Πλαγάκος Κώστας - Κουφάλια
Οποιοσδήποτε τοπικός φορέας ή ιδιώτης επιθυμεί να προβάλλει κάποια δραστηριότητά του, ή κάποια εκδήλωση που διοργανώνει, στο blog: http://koufalia.capitalblogs.gr δεν έχει παρά να μας ενημερώσει σχετικά στο Τηλ.&Fax:2391053356 ή στο mail: plagakos@yahoo.gr
Λίγα λόγια για εμένα
Ελεύθερος Επαγγελματίας (Οικονομολόγος-Λογιστής) στην πόλη των Κουφαλίων. Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Κουφαλίων αρχικά (2007-2010) και Χαλκηδόνος στη συνέχεια (2011-2014). Ασχολούμενος ερασιτεχνικά με τη δημοσιογραφία - αρθρογραφία εξέδιδα από τον Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Μάιο του 2013 την τοπική εφημερίδα "ΕΝΟΤΗΤΑ". Έτος γέννησης 1978.
Σύνδεσμοι
·Δείτε όλα τα φύλλα της τοπικής εφημερίδας "ΕΝΟΤΗΤΑ" εδώ
·Αιρετή Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση. Προϋπόθεση για την ανασυγκρότηση της χώρας ("ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" 26/10/2008)
·Σκέψεις για την πιστωτική πολιτική των τραπεζών και τις σχέσεις τους με το ελληνικό δημόσιο ("ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" 30/04/2011)
·Καταστροφική για την εθνική μας οικονομία ενδεχόμενη έξοδος από τη ζώνη του ευρώ ("ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" 15/05/2011)
·"Συμπαραστάτης του δημότη": Ευρύτερες συναινέσεις ή μονοκομματικές επιλογές;
·Προς αναζήτηση νέας ιδεολογίας
·Τα αίτια ύπαρξης και επιβίωσης των πολιτικών κομμάτων και το ενδεχόμενο εξαφάνισής τους
·Ηθικά και οικονομικά επιλήψιμη η απόφαση για συγκέντρωση αποδείξεων αξίας ίσης με το ήμισυ του εισοδήματος μας
·Η ανάγκη για μια νέα Σεισάχθεια
·Απόκτηση οικονομικής παιδείας για την αποφυγή νέας χρεοκοπίας
·Οικονομικός κύκλος ή αλλαγή κατηγορίας
·Ανάγκη,μέλλον και ηθική ("Karfitsa" 24/11/2012)
·Κατάργηση των κομματικών θέσεων στην τοπική αυτοδιοίκηση ("Karfitsa" 16/02/2013)
·Οι τράπεζες θα πρέπει, και αυτές, να πληρώσουν την αφροσύνη τους ("Karfitsa" 02/03/2013)
·Ψωμί εισαγωγής;
·Ανασφάλιστη εργασία και...υποκρισία


Ολοκληρώθηκαν οι πανηγυρικές εκδηλώσεις στη Γέφυρα
1336 αναγνώστες
Τρίτη, 3 Μαΐου 2011
22:33

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα πραγματοποιήθηκαν οι διήμερες πανηγυρικές εκδηλώσεις προς τιμή της Παναγίας Ρευματοκρατούσας και Αποστόλου Θωμά στη Γέφυρα, το τελευταίο Σαββατοκύριακο. Για την επιτυχία των εκδηλώσεων καθοριστική ήταν η συμβολή του Πολιτιστικού Συλλόγου Γέφυρας ο οποίος συμμετείχε σε αυτές με τα χορευτικά του τμήματα και τη χορωδία του ενώ και η περιφορά της ιερής εικόνας, το πρωί της Κυριακής έγινε με τη συνοδεία της χορευτικής ομάδας του συλλόγου. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Αρχιερατική Λειτουργία της Κυριακής του Θωμά πραγματοποιήθηκε χωροστατούντος του Μητροπολίτη Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ. Ιωάννη, ο οποίος γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Γέφυρα. Παρόντες στην περιφορά ήταν επίσης και οι βουλευτές της Β΄ Θεσσαλονίκης κ.κ. Αρβανιτίδης, Γερανίδης και Καράογλου.
Ακολουθούν φωτογραφικά στιγμιότυπα από τις εκδηλώσεις και συγκεκριμένα μία φωτογραφία από τις χορευτικές εκδηλώσεις το βράδυ του Σαββάτου, στον πεζόδρομο της Γέφυρας, όπου είχαμε και απρόσμενο επισκέπτη τη δυνατή βροχή και μία από την περιφορά το πρωί της Κυριακής.


Αξιολογήστε το άρθρο 
6 ψήφοι
 Εκτύπωση     Αποστολή με e-mail

Σχετικά με το blog
Το παρόν blog δημιουργήθηκε το Μάρτιο του 2010 προκειμένου να αναρτώ σε αυτό τη δραστηριότητά μου ως δημοτικός σύμβουλος καθώς και σκέψεις μου αναφορικά με θέματα της επικαιρότητας αλλά και εργασίες μου αναφορικά με την ιστορία του τόπου μας. Σύντομα δόθηκε βήμα και στους φορείς του τόπου μας αλλά και σε ιδιώτες και εμπλουτίστηκε έτσι η θεματολογία του. Σε κάθε περίπτωση η ενημέρωσή του γίνεται σε ερασιτεχνική βάση (όποτε δηλαδή υπάρχει χρόνος) και δε στοχεύω στην συστηματική δημοσιογραφική κάλυψη όλης της ειδησεογραφίας του Δήμου μας ούτε και στο κυνήγι της επισκεψιμότητας...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις