Πλαγάκος Κώστας - Κουφάλια
Οποιοσδήποτε τοπικός φορέας ή ιδιώτης επιθυμεί να προβάλλει κάποια δραστηριότητά του, ή κάποια εκδήλωση που διοργανώνει, στο blog: http://koufalia.capitalblogs.gr δεν έχει παρά να μας ενημερώσει σχετικά στο Τηλ.&Fax:2391053356 ή στο mail: plagakos@yahoo.gr
Λίγα λόγια για εμένα
Ελεύθερος Επαγγελματίας (Οικονομολόγος-Λογιστής) στην πόλη των Κουφαλίων. Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Κουφαλίων αρχικά (2007-2010) και Χαλκηδόνος στη συνέχεια (2011-2014). Ασχολούμενος ερασιτεχνικά με τη δημοσιογραφία - αρθρογραφία εξέδιδα από τον Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Μάιο του 2013 την τοπική εφημερίδα "ΕΝΟΤΗΤΑ". Έτος γέννησης 1978.
Σύνδεσμοι
·Δείτε όλα τα φύλλα της τοπικής εφημερίδας "ΕΝΟΤΗΤΑ" εδώ
·Αιρετή Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση. Προϋπόθεση για την ανασυγκρότηση της χώρας ("ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" 26/10/2008)
·Σκέψεις για την πιστωτική πολιτική των τραπεζών και τις σχέσεις τους με το ελληνικό δημόσιο ("ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" 30/04/2011)
·Καταστροφική για την εθνική μας οικονομία ενδεχόμενη έξοδος από τη ζώνη του ευρώ ("ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" 15/05/2011)
·"Συμπαραστάτης του δημότη": Ευρύτερες συναινέσεις ή μονοκομματικές επιλογές;
·Προς αναζήτηση νέας ιδεολογίας
·Τα αίτια ύπαρξης και επιβίωσης των πολιτικών κομμάτων και το ενδεχόμενο εξαφάνισής τους
·Ηθικά και οικονομικά επιλήψιμη η απόφαση για συγκέντρωση αποδείξεων αξίας ίσης με το ήμισυ του εισοδήματος μας
·Η ανάγκη για μια νέα Σεισάχθεια
·Απόκτηση οικονομικής παιδείας για την αποφυγή νέας χρεοκοπίας
·Οικονομικός κύκλος ή αλλαγή κατηγορίας
·Ανάγκη,μέλλον και ηθική ("Karfitsa" 24/11/2012)
·Κατάργηση των κομματικών θέσεων στην τοπική αυτοδιοίκηση ("Karfitsa" 16/02/2013)
·Οι τράπεζες θα πρέπει, και αυτές, να πληρώσουν την αφροσύνη τους ("Karfitsa" 02/03/2013)
·Ψωμί εισαγωγής;
·Ανασφάλιστη εργασία και...υποκρισία


Κοπή πίτας από τον «ΑΡΙΩΝΑ»
2181 αναγνώστες
Τρίτη, 8 Φεβρουαρίου 2011
17:32

Πιστός στην παράδοση ο Αθλητικός Όμιλος «ΑΡΙΩΝΑΣ» Κουφαλίων, προχώρησε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας την Κυριακή 30 Ιανουαρίου στο Πνευματικό Κέντρο Κουφαλίων το οποίο κατακλύστηκε κυριολεκτικά από γονείς, μικρά παιδιά και τους αθλητές του Ομίλου.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με τη γραμματέα του «ΑΡΙΩΝΑ» κα Μαίρη Συμεωνίδου η οποία αφού χαιρέτησε και καλωσόρισε τους επισήμους και τους παρευρισκόμενους, προχώρησε σε έναν σύντομο απολογισμό των δραστηριοτήτων του Ομίλου κατά την προηγούμενη χρονιά. Στη συνέχεια ο αντιπρόεδρος του Ομίλου κ. Δημήτριος Κράιτσης προχώρησε στην κοπή της πίτας.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκε το μέλος του κεντρικού ΣΕΓΑΣ κ. Τομπούλης Αναστάσιος, ο οποίος κατά το σύντομο χαιρετισμό του συνεχάρη τους αθλητές του Ομίλου και ευχήθηκε καλή χρονιά και μεγαλύτερες επιτυχίες στο σύλλογο μελλοντικά ενώ παραβρέθηκαν και οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Αριστείδης Αραμπατζής, Αθανάσιος Βενέτης και Λάζαρος Τζήκας.
Η μεγάλη τυχερή της εκδήλωσης ήταν η Καλιώτη Μαίρη που κέρδισε ένα MP4 ενώ τυχερές (ένα φλουρί αντιστοιχούσε σε κάθε τμήμα) ήταν και οι Πατσίδου Χαρά, Δουβαλέτη Ευαγγελία, Ρόδιου Ελένη, Αλταντσίδου Καλλιόπη και Παπαδοπούλου Ροδοθέα οι οποίες και κέρδισαν από ένα βιβλίο.
Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με μια μικρή δεξίωση κατά την οποία οι κυρίες του Διοικητικού Συμβουλίου προσέφεραν αναψυκτικά και εδέσματα στους παραβρισκόμενους.
 


Φωτογραφία με μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του «ΑΡΙΩΝΑ»


Η ομάδα στίβου του συλλόγου


Μεγάλη ήταν η προσέλευση του κοινού στην κοπή πίτας του «ΑΡΙΩΝΑ»


Η γυμνάστρια του συλλόγου Πανδώρα Παπαμιχαήλ (τμήμα παιδαγωγικής γυμναστικής) με τις τυχερές Δουβαλέτη Ευαγγελία και Πατσίδου Χαρά


Οι προπονητές του Ομίλου Βαγγέλης Τούμπας και Πανδώρα Παπαμιχαήλ

Αξιολογήστε το άρθρο 
11 ψήφοι
 Εκτύπωση     Αποστολή με e-mail

Σχετικά με το blog
Το παρόν blog δημιουργήθηκε το Μάρτιο του 2010 προκειμένου να αναρτώ σε αυτό τη δραστηριότητά μου ως δημοτικός σύμβουλος καθώς και σκέψεις μου αναφορικά με θέματα της επικαιρότητας αλλά και εργασίες μου αναφορικά με την ιστορία του τόπου μας. Σύντομα δόθηκε βήμα και στους φορείς του τόπου μας αλλά και σε ιδιώτες και εμπλουτίστηκε έτσι η θεματολογία του. Σε κάθε περίπτωση η ενημέρωσή του γίνεται σε ερασιτεχνική βάση (όποτε δηλαδή υπάρχει χρόνος) και δε στοχεύω στην συστηματική δημοσιογραφική κάλυψη όλης της ειδησεογραφίας του Δήμου μας ούτε και στο κυνήγι της επισκεψιμότητας...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις