Πλαγάκος Κώστας - Κουφάλια
Οποιοσδήποτε τοπικός φορέας ή ιδιώτης επιθυμεί να προβάλλει κάποια δραστηριότητά του, ή κάποια εκδήλωση που διοργανώνει, στο blog: http://koufalia.capitalblogs.gr δεν έχει παρά να μας ενημερώσει σχετικά στο Τηλ.&Fax:2391053356 ή στο mail: plagakos@yahoo.gr
Λίγα λόγια για εμένα
Ελεύθερος Επαγγελματίας (Οικονομολόγος-Λογιστής) στην πόλη των Κουφαλίων. Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Κουφαλίων αρχικά (2007-2010) και Χαλκηδόνος στη συνέχεια (2011-2014). Ασχολούμενος ερασιτεχνικά με τη δημοσιογραφία - αρθρογραφία εξέδιδα από τον Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Μάιο του 2013 την τοπική εφημερίδα "ΕΝΟΤΗΤΑ". Έτος γέννησης 1978.
Σύνδεσμοι
·Δείτε όλα τα φύλλα της τοπικής εφημερίδας "ΕΝΟΤΗΤΑ" εδώ
·Αιρετή Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση. Προϋπόθεση για την ανασυγκρότηση της χώρας ("ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" 26/10/2008)
·Σκέψεις για την πιστωτική πολιτική των τραπεζών και τις σχέσεις τους με το ελληνικό δημόσιο ("ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" 30/04/2011)
·Καταστροφική για την εθνική μας οικονομία ενδεχόμενη έξοδος από τη ζώνη του ευρώ ("ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" 15/05/2011)
·"Συμπαραστάτης του δημότη": Ευρύτερες συναινέσεις ή μονοκομματικές επιλογές;
·Προς αναζήτηση νέας ιδεολογίας
·Τα αίτια ύπαρξης και επιβίωσης των πολιτικών κομμάτων και το ενδεχόμενο εξαφάνισής τους
·Ηθικά και οικονομικά επιλήψιμη η απόφαση για συγκέντρωση αποδείξεων αξίας ίσης με το ήμισυ του εισοδήματος μας
·Η ανάγκη για μια νέα Σεισάχθεια
·Απόκτηση οικονομικής παιδείας για την αποφυγή νέας χρεοκοπίας
·Οικονομικός κύκλος ή αλλαγή κατηγορίας
·Ανάγκη,μέλλον και ηθική ("Karfitsa" 24/11/2012)
·Κατάργηση των κομματικών θέσεων στην τοπική αυτοδιοίκηση ("Karfitsa" 16/02/2013)
·Οι τράπεζες θα πρέπει, και αυτές, να πληρώσουν την αφροσύνη τους ("Karfitsa" 02/03/2013)
·Ψωμί εισαγωγής;
·Ανασφάλιστη εργασία και...υποκρισία


Την ημέρα της μητέρας τίμησε ο "ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ"
1358 αναγνώστες
Δευτέρα, 16 Μαΐου 2011
10:36

Για μία ακόμη χρονιά ο πολιτιστικός σύλλογος «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ» τιμώντας τη γιορτή της μητέρας διοργάνωσε σχετική εκδήλωση στο αμφιθέατρο του κεντρικού πάρκου των Κουφαλίων. Η εκδήλωση ξεκίνησε με ομιλία της εκπαιδευτικού, στο Δημοτικό Σχολείο Χαλκηδόνας, κας Μαρίας Νταγιούκλα, η οποία με μία άκρως ενδιαφέρουσα ιστορική αναδρομή στον εορτασμό της μητέρας κράτησε το κοινό σε εγρήγορση και απέσπασε το θερμό χειροκρότημά του με την ολοκλήρωση της ομιλίας της. Επίσης, η κα Νταγιούκλα αναφέρθηκε και στις ανάγκες-προβληματισμούς της σύγχρονης μητέρας.
Στη συνέχεια της εκδήλωσης το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου απένειμε τιμητική διάκριση στην συνδημότισσά μας μαία κα Δήμητρα Φραγκοπούλου – Μαργούτα, η οποία σήμερα είναι 76 ετών και κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής της σταδιοδρομίας έφερε στον κόσμο 890 περίπου παιδιά στα Κουφάλια ενώ συνολικά πραγματοποίησε  1.500 γέννες.
Ο εορτασμός ολοκληρώθηκε με χορευτικές επιδείξεις από τα παιδικά τμήματα του συλλόγου ενώ στο τέλος τα παιδιά του συλλόγου δώρισαν στις μητέρες τους χειροποίητα δωράκια που δημιούργησαν μέλη και φίλοι του συλλόγου.  


Η κεντρική ομιλήτρια, εκπαιδευτικός Μαρία Νταγιούκλα, παραλαμβάνει ανθοδέσμη από την αντιπρόεδρο του «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ» κα Πανδώρα Μιχαλτσίδου


Η συνταξιούχος μαία κα Δήμητρα Φραγκοπούλου στο σύντομο χαιρετισμό της λίγο πριν την βράβευσή της από το Δ.Σ. του «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ»


Οι μικροί χορευτές του συλλόγου «εν δράσει»…

Αξιολογήστε το άρθρο 
10 ψήφοι
 Εκτύπωση     Αποστολή με e-mail

Σχετικά με το blog
Το παρόν blog δημιουργήθηκε το Μάρτιο του 2010 προκειμένου να αναρτώ σε αυτό τη δραστηριότητά μου ως δημοτικός σύμβουλος καθώς και σκέψεις μου αναφορικά με θέματα της επικαιρότητας αλλά και εργασίες μου αναφορικά με την ιστορία του τόπου μας. Σύντομα δόθηκε βήμα και στους φορείς του τόπου μας αλλά και σε ιδιώτες και εμπλουτίστηκε έτσι η θεματολογία του. Σε κάθε περίπτωση η ενημέρωσή του γίνεται σε ερασιτεχνική βάση (όποτε δηλαδή υπάρχει χρόνος) και δε στοχεύω στην συστηματική δημοσιογραφική κάλυψη όλης της ειδησεογραφίας του Δήμου μας ούτε και στο κυνήγι της επισκεψιμότητας...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις