Πλαγάκος Κώστας - Κουφάλια
Οποιοσδήποτε τοπικός φορέας ή ιδιώτης επιθυμεί να προβάλλει κάποια δραστηριότητά του, ή κάποια εκδήλωση που διοργανώνει, στο blog: http://koufalia.capitalblogs.gr δεν έχει παρά να μας ενημερώσει σχετικά στο Τηλ.&Fax:2391053356 ή στο mail: plagakos@yahoo.gr
Λίγα λόγια για εμένα
Ελεύθερος Επαγγελματίας (Οικονομολόγος-Λογιστής) στην πόλη των Κουφαλίων. Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Κουφαλίων αρχικά (2007-2010) και Χαλκηδόνος στη συνέχεια (2011-2014). Ασχολούμενος ερασιτεχνικά με τη δημοσιογραφία - αρθρογραφία εξέδιδα από τον Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Μάιο του 2013 την τοπική εφημερίδα "ΕΝΟΤΗΤΑ". Έτος γέννησης 1978.
Σύνδεσμοι
·Δείτε όλα τα φύλλα της τοπικής εφημερίδας "ΕΝΟΤΗΤΑ" εδώ
·Αιρετή Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση. Προϋπόθεση για την ανασυγκρότηση της χώρας ("ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" 26/10/2008)
·Σκέψεις για την πιστωτική πολιτική των τραπεζών και τις σχέσεις τους με το ελληνικό δημόσιο ("ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" 30/04/2011)
·Καταστροφική για την εθνική μας οικονομία ενδεχόμενη έξοδος από τη ζώνη του ευρώ ("ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" 15/05/2011)
·"Συμπαραστάτης του δημότη": Ευρύτερες συναινέσεις ή μονοκομματικές επιλογές;
·Προς αναζήτηση νέας ιδεολογίας
·Τα αίτια ύπαρξης και επιβίωσης των πολιτικών κομμάτων και το ενδεχόμενο εξαφάνισής τους
·Ηθικά και οικονομικά επιλήψιμη η απόφαση για συγκέντρωση αποδείξεων αξίας ίσης με το ήμισυ του εισοδήματος μας
·Η ανάγκη για μια νέα Σεισάχθεια
·Απόκτηση οικονομικής παιδείας για την αποφυγή νέας χρεοκοπίας
·Οικονομικός κύκλος ή αλλαγή κατηγορίας
·Ανάγκη,μέλλον και ηθική ("Karfitsa" 24/11/2012)
·Κατάργηση των κομματικών θέσεων στην τοπική αυτοδιοίκηση ("Karfitsa" 16/02/2013)
·Οι τράπεζες θα πρέπει, και αυτές, να πληρώσουν την αφροσύνη τους ("Karfitsa" 02/03/2013)
·Ψωμί εισαγωγής;
·Ανασφάλιστη εργασία και...υποκρισία


Εκδηλώσεις για την ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου από τον ΓΑΣ Κουφαλίων
2213 αναγνώστες
Σάββατο, 4 Ιουνίου 2011
14:00

Ολοκληρώθηκαν τις προηγούμενες μέρες οι υποχρεώσεις των τμημάτων του ΓΑΣ Κουφαλίων και κάθε τμήμα γιόρτασε με το δικό του τρόπο τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου.
Ενδεικτικά να αναφέρουμε ότι ένα από τα τμήματα των ακαδημιών basket του συλλόγου, το οποίο αποτελείται από αγόρια και κορίτσια των τάξεων Ε’ Δημοτικού – Α΄ Γυμνασίου, αγωνίστηκε, το πρωί του προηγούμενου Σαββάτου, με αντίπαλο τους γονείς των παιδιών, ιδέα που σκέφτηκε και υλοποίησε ο προπονητής του συγκεκριμένου τμήματος Γιώργος Πολυνός, ο οποίος ήταν και ο διαιτητής της αναμέτρησης στην οποία τελικά οι μικροί αθλητές του συλλόγου νίκησαν τους γονείς τους με 47-46 ύστερα από έναν αγώνα τεσσάρων δεκαλέπτων.
Ο κ. Πολυνός αναφερόμενος στη σχετική εκδήλωση είπε ότι «στη συγκεκριμένη εκδήλωση κέρδισε η χαρά, η οποία ήταν κυριολεκτικά ζωγραφισμένη στο πρόσωπο των παιδιών, η αγάπη και ο συναγωνισμός» και δήλωσε πρόθυμος να επαναληφθούν και στο μέλλον ανάλογες εκδηλώσεις. Ιδιαίτερο ρόλο σε αυτόν τον αγώνα είχαν οι μητέρες των παιδιών, οι οποίες βρισκόμενες στην κερκίδα του Κλειστού Γυμναστηρίου δεν ήξεραν ποιον …να υποστηρίξουν μεταξύ παιδιών και συζύγων...


Το βράδυ της ίδιας ημέρας ο Κώστας Μποτσίδης, έφορος του γυναικείου τμήματος βόλεϊ του ΓΑΣ Κουφαλίων, για το οποίο η διοίκηση του συλλόγου έχει κάθε λόγο να περηφανεύεται καθώς αν και νεοσυσταθέν διεκδίκησε με αξιώσεις την άνοδό του στην Α΄ κατηγορία της ΕΠΕΣΘ, παρέθεσε γεύμα στις αθλήτριες και τον προπονητή του τμήματος Γιάννη Σταυρόπουλο, παρουσία του προέδρου και του ταμία του συλλόγου κ.κ. Κώστα Σαϊνίδη και Γιάννη Αναγνωστόπουλου.
Οι συντελεστές της ομάδας αντάλλαξαν ευχές για καλό καλοκαίρι και έδωσαν την υπόσχεση ότι η νέα αγωνιστική χρονιά θα βρει την ομάδα ακόμη υψηλότερα.
 

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό από τις δύο εκδηλώσεις.


 

Αξιολογήστε το άρθρο 
11 ψήφοι
 Εκτύπωση     Αποστολή με e-mail

Σχετικά με το blog
Το παρόν blog δημιουργήθηκε το Μάρτιο του 2010 προκειμένου να αναρτώ σε αυτό τη δραστηριότητά μου ως δημοτικός σύμβουλος καθώς και σκέψεις μου αναφορικά με θέματα της επικαιρότητας αλλά και εργασίες μου αναφορικά με την ιστορία του τόπου μας. Σύντομα δόθηκε βήμα και στους φορείς του τόπου μας αλλά και σε ιδιώτες και εμπλουτίστηκε έτσι η θεματολογία του. Σε κάθε περίπτωση η ενημέρωσή του γίνεται σε ερασιτεχνική βάση (όποτε δηλαδή υπάρχει χρόνος) και δε στοχεύω στην συστηματική δημοσιογραφική κάλυψη όλης της ειδησεογραφίας του Δήμου μας ούτε και στο κυνήγι της επισκεψιμότητας...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις