Πλαγάκος Κώστας - Κουφάλια
Οποιοσδήποτε τοπικός φορέας ή ιδιώτης επιθυμεί να προβάλλει κάποια δραστηριότητά του, ή κάποια εκδήλωση που διοργανώνει, στο blog: http://koufalia.capitalblogs.gr δεν έχει παρά να μας ενημερώσει σχετικά στο Τηλ.&Fax:2391053356 ή στο mail: plagakos@yahoo.gr
Λίγα λόγια για εμένα
Ελεύθερος Επαγγελματίας (Οικονομολόγος-Λογιστής) στην πόλη των Κουφαλίων. Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Κουφαλίων αρχικά (2007-2010) και Χαλκηδόνος στη συνέχεια (2011-2014). Ασχολούμενος ερασιτεχνικά με τη δημοσιογραφία - αρθρογραφία εξέδιδα από τον Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Μάιο του 2013 την τοπική εφημερίδα "ΕΝΟΤΗΤΑ". Έτος γέννησης 1978.
Σύνδεσμοι
·Δείτε όλα τα φύλλα της τοπικής εφημερίδας "ΕΝΟΤΗΤΑ" εδώ
·Αιρετή Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση. Προϋπόθεση για την ανασυγκρότηση της χώρας ("ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" 26/10/2008)
·Σκέψεις για την πιστωτική πολιτική των τραπεζών και τις σχέσεις τους με το ελληνικό δημόσιο ("ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" 30/04/2011)
·Καταστροφική για την εθνική μας οικονομία ενδεχόμενη έξοδος από τη ζώνη του ευρώ ("ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" 15/05/2011)
·"Συμπαραστάτης του δημότη": Ευρύτερες συναινέσεις ή μονοκομματικές επιλογές;
·Προς αναζήτηση νέας ιδεολογίας
·Τα αίτια ύπαρξης και επιβίωσης των πολιτικών κομμάτων και το ενδεχόμενο εξαφάνισής τους
·Ηθικά και οικονομικά επιλήψιμη η απόφαση για συγκέντρωση αποδείξεων αξίας ίσης με το ήμισυ του εισοδήματος μας
·Η ανάγκη για μια νέα Σεισάχθεια
·Απόκτηση οικονομικής παιδείας για την αποφυγή νέας χρεοκοπίας
·Οικονομικός κύκλος ή αλλαγή κατηγορίας
·Ανάγκη,μέλλον και ηθική ("Karfitsa" 24/11/2012)
·Κατάργηση των κομματικών θέσεων στην τοπική αυτοδιοίκηση ("Karfitsa" 16/02/2013)
·Οι τράπεζες θα πρέπει, και αυτές, να πληρώσουν την αφροσύνη τους ("Karfitsa" 02/03/2013)
·Ψωμί εισαγωγής;
·Ανασφάλιστη εργασία και...υποκρισία


Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου στα Κουφάλια
1229 αναγνώστες
Σάββατο, 19 Μαρτίου 2011
22:23

Την πέμπτη φετινή συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Χαλκηδόνος έχουμε τη Δευτέρα 21 Μαρτίου και ώρα 8:00 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού καταστήματος Κουφαλίων. Τα προς συζήτηση θέματα είναι περίπου τριάντα και ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν αυτά που αναφέρονται στην διεκδίκηση χρηματοδότησης για την κατασκευή αποχετευτικού δικτύου σε αρκετές από τις δημοτικές κοινότητες του νέου μας Δήμου καθώς και για την αναβάθμιση του Βιολογικού Καθαρισμού των Κουφαλίων.
Επίσης, αναμένεται να ψηφιστεί η σύσταση της νέας δημοτικής επιτροπής παιδείας καθώς και η χρηματοδότηση των σχολικών μονάδων του Δήμου για την κάλυψη των λειτουργικών τους αναγκών. Μεταξύ των θεμάτων που θα συζητηθούν είναι και η υπογραφή προγραμματικής σύμβασης με την ΑΝ.Ε.Θ. για την καταπολέμηση των κουνουπιών στην περιοχή καθώς και με τον Ο.Α.Ε.Δ. ώστε οι δημότες του Δήμου να εξυπηρετούνται από τα δημοτικά μας καταστήματα και να μην απαιτείται η μετακίνησή τους προς τα γραφεία της υπηρεσίας στην Ιωνία.
Τέλος, ενδιαφέρον παρουσιάζουν και τα δύο θέματα που αναφέρονται στον ορισμό των μελών της επιτροπής διαβούλευσης, η σύσταση της οποίας προβλέπεται για πρώτη φορά φέτος, καθώς και στην έγκριση προσλήψεων για τις ανάγκες του Δήμου στον τομέα της καθαριότητας και του πρασίνου.
Αναλυτικά η πρόσκληση με τα θέματα ημερήσιας διάταξης της συνεδρίασης βρίσκεται στο προσωρινό site  του Δήμου:
http://www.dimos-halkidonas.gov.gr/files/150/pr_ds_05-11.doc
 

Αξιολογήστε το άρθρο 
7 ψήφοι
 Εκτύπωση     Αποστολή με e-mail

Σχετικά με το blog
Το παρόν blog δημιουργήθηκε το Μάρτιο του 2010 προκειμένου να αναρτώ σε αυτό τη δραστηριότητά μου ως δημοτικός σύμβουλος καθώς και σκέψεις μου αναφορικά με θέματα της επικαιρότητας αλλά και εργασίες μου αναφορικά με την ιστορία του τόπου μας. Σύντομα δόθηκε βήμα και στους φορείς του τόπου μας αλλά και σε ιδιώτες και εμπλουτίστηκε έτσι η θεματολογία του. Σε κάθε περίπτωση η ενημέρωσή του γίνεται σε ερασιτεχνική βάση (όποτε δηλαδή υπάρχει χρόνος) και δε στοχεύω στην συστηματική δημοσιογραφική κάλυψη όλης της ειδησεογραφίας του Δήμου μας ούτε και στο κυνήγι της επισκεψιμότητας...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις