίας
·Τα αίτια ύπαρξης και επιβίωσης των πολιτικών κομμάτων και το ενδεχόμενο εξαφάνισής τους
·Ηθικά και οικονομικά επιλήψιμη η απόφαση για συγκέντρωση αποδείξεων αξίας ίσης με το ήμισυ του εισοδήματος μας
·Η ανάγκη για μια νέα Σεισάχθεια
·Απόκτηση οικονομικής παιδείας για την αποφυγή νέας χρεοκοπίας
·Οικονομικός κύκλος ή αλλαγή κατηγορίας
·Ανάγκη,μέλλον και ηθική ("Karfitsa" 24/11/2012)
·Κατάργηση των κομματικών θέσεων στην τοπική αυτοδιοίκηση ("Karfitsa" 16/02/2013)
·Οι τράπεζες θα πρέπει, και αυτές, να πληρώσουν την αφροσύνη τους ("Karfitsa" 02/03/2013)
·Ψωμί εισαγωγής;
·Ανασφάλιστη εργασία και...υποκρισία


Εκδήλωση μνήμης από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αγίου Αθανασίου Θεσσαλονίκης
1619 αναγνώστες
Δευτέρα, 17 Ιανουαρίου 2011
21:37

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η «Εκδήλωση Μνήμης»  που διοργάνωσε πριν από λίγο ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίου Αθανασίου Θεσσαλονίκης στο Πνευματικό Κέντρο της Δημοτικής Κοινότητας. Η εκδήλωση που ήταν αφιερωμένη στη μνήμη των ιδρυτών του Αγίου Αθανασίου και πραγματοποιήθηκε παραμονή της εορτής του Αγίου Αθανασίου, ξεκίνησε με κοπή της βασιλόπιτας της Δημοτικής Κοινότητας Αγίου Αθανασίου από τον πρόεδρό της κ. Μιχάλη Δελλή ενώ ακολούθησε ομιλία του τέως Λυκειάρχη κ. Φωτακίδη Σπύρου με θέμα: «Εκδηλώσεις Μνήμης: Παράγων κοινωνικής συνοχής και προόδου». Κατά τη διάρκεια της εισήγησης του κ. Φωτακίδη οι παραβρισκόμενοι στην εκδήλωση είχαν τη δυνατότητα να βλέπουν και να ακούν σε video διηγήσεις παλαιότερων κατοίκων του χωριού, που δεν βρίσκονται πλέον στη ζωή, αναφορικά με τον τρόπο και το χρόνο της εγκατάστασής τους στον Άγιο Αθανάσιο αλλά και τις προσπάθειες που κατέβαλλαν προκειμένου να «στηθεί» το χωριό.
Επίσης, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης τα παιδικά τμήματα του συλλόγου παρουσίασαν παραδοσιακούς χορούς της Μικράς Ασίας και Θράκης, τιμήθηκαν πρόσωπα που κατά το παρελθόν προσέφεραν στο σύλλογο και ταυτίστηκαν πολλές φορές με αυτόν (παλαιοί πρόεδροι, παλαιοί χοροδιδάσκαλοι κλπ) ενώ με την ολοκλήρωση της εκδήλωσης και πριν την έναρξη σχετικής δεξίωσης, ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα του διαγωνισμού του καλύτερου κρασιού του χωριού που διοργανώνει κάθε χρόνο η διοίκηση του Πολιτιστικού Συλλόγου. Φέτος στο διαγωνισμό συμμετείχαν πενήντα τρεις ερασιτέχνες οινοπαραγωγοί και απόψε ανακοινώθηκε-βραβεύτηκε η πρώτη τριάδα.

Ο φιλόλογος-θεολόγος κ. Σπύρος Φωτακίδης, τέως Λυκειάρχης, αναπτύσσει την εισήγησή του με θέμα: "Εκδηλώσεις μνήμης: Παράγων κοινωνικής συνοχής και προόδου"

Αξιολογήστε το άρθρο 
11 ψήφοι
 Εκτύπωση     Αποστολή με e-mail

Σχετικά με το blog
Το παρόν blog δημιουργήθηκε το Μάρτιο του 2010 προκειμένου να αναρτώ σε αυτό τη δραστηριότητά μου ως δημοτικός σύμβουλος καθώς και σκέψεις μου αναφορικά με θέματα της επικαιρότητας αλλά και εργασίες μου αναφορικά με την ιστορία του τόπου μας. Σύντομα δόθηκε βήμα και στους φορείς του τόπου μας αλλά και σε ιδιώτες και εμπλουτίστηκε έτσι η θεματολογία του. Σε κάθε περίπτωση η ενημέρωσή του γίνεται σε ερασιτεχνική βάση (όποτε δηλαδή υπάρχει χρόνος) και δε στοχεύω στην συστηματική δημοσιογραφική κάλυψη όλης της ειδησεογραφίας του Δήμου μας ούτε και στο κυνήγι της επισκεψιμότητας...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις