Πλαγάκος Κώστας - Κουφάλια
Οποιοσδήποτε τοπικός φορέας ή ιδιώτης επιθυμεί να προβάλλει κάποια δραστηριότητά του, ή κάποια εκδήλωση που διοργανώνει, στο blog: http://koufalia.capitalblogs.gr δεν έχει παρά να μας ενημερώσει σχετικά στο Τηλ.&Fax:2391053356 ή στο mail: plagakos@yahoo.gr
Λίγα λόγια για εμένα
Ελεύθερος Επαγγελματίας (Οικονομολόγος-Λογιστής) στην πόλη των Κουφαλίων. Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Κουφαλίων αρχικά (2007-2010) και Χαλκηδόνος στη συνέχεια (2011-2014). Ασχολούμενος ερασιτεχνικά με τη δημοσιογραφία - αρθρογραφία εξέδιδα από τον Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Μάιο του 2013 την τοπική εφημερίδα "ΕΝΟΤΗΤΑ". Έτος γέννησης 1978.
Σύνδεσμοι
·Δείτε όλα τα φύλλα της τοπικής εφημερίδας "ΕΝΟΤΗΤΑ" εδώ
·Αιρετή Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση. Προϋπόθεση για την ανασυγκρότηση της χώρας ("ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" 26/10/2008)
·Σκέψεις για την πιστωτική πολιτική των τραπεζών και τις σχέσεις τους με το ελληνικό δημόσιο ("ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" 30/04/2011)
·Καταστροφική για την εθνική μας οικονομία ενδεχόμενη έξοδος από τη ζώνη του ευρώ ("ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" 15/05/2011)
·"Συμπαραστάτης του δημότη": Ευρύτερες συναινέσεις ή μονοκομματικές επιλογές;
·Προς αναζήτηση νέας ιδεολογίας
·Τα αίτια ύπαρξης και επιβίωσης των πολιτικών κομμάτων και το ενδεχόμενο εξαφάνισής τους
·Ηθικά και οικονομικά επιλήψιμη η απόφαση για συγκέντρωση αποδείξεων αξίας ίσης με το ήμισυ του εισοδήματος μας
·Η ανάγκη για μια νέα Σεισάχθεια
·Απόκτηση οικονομικής παιδείας για την αποφυγή νέας χρεοκοπίας
·Οικονομικός κύκλος ή αλλαγή κατηγορίας
·Ανάγκη,μέλλον και ηθική ("Karfitsa" 24/11/2012)
·Κατάργηση των κομματικών θέσεων στην τοπική αυτοδιοίκηση ("Karfitsa" 16/02/2013)
·Οι τράπεζες θα πρέπει, και αυτές, να πληρώσουν την αφροσύνη τους ("Karfitsa" 02/03/2013)
·Ψωμί εισαγωγής;
·Ανασφάλιστη εργασία και...υποκρισία


Στο Garmen της Βουλγαρίας παραβρέθηκε αποστολή του Δήμου μας
1272 αναγνώστες
Πέμπτη, 5 Μαΐου 2011
12:36

Στο Garmen της Βουλγαρίας βρέθηκε αποστολή του Δήμου μας, αποτελούμενη από εκπροσώπους της δημοτικής αρχής και χορευτές πολιτιστικών συλλόγων, κατά το Σαββατοκύριακο 16-17 Απριλίου. Η αποστολή είχε διπλή…αποστολή καθώς τα χορευτικά τμήματα των συλλόγων «ΚΑΒΑΚΛΗ» και «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ» συμμετείχαν στις «Γιορτές της Άνοιξης» που διοργανώνονται κάθε χρόνο στον Δήμο Garmen, όπου συμμετείχε επίσης ο σύλλογος «ΡΟΔΑΚΑΣ» της Σίνδου καθώς και συγκροτήματα από Ουκρανία και Ρουμανία (καθώς και τοπικά συγκροτήματα της Βουλγαρίας) ενώ ο Δήμαρχος Χαλκηδόνος κ. Δαϊκούδης συμμετείχε σε συνάντηση εργασίας που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 17 Απριλίου, στις 10:00 π.μ., στο Δημαρχείο του Δήμου Garmen στο πλαίσιο του Προγράμματος Ευρωπαϊκής Εδαφικής Συνεργασίας «Ελλάδα-Βουλγαρία 2007-2013» (Έργο Actions for strengthening local human capital).
Στην παραπάνω συνάντηση παραβρέθηκαν εκπρόσωποι τόσο του επικεφαλής του έργου (κ. Γιουτίκας Νικόλαος, Δήμαρχος Δέλτα), όσο και οι εκπρόσωποι των εταίρων του έργου (κ. Δαϊκούδης Παναγιώτης, Δήμαρχος Χαλκηδόνος, κ. Σαραμάντος Δημήτριος, Δήμαρχος Ωραιοκάστρου, κ. Αχμέτ Μπασέφ, Δημαρχος Garmen Βουλγαρίας και κ. Αποστόλ Αποστόλοβ, Δήμαρχος Simitly Βουλγαρίας. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα όπως: σύντομη παρουσίαση του έργου, περίοδος υλοποίησης, χρονοδιάγραμμα υλοποίησης, πακέτα εργασίας & δράσεις έργου και κατανομή προϋπολογισμού ανά εταίρο.
Ακολουθεί σχετικό φωτογραφικό υλικό.

 

Αξιολογήστε το άρθρο 
10 ψήφοι
 Εκτύπωση     Αποστολή με e-mail

Σχετικά με το blog
Το παρόν blog δημιουργήθηκε το Μάρτιο του 2010 προκειμένου να αναρτώ σε αυτό τη δραστηριότητά μου ως δημοτικός σύμβουλος καθώς και σκέψεις μου αναφορικά με θέματα της επικαιρότητας αλλά και εργασίες μου αναφορικά με την ιστορία του τόπου μας. Σύντομα δόθηκε βήμα και στους φορείς του τόπου μας αλλά και σε ιδιώτες και εμπλουτίστηκε έτσι η θεματολογία του. Σε κάθε περίπτωση η ενημέρωσή του γίνεται σε ερασιτεχνική βάση (όποτε δηλαδή υπάρχει χρόνος) και δε στοχεύω στην συστηματική δημοσιογραφική κάλυψη όλης της ειδησεογραφίας του Δήμου μας ούτε και στο κυνήγι της επισκεψιμότητας...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις