Πλαγάκος Κώστας - Κουφάλια
Οποιοσδήποτε τοπικός φορέας ή ιδιώτης επιθυμεί να προβάλλει κάποια δραστηριότητά του, ή κάποια εκδήλωση που διοργανώνει, στο blog: http://koufalia.capitalblogs.gr δεν έχει παρά να μας ενημερώσει σχετικά στο Τηλ.&Fax:2391053356 ή στο mail: plagakos@yahoo.gr
Λίγα λόγια για εμένα
Ελεύθερος Επαγγελματίας (Οικονομολόγος-Λογιστής) στην πόλη των Κουφαλίων. Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Κουφαλίων αρχικά (2007-2010) και Χαλκηδόνος στη συνέχεια (2011-2014). Ασχολούμενος ερασιτεχνικά με τη δημοσιογραφία - αρθρογραφία εξέδιδα από τον Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Μάιο του 2013 την τοπική εφημερίδα "ΕΝΟΤΗΤΑ". Έτος γέννησης 1978.
Σύνδεσμοι
·Δείτε όλα τα φύλλα της τοπικής εφημερίδας "ΕΝΟΤΗΤΑ" εδώ
·Αιρετή Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση. Προϋπόθεση για την ανασυγκρότηση της χώρας ("ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" 26/10/2008)
·Σκέψεις για την πιστωτική πολιτική των τραπεζών και τις σχέσεις τους με το ελληνικό δημόσιο ("ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" 30/04/2011)
·Καταστροφική για την εθνική μας οικονομία ενδεχόμενη έξοδος από τη ζώνη του ευρώ ("ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" 15/05/2011)
·"Συμπαραστάτης του δημότη": Ευρύτερες συναινέσεις ή μονοκομματικές επιλογές;
·Προς αναζήτηση νέας ιδεολογίας
·Τα αίτια ύπαρξης και επιβίωσης των πολιτικών κομμάτων και το ενδεχόμενο εξαφάνισής τους
·Ηθικά και οικονομικά επιλήψιμη η απόφαση για συγκέντρωση αποδείξεων αξίας ίσης με το ήμισυ του εισοδήματος μας
·Η ανάγκη για μια νέα Σεισάχθεια
·Απόκτηση οικονομικής παιδείας για την αποφυγή νέας χρεοκοπίας
·Οικονομικός κύκλος ή αλλαγή κατηγορίας
·Ανάγκη,μέλλον και ηθική ("Karfitsa" 24/11/2012)
·Κατάργηση των κομματικών θέσεων στην τοπική αυτοδιοίκηση ("Karfitsa" 16/02/2013)
·Οι τράπεζες θα πρέπει, και αυτές, να πληρώσουν την αφροσύνη τους ("Karfitsa" 02/03/2013)
·Ψωμί εισαγωγής;
·Ανασφάλιστη εργασία και...υποκρισία


Σε διοργανώσεις κλασσικού αθλητισμού παραβρέθηκε ο "ΑΡΙΩΝΑΣ" Κουφαλίων
2323 αναγνώστες
Σάββατο, 9 Απριλίου 2011
10:21

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε τις αθλητικές του δραστηριότητες ο Α.Ο. «ΑΡΙΩΝΑΣ» Κουφαλίων, όσον αφορά τον κλασσικό αθλητισμό, καθώς το πρωί του προηγούμενου Σαββάτου, 2 Απριλίου, διεξήχθησαν στο Καυτατζόγλειο Στάδιο τα Πολύαθλα της κατηγορίας Παμπαίδων-Παγκορασίδων Β΄ και ο σύλλογος συμμετείχε με 11 αθλητές και αθλήτριες. Όσον αφορά τους αθλητές, πρόκειται για τους: Παναγιωτέλη Ζαφείρη, Παπαγκιντσίδη Δημήτριο, Παραλυκίδη Παναγιώτη και Ισμαηλίδη Γεώργιο, οι οποίοι συμμετείχαν στο Πολύαθλο (Μπαλάκι-Μήκος-1.000μ) (φωτογραφία που ακολουθεί)

ενώ όσον αφορά τις αθλήτριες, πρόκειται για τις: Τζήκα Κρυσταλία, Μπιζίκη Ευαγγελία, Κοκογιαννίδου Ηλιάνα, Ιορδανίδου Ιωάννα, Αλευρούδη Φρόσω, Καλπακτσή Βάσια και Πεχλιβάνη Στέλλα, οι οποίες επίσης συμμετείχαν στο Πολύαθλο (60μ-Μπαλάκι-Μήκος) (φωτογραφίες που ακολουθούν).

Οι περισσότεροι αθλητές και αθλήτριες μέσω της συμμετοχής τους αυτής είχαν την πρώτη τους επαφή με το ταρτάν του Καυτατζογλείου αφήνοντας θετικές εντυπώσεις και υποσχέσεις για το μέλλον.
Το απόγευμα της ίδιας ημέρας διεξήχθη το Πρωτάθλημα συνθέτων Παμπαίδων-Παγκορασίδων Α΄, όπου ο σύλλογος συμμετείχε με τον αθλητή Ψιλιτέλη Μιχάλη ο οποίος κατετάγη 3ος σε σύνολο 72 αθλητών. Μάλιστα πέτυχε νέα ατομική επίδοση (1:28:44) στο αγώνισμα των 600μέτρων πιάνοντας και το όριο για τη συμμετοχή του στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.
Ακόμη ένας αθλητής ο Μπόσκογλου Γεώργιος άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις αφού και αυτός πέτυχε ατομικό ρεκόρ στο άλμα σε ύψος με επίδοση 1.64μ και συνεχίζει τις προσπάθειες του για ακόμη μεγαλύτερες επιδόσεις στο μέλλον.
Η διοίκηση του συλλόγου ευχαριστεί όλους τους αθλητές και αθλήτριες για την συμμετοχή και την προσπάθειά τους.
 

Αξιολογήστε το άρθρο 
11 ψήφοι
 Εκτύπωση     Αποστολή με e-mail

Σχετικά με το blog
Το παρόν blog δημιουργήθηκε το Μάρτιο του 2010 προκειμένου να αναρτώ σε αυτό τη δραστηριότητά μου ως δημοτικός σύμβουλος καθώς και σκέψεις μου αναφορικά με θέματα της επικαιρότητας αλλά και εργασίες μου αναφορικά με την ιστορία του τόπου μας. Σύντομα δόθηκε βήμα και στους φορείς του τόπου μας αλλά και σε ιδιώτες και εμπλουτίστηκε έτσι η θεματολογία του. Σε κάθε περίπτωση η ενημέρωσή του γίνεται σε ερασιτεχνική βάση (όποτε δηλαδή υπάρχει χρόνος) και δε στοχεύω στην συστηματική δημοσιογραφική κάλυψη όλης της ειδησεογραφίας του Δήμου μας ούτε και στο κυνήγι της επισκεψιμότητας...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις