Πλαγάκος Κώστας - Κουφάλια
Οποιοσδήποτε τοπικός φορέας ή ιδιώτης επιθυμεί να προβάλλει κάποια δραστηριότητά του, ή κάποια εκδήλωση που διοργανώνει, στο blog: http://koufalia.capitalblogs.gr δεν έχει παρά να μας ενημερώσει σχετικά στο Τηλ.&Fax:2391053356 ή στο mail: plagakos@yahoo.gr
Λίγα λόγια για εμένα
Ελεύθερος Επαγγελματίας (Οικονομολόγος-Λογιστής) στην πόλη των Κουφαλίων. Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Κουφαλίων αρχικά (2007-2010) και Χαλκηδόνος στη συνέχεια (2011-2014). Ασχολούμενος ερασιτεχνικά με τη δημοσιογραφία - αρθρογραφία εξέδιδα από τον Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Μάιο του 2013 την τοπική εφημερίδα "ΕΝΟΤΗΤΑ". Έτος γέννησης 1978.
Σύνδεσμοι
·Δείτε όλα τα φύλλα της τοπικής εφημερίδας "ΕΝΟΤΗΤΑ" εδώ
·Αιρετή Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση. Προϋπόθεση για την ανασυγκρότηση της χώρας ("ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" 26/10/2008)
·Σκέψεις για την πιστωτική πολιτική των τραπεζών και τις σχέσεις τους με το ελληνικό δημόσιο ("ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" 30/04/2011)
·Καταστροφική για την εθνική μας οικονομία ενδεχόμενη έξοδος από τη ζώνη του ευρώ ("ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" 15/05/2011)
·"Συμπαραστάτης του δημότη": Ευρύτερες συναινέσεις ή μονοκομματικές επιλογές;
·Προς αναζήτηση νέας ιδεολογίας
·Τα αίτια ύπαρξης και επιβίωσης των πολιτικών κομμάτων και το ενδεχόμενο εξαφάνισής τους
·Ηθικά και οικονομικά επιλήψιμη η απόφαση για συγκέντρωση αποδείξεων αξίας ίσης με το ήμισυ του εισοδήματος μας
·Η ανάγκη για μια νέα Σεισάχθεια
·Απόκτηση οικονομικής παιδείας για την αποφυγή νέας χρεοκοπίας
·Οικονομικός κύκλος ή αλλαγή κατηγορίας
·Ανάγκη,μέλλον και ηθική ("Karfitsa" 24/11/2012)
·Κατάργηση των κομματικών θέσεων στην τοπική αυτοδιοίκηση ("Karfitsa" 16/02/2013)
·Οι τράπεζες θα πρέπει, και αυτές, να πληρώσουν την αφροσύνη τους ("Karfitsa" 02/03/2013)
·Ψωμί εισαγωγής;
·Ανασφάλιστη εργασία και...υποκρισία


Συνάντηση της δημοτικής αρχής με τους Διευθυντές Α΄βάθμιας και Β΄βάθμιας Εκπαίδευσης
1352 αναγνώστες
Δευτέρα, 21 Φεβρουαρίου 2011
20:52

Τους Διευθυντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Θεσσαλονίκης κ.κ. Κοντογιαννίδη και Ματζιάρη επισκέφθηκαν σήμερα το πρωί ο Δήμαρχος Χαλκηδόνος κ. Δαϊκούδης και ο Αντιδήμαρχος σε θέματα παιδείας κ. Λαγογιάννης προκειμένου να καταθέσουν και ιδιοχείρως τις απόψεις τους αναφορικά με τις επιχειρούμενες συγχωνεύσεις σχολικών μονάδων και να εκφράσουν την κάθετη αντίθεσή τους με οποιαδήποτε κατάργηση σχολικής μονάδας.
Να αναφερθεί ότι παράλληλα με τους εκπροσώπους της δημοτικής αρχής τις δύο διευθύνσεις επισκέφθηκε και δεκαμελής, περίπου, αντιπροσωπεία των συλλόγων γονέων και κηδεμόνων του Δήμου μας οι οποίοι επίσης εξέφρασαν την αγωνία τους για το μέλλον των σχολείων του Δήμου μας. Να τονιστεί ότι άμεσα οι δύο Διευθυντές αναμένεται να έρθουν σε επαφή με τον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Καρτσιώτη  ο οποίος με τη σειρά του θα μεταφέρει τις προτάσεις του στο Υπουργείο Παιδείας.
Το Σάββατο το πρωί στα Κουφάλια, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δήμου, η διοίκηση του Δήμου πραγματοποίησε ενημερωτική συνάντηση με τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων προκειμένου να ενημερώσει για τις έως τώρα ενέργειές της αλλά και για τις περαιτέρω κινήσεις της. Το παρόν στη συνάντηση έδωσαν περισσότεροι από εκατό γονείς.

Αξιολογήστε το άρθρο 
5 ψήφοι
 Εκτύπωση     Αποστολή με e-mail

Σχετικά με το blog
Το παρόν blog δημιουργήθηκε το Μάρτιο του 2010 προκειμένου να αναρτώ σε αυτό τη δραστηριότητά μου ως δημοτικός σύμβουλος καθώς και σκέψεις μου αναφορικά με θέματα της επικαιρότητας αλλά και εργασίες μου αναφορικά με την ιστορία του τόπου μας. Σύντομα δόθηκε βήμα και στους φορείς του τόπου μας αλλά και σε ιδιώτες και εμπλουτίστηκε έτσι η θεματολογία του. Σε κάθε περίπτωση η ενημέρωσή του γίνεται σε ερασιτεχνική βάση (όποτε δηλαδή υπάρχει χρόνος) και δε στοχεύω στην συστηματική δημοσιογραφική κάλυψη όλης της ειδησεογραφίας του Δήμου μας ούτε και στο κυνήγι της επισκεψιμότητας...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις