Πλαγάκος Κώστας - Κουφάλια
Οποιοσδήποτε τοπικός φορέας ή ιδιώτης επιθυμεί να προβάλλει κάποια δραστηριότητά του, ή κάποια εκδήλωση που διοργανώνει, στο blog: http://koufalia.capitalblogs.gr δεν έχει παρά να μας ενημερώσει σχετικά στο Τηλ.&Fax:2391053356 ή στο mail: plagakos@yahoo.gr
Λίγα λόγια για εμένα
Ελεύθερος Επαγγελματίας (Οικονομολόγος-Λογιστής) στην πόλη των Κουφαλίων. Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Κουφαλίων αρχικά (2007-2010) και Χαλκηδόνος στη συνέχεια (2011-2014). Ασχολούμενος ερασιτεχνικά με τη δημοσιογραφία - αρθρογραφία εξέδιδα από τον Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Μάιο του 2013 την τοπική εφημερίδα "ΕΝΟΤΗΤΑ". Έτος γέννησης 1978.
Σύνδεσμοι
·Δείτε όλα τα φύλλα της τοπικής εφημερίδας "ΕΝΟΤΗΤΑ" εδώ
·Αιρετή Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση. Προϋπόθεση για την ανασυγκρότηση της χώρας ("ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" 26/10/2008)
·Σκέψεις για την πιστωτική πολιτική των τραπεζών και τις σχέσεις τους με το ελληνικό δημόσιο ("ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" 30/04/2011)
·Καταστροφική για την εθνική μας οικονομία ενδεχόμενη έξοδος από τη ζώνη του ευρώ ("ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" 15/05/2011)
·"Συμπαραστάτης του δημότη": Ευρύτερες συναινέσεις ή μονοκομματικές επιλογές;
·Προς αναζήτηση νέας ιδεολογίας
·Τα αίτια ύπαρξης και επιβίωσης των πολιτικών κομμάτων και το ενδεχόμενο εξαφάνισής τους
·Ηθικά και οικονομικά επιλήψιμη η απόφαση για συγκέντρωση αποδείξεων αξίας ίσης με το ήμισυ του εισοδήματος μας
·Η ανάγκη για μια νέα Σεισάχθεια
·Απόκτηση οικονομικής παιδείας για την αποφυγή νέας χρεοκοπίας
·Οικονομικός κύκλος ή αλλαγή κατηγορίας
·Ανάγκη,μέλλον και ηθική ("Karfitsa" 24/11/2012)
·Κατάργηση των κομματικών θέσεων στην τοπική αυτοδιοίκηση ("Karfitsa" 16/02/2013)
·Οι τράπεζες θα πρέπει, και αυτές, να πληρώσουν την αφροσύνη τους ("Karfitsa" 02/03/2013)
·Ψωμί εισαγωγής;
·Ανασφάλιστη εργασία και...υποκρισία


Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Φεστιβάλ Υγείας από τον ΣΥ.ΔΡΟ.ΠΕ.Κ.
1402 αναγνώστες
Πέμπτη, 2 Ιουνίου 2011
23:25

Ιδιαίτερα θερμή ήταν η υποδοχή που επεφύλαξε το κοινό των Κουφαλίων, και όχι μόνο, στο 2ήμερο «Φεστιβάλ Υγείας» που διοργάνωσε το τελευταίο Σαββατοκύριακο ο Σύλλογος Δρομέων – Πεζοπόρων Κουφαλίων (ΣΥ.ΔΡΟ.ΠΕ.Κ).
Το φεστιβάλ ξεκίνησε το απόγευμα του Σαββάτου με 200 περίπου (…για την ακρίβεια 194) ενήλικες, φίλους του περπατήματος και του τρεξίματος, να διανύουμε τις αποστάσεις Βαθύλακκος – Κουφάλια (16 χλμ) και 2η γέφυρα του Αξιού (δρόμος Προχώματος) – Κουφάλια (7 χλμ) ανάλογα με τις αντοχές και την επιλογή του καθενός, ενώ την ίδια ώρα 120 και πλέον μαθητές από σχολεία των Κουφαλίων αλλά και άλλων οικισμών του νέου Δήμου διένυαν την απόσταση γήπεδο Κουφαλίων – Δημαρχείο Κουφαλίων.
Αξίζει να αναφερθεί ότι από τις 194 συμμετοχές των ενηλίκων μόλις των 1/3 αυτών προερχόταν από τα Κουφάλια, ενώ οι υπόλοιποι δρομείς ήταν από διάφορες πόλεις (Αθήνα, Γιαννιτσά, Θεσσαλονίκη, Κατερίνη, Κοζάνη, Πτολεμαΐδα κλπ) και ταξίδεψαν ομαδικά προκειμένου να συμμετάσχουν στους αγώνες του ΣΥ.ΔΡΟ.ΠΕ.Κ.
Τη δεύτερη ημέρα του φεστιβάλ, και συγκεκριμένα το πρωί της Κυριακής, δύο διατροφολόγοι ανέπτυξαν το θέμα «Η διατροφή της γυναίκας στα διάφορα στάδια της ζωής» σε σχετική ενημερωτική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο Κουφαλίων.
Οι διήμερες εκδηλώσεις ολοκληρώθηκαν το απόγευμα της Κυριακής, όταν υπό το φόβο πιθανής βροχόπτωσης, ογδόντα περίπου συνδημότες μας ποδηλάτες διένυσαν επί μισή περίπου ώρα τους δρόμους της πόλης μας.
Στις διάφορες εκδηλώσεις του διημέρου συμμετείχαν «αθλητές» από 8 έως 77 ετών οι οποίοι φορούσαν ομοιόμορφες φανέλες χάρις στην οργανοτικότητα της διοίκησης και των μελών του ΣΥ.ΔΡΟ.ΠΕ.Κ. αλλά και στις προσφορές των χορηγών «ΟΙΚΟΕΝΕΡΓΕΙΑ ΧΑΝΤΑΒΑΡΙΔΗΣ», «ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΑΛΤΙΝΙΔΟΥ» και «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΜΗΝΑΣ ΜΗΝΤΖΑΡΙΔΗΣ».
Επίσης, θα πρέπει να αναφερθεί ότι για την ομαλή ολοκλήρωση των εκδηλώσεων συνέβαλαν καθοριστικά το «Σ.Ε.ΔΙ.Π. Κουφαλίων» καθώς και ο «Α.Ο. ΑΡΙΩΝΑΣ ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ» τους οποίους και ευχαριστεί η διοίκηση του ΣΥ.ΔΡΟ.ΠΕ.Κ.
Οι εξορμήσεις του ΣΥ.ΔΡΟ.ΠΕ.Κ. συνεχίζονται κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού με αναβάσεις, πεζοπορίες και ορειβασίες σε διάφορα σημεία της χώρας για τις οποίες και θα ενημερώνεστε μέσω του blog.


Στιγμιότυπο από την ποδηλατοδρομία με την οποία ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις του "Φεστιβάλ Υγείας" που διοργανώθηκε για πρώτη φορά φέτος από τον Σύλλογο Δρομέων - Πεζοπόρων Κουφαλίων κατά το Σαββατοκύριακο 28-29 Μαΐου  

Αξιολογήστε το άρθρο 
15 ψήφοι
 Εκτύπωση     Αποστολή με e-mail

Σχετικά με το blog
Το παρόν blog δημιουργήθηκε το Μάρτιο του 2010 προκειμένου να αναρτώ σε αυτό τη δραστηριότητά μου ως δημοτικός σύμβουλος καθώς και σκέψεις μου αναφορικά με θέματα της επικαιρότητας αλλά και εργασίες μου αναφορικά με την ιστορία του τόπου μας. Σύντομα δόθηκε βήμα και στους φορείς του τόπου μας αλλά και σε ιδιώτες και εμπλουτίστηκε έτσι η θεματολογία του. Σε κάθε περίπτωση η ενημέρωσή του γίνεται σε ερασιτεχνική βάση (όποτε δηλαδή υπάρχει χρόνος) και δε στοχεύω στην συστηματική δημοσιογραφική κάλυψη όλης της ειδησεογραφίας του Δήμου μας ούτε και στο κυνήγι της επισκεψιμότητας...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις