Πλαγάκος Κώστας - Κουφάλια
Οποιοσδήποτε τοπικός φορέας ή ιδιώτης επιθυμεί να προβάλλει κάποια δραστηριότητά του, ή κάποια εκδήλωση που διοργανώνει, στο blog: http://koufalia.capitalblogs.gr δεν έχει παρά να μας ενημερώσει σχετικά στο Τηλ.&Fax:2391053356 ή στο mail: plagakos@yahoo.gr
Λίγα λόγια για εμένα
Ελεύθερος Επαγγελματίας (Οικονομολόγος-Λογιστής) στην πόλη των Κουφαλίων. Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Κουφαλίων αρχικά (2007-2010) και Χαλκηδόνος στη συνέχεια (2011-2014). Ασχολούμενος ερασιτεχνικά με τη δημοσιογραφία - αρθρογραφία εξέδιδα από τον Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Μάιο του 2013 την τοπική εφημερίδα "ΕΝΟΤΗΤΑ". Έτος γέννησης 1978.
Σύνδεσμοι
·Δείτε όλα τα φύλλα της τοπικής εφημερίδας "ΕΝΟΤΗΤΑ" εδώ
·Αιρετή Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση. Προϋπόθεση για την ανασυγκρότηση της χώρας ("ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" 26/10/2008)
·Σκέψεις για την πιστωτική πολιτική των τραπεζών και τις σχέσεις τους με το ελληνικό δημόσιο ("ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" 30/04/2011)
·Καταστροφική για την εθνική μας οικονομία ενδεχόμενη έξοδος από τη ζώνη του ευρώ ("ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" 15/05/2011)
·"Συμπαραστάτης του δημότη": Ευρύτερες συναινέσεις ή μονοκομματικές επιλογές;
·Προς αναζήτηση νέας ιδεολογίας
·Τα αίτια ύπαρξης και επιβίωσης των πολιτικών κομμάτων και το ενδεχόμενο εξαφάνισής τους
·Ηθικά και οικονομικά επιλήψιμη η απόφαση για συγκέντρωση αποδείξεων αξίας ίσης με το ήμισυ του εισοδήματος μας
·Η ανάγκη για μια νέα Σεισάχθεια
·Απόκτηση οικονομικής παιδείας για την αποφυγή νέας χρεοκοπίας
·Οικονομικός κύκλος ή αλλαγή κατηγορίας
·Ανάγκη,μέλλον και ηθική ("Karfitsa" 24/11/2012)
·Κατάργηση των κομματικών θέσεων στην τοπική αυτοδιοίκηση ("Karfitsa" 16/02/2013)
·Οι τράπεζες θα πρέπει, και αυτές, να πληρώσουν την αφροσύνη τους ("Karfitsa" 02/03/2013)
·Ψωμί εισαγωγής;
·Ανασφάλιστη εργασία και...υποκρισία


Υπερήφανοι και με χρυσά μετάλλια επέστρεψαν από τα «ΛΑΣΣΑΝΕΙΑ 2011» αθλητές του «ΑΡΙΩΝΑ»
2196 αναγνώστες
Παρασκευή, 10 Ιουνίου 2011
09:10

Ιδιαίτερα αισθητή ήταν η παρουσία του Α.Ο. «ΑΡΙΩΝΑΣ» Κουφαλίων στους αγώνες στίβου «ΛΑΣΣΑΝΕΙΑ 2011» που πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 8 Ιουνίου στην Κοζάνη. Το συγκεκριμένο πρωτάθλημα είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον και έντονο συναγωνισμό δεδομένου ότι αποτέλεσε προετοιμασία και πρόκριμα για τα πανελλήνια πρωταθλήματα.
Συγκεκριμένα, οι διακρίσεις των αθλητών του «ΑΡΙΩΝΑ» έχουν ως εξής:

Πρώτος στα 600μ. ο αθλητής του Ομίλου Ψιλιτέλης Μιχάλης με επίδοση 1':29'', ο οποίος και θα συμμετέχει στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων Α', που θα γίνει 17 & 18 Ιουλίου 2011 στα Τρίκαλα.

Πρώτος στα 1000μ. ο αθλητής του Ομίλου Παναγιωτέλης Ζαφείρης με επίδοση 2':49''. Με αυτή την επίδοση έπιασε το όριο για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων Α', παρότι αγωνίζεται σε μικρότερη κατηγορία.

"Πέταξε" και κατετάγη πρώτος στο άλμα σε ύψους ο αθλητής Μπόσκογλου Γεώργιος με επίδοση 1,75μ., ο οποίος και θα συμμετέχει στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων Α'.

Ο Αθλητικός Όμιλος «ΑΡΙΩΝΑΣ» Κουφαλίων έχει αποδείξει ότι οι δυνατότητές του και η δραστηριότητά του υπερβαίνουν τα στενά όρια της περιφέρειας μας, γεγονός που επισφραγίζεται με τον ιδανικότερο τρόπο από τις επιδόσεις των αθλητών του και τις συμμετοχές τους στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα, δίνοντας μια ισχυρή παρακαταθήκη και για υπόλοιπους αθλητές/τριες να προσπαθήσουν για ανάλογες επιτυχίες.

Η διοίκηση του ομίλου και προσωπικά ο Πρόεδρος κ. Στέφανος Κοτρίδης εκφράζουν τη μεγάλη χαρά και ικανοποίηση τους για τους αθλητές της ομάδας, τους οποίους συγχαίρει θερμά που υπερέβησαν τον εαυτό τους και κατέκτησαν αυτές τις σημαντικές διακρίσεις ενώ εκφράζει και τα συγχαρητήριά της προς τον προπονητή τους κ. Βαγγέλη Τούμπα.

 

Οι αθλητές του Α.Ο. "ΑΡΙΩΝΑΣ" Κουφαλίων που διακρίθηκαν στα "ΛΑΣΣΑΝΕΙΑ 2011" με τον προπονητή τους Βαγγέλη Τούμπα

Αξιολογήστε το άρθρο 
14 ψήφοι
 Εκτύπωση     Αποστολή με e-mail

Σχετικά με το blog
Το παρόν blog δημιουργήθηκε το Μάρτιο του 2010 προκειμένου να αναρτώ σε αυτό τη δραστηριότητά μου ως δημοτικός σύμβουλος καθώς και σκέψεις μου αναφορικά με θέματα της επικαιρότητας αλλά και εργασίες μου αναφορικά με την ιστορία του τόπου μας. Σύντομα δόθηκε βήμα και στους φορείς του τόπου μας αλλά και σε ιδιώτες και εμπλουτίστηκε έτσι η θεματολογία του. Σε κάθε περίπτωση η ενημέρωσή του γίνεται σε ερασιτεχνική βάση (όποτε δηλαδή υπάρχει χρόνος) και δε στοχεύω στην συστηματική δημοσιογραφική κάλυψη όλης της ειδησεογραφίας του Δήμου μας ούτε και στο κυνήγι της επισκεψιμότητας...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις