Πλαγάκος Κώστας - Κουφάλια
Οποιοσδήποτε τοπικός φορέας ή ιδιώτης επιθυμεί να προβάλλει κάποια δραστηριότητά του, ή κάποια εκδήλωση που διοργανώνει, στο blog: http://koufalia.capitalblogs.gr δεν έχει παρά να μας ενημερώσει σχετικά στο Τηλ.&Fax:2391053356 ή στο mail: plagakos@yahoo.gr
Λίγα λόγια για εμένα
Ελεύθερος Επαγγελματίας (Οικονομολόγος-Λογιστής) στην πόλη των Κουφαλίων. Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Κουφαλίων αρχικά (2007-2010) και Χαλκηδόνος στη συνέχεια (2011-2014). Ασχολούμενος ερασιτεχνικά με τη δημοσιογραφία - αρθρογραφία εξέδιδα από τον Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Μάιο του 2013 την τοπική εφημερίδα "ΕΝΟΤΗΤΑ". Έτος γέννησης 1978.
Σύνδεσμοι
·Δείτε όλα τα φύλλα της τοπικής εφημερίδας "ΕΝΟΤΗΤΑ" εδώ
·Αιρετή Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση. Προϋπόθεση για την ανασυγκρότηση της χώρας ("ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" 26/10/2008)
·Σκέψεις για την πιστωτική πολιτική των τραπεζών και τις σχέσεις τους με το ελληνικό δημόσιο ("ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" 30/04/2011)
·Καταστροφική για την εθνική μας οικονομία ενδεχόμενη έξοδος από τη ζώνη του ευρώ ("ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" 15/05/2011)
·"Συμπαραστάτης του δημότη": Ευρύτερες συναινέσεις ή μονοκομματικές επιλογές;
·Προς αναζήτηση νέας ιδεολογίας
·Τα αίτια ύπαρξης και επιβίωσης των πολιτικών κομμάτων και το ενδεχόμενο εξαφάνισής τους
·Ηθικά και οικονομικά επιλήψιμη η απόφαση για συγκέντρωση αποδείξεων αξίας ίσης με το ήμισυ του εισοδήματος μας
·Η ανάγκη για μια νέα Σεισάχθεια
·Απόκτηση οικονομικής παιδείας για την αποφυγή νέας χρεοκοπίας
·Οικονομικός κύκλος ή αλλαγή κατηγορίας
·Ανάγκη,μέλλον και ηθική ("Karfitsa" 24/11/2012)
·Κατάργηση των κομματικών θέσεων στην τοπική αυτοδιοίκηση ("Karfitsa" 16/02/2013)
·Οι τράπεζες θα πρέπει, και αυτές, να πληρώσουν την αφροσύνη τους ("Karfitsa" 02/03/2013)
·Ψωμί εισαγωγής;
·Ανασφάλιστη εργασία και...υποκρισία


Με δενδροφύτευση τίμησε την ημέρα δασοπονίας ο Όμιλος Φίλων Κυνηγών Κουφαλίων
1693 αναγνώστες
Σάββατο, 2 Απριλίου 2011
23:27

Συμμετέχοντας στον εορτασμό της παγκόσμιας ημέρας δασοπονίας (21/3), ο Όμιλος Φίλων Κυνηγών Κουφαλίων σε συνεργασία με τον Κυνηγετικό Σύλλογο Αξιούπολης, πραγματοποίησαν συμβολική δενδροφύτευση σε μια προσπάθεια να κατανοήσουν όλοι οι κυνηγοί την αναγκαιότητα ύπαρξης του δάσους καθώς και τα οφέλη που αποκομίζουμε απ’ αυτό.
Η δενδροφύτευση έγινε την Κυριακή 27 Μαρτίου 2011 στην Αξιούπολη και συγκεκριμένα δίπλα στον Αξιό ποταμό, όπου φυτεύτηκαν περίπου εκατό δενδρύλλια μετά από πρόσκληση της διοίκησης του τοπικού κυνηγετικού συλλόγου καθώς μεταξύ των δύο σωματείων υπάρχουν ιδιαίτεροι φιλικοί δεσμοί και άριστη συνεργασία.
Να σημειωθεί ότι κατά τη δενδροφύτευση χρησιμοποιήθηκε ειδικό γεωτρύπανο που φρόντισε να έχει στη διάθεσή του ο σύλλογος της Αξιούπολης ενώ τοποθετήθηκε και προστατευτικός «φράχτης» γύρω από κάθε δενδρύλλιο ώστε να προστατευθεί από τα ζωντανά που βόσκουν στην περιοχή.
Η κίνηση αυτή αποδεικνύει την πρόθεση των μελών των δύο κυνηγετικών συλλόγων να αφιερώσουν τον εκτός κυνηγετικής περιόδου χρόνο τους σε δραστηριότητες που αποσκοπούν στην προστασία, διατήρηση και βελτίωση του φυσικού μας περιβάλλοντος.
Τέλος, να αναφερθεί ότι οι διοικήσεις των δύο συλλόγων, με τη βοήθεια πάντοτε των μελών τους, σκοπεύουν να πραγματοποιήσουν στο προσεχές διάστημα μια σειρά από δενδροφυτεύσεις φυτεύοντας, ποτίζοντας και τοποθετώντας προστατευτικό πλέγμα στα νέα δενδρύλλια.
 


Εκατό περίπου δενδρύλλια φύτεψαν οι κυνηγοί των Κουφαλίων και της Αξιούπολης, τιμώντας με τον τρόπο αυτό την Παγκόσμια Ημέρα Δασοπονίας  

Αξιολογήστε το άρθρο 
6 ψήφοι
 Εκτύπωση     Αποστολή με e-mail

Σχετικά με το blog
Το παρόν blog δημιουργήθηκε το Μάρτιο του 2010 προκειμένου να αναρτώ σε αυτό τη δραστηριότητά μου ως δημοτικός σύμβουλος καθώς και σκέψεις μου αναφορικά με θέματα της επικαιρότητας αλλά και εργασίες μου αναφορικά με την ιστορία του τόπου μας. Σύντομα δόθηκε βήμα και στους φορείς του τόπου μας αλλά και σε ιδιώτες και εμπλουτίστηκε έτσι η θεματολογία του. Σε κάθε περίπτωση η ενημέρωσή του γίνεται σε ερασιτεχνική βάση (όποτε δηλαδή υπάρχει χρόνος) και δε στοχεύω στην συστηματική δημοσιογραφική κάλυψη όλης της ειδησεογραφίας του Δήμου μας ούτε και στο κυνήγι της επισκεψιμότητας...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις