Πλαγάκος Κώστας - Κουφάλια
Οποιοσδήποτε τοπικός φορέας ή ιδιώτης επιθυμεί να προβάλλει κάποια δραστηριότητά του, ή κάποια εκδήλωση που διοργανώνει, στο blog: http://koufalia.capitalblogs.gr δεν έχει παρά να μας ενημερώσει σχετικά στο Τηλ.&Fax:2391053356 ή στο mail: plagakos@yahoo.gr
Λίγα λόγια για εμένα
Ελεύθερος Επαγγελματίας (Οικονομολόγος-Λογιστής) στην πόλη των Κουφαλίων. Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Κουφαλίων αρχικά (2007-2010) και Χαλκηδόνος στη συνέχεια (2011-2014). Ασχολούμενος ερασιτεχνικά με τη δημοσιογραφία - αρθρογραφία εξέδιδα από τον Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Μάιο του 2013 την τοπική εφημερίδα "ΕΝΟΤΗΤΑ". Έτος γέννησης 1978.
Σύνδεσμοι
·Δείτε όλα τα φύλλα της τοπικής εφημερίδας "ΕΝΟΤΗΤΑ" εδώ
·Αιρετή Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση. Προϋπόθεση για την ανασυγκρότηση της χώρας ("ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" 26/10/2008)
·Σκέψεις για την πιστωτική πολιτική των τραπεζών και τις σχέσεις τους με το ελληνικό δημόσιο ("ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" 30/04/2011)
·Καταστροφική για την εθνική μας οικονομία ενδεχόμενη έξοδος από τη ζώνη του ευρώ ("ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" 15/05/2011)
·"Συμπαραστάτης του δημότη": Ευρύτερες συναινέσεις ή μονοκομματικές επιλογές;
·Προς αναζήτηση νέας ιδεολογίας
·Τα αίτια ύπαρξης και επιβίωσης των πολιτικών κομμάτων και το ενδεχόμενο εξαφάνισής τους
·Ηθικά και οικονομικά επιλήψιμη η απόφαση για συγκέντρωση αποδείξεων αξίας ίσης με το ήμισυ του εισοδήματος μας
·Η ανάγκη για μια νέα Σεισάχθεια
·Απόκτηση οικονομικής παιδείας για την αποφυγή νέας χρεοκοπίας
·Οικονομικός κύκλος ή αλλαγή κατηγορίας
·Ανάγκη,μέλλον και ηθική ("Karfitsa" 24/11/2012)
·Κατάργηση των κομματικών θέσεων στην τοπική αυτοδιοίκηση ("Karfitsa" 16/02/2013)
·Οι τράπεζες θα πρέπει, και αυτές, να πληρώσουν την αφροσύνη τους ("Karfitsa" 02/03/2013)
·Ψωμί εισαγωγής;
·Ανασφάλιστη εργασία και...υποκρισία


3ο River Party από τον Σ.Ε.ΔΙ.Π. Κουφαλίων
1833 αναγνώστες
Τρίτη, 14 Ιουνίου 2011
09:27

Θεσμός έχει γίνει πλέον το river party που διοργανώνει ο Σύλλογος Εθελοντών Διασωστών Πυροσβεστών (Σ.Ε.ΔΙ.Π.) Κουφαλίων στις αρχές κάθε καλοκαιριού. Την προηγούμενη Κυριακή, λοιπόν, 5 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε το 3ο River Party στις όχθες του Αξιού (στο χώρο του Kati Kati Ya Mudo) στο οποίο παραβρέθηκαν 600 περίπου άτομα χωρίς να περιλαμβάνονται τα παιδιά, η παρουσία των οποίων ήταν επίσης σημαντική.
Όσοι συμμετείχαν στο river party είχαν τη δυνατότητα να απολαύσουν, σε ένα όμορφο καταπράσινο περιβάλλον, ψητά κρέατα που ετοίμαζαν τα μέλη του Σ.Ε.ΔΙ.Π. Κουφαλίων ενώ στη συνέχεια ακολούθησε χορός αρχικά από το παιδικό τμήμα του πολιτιστικού συλλόγου «ΚΑΒΑΚΛΗ» και εν συνεχεία, όταν το κέφι «άναψε», από όλους τους παραβρισκόμενους.
Στην εκδήλωση, τα έσοδα της οποίας θα αξιοποιηθούν από τη διοίκηση του συλλόγου για την κάλυψη των βασικότερων ελλείψεων του συλλόγου, παραβρέθηκαν εκπρόσωποι του Ελληνικού κοινοβουλίου, της τοπικής αυτοδιοίκησης, εθελοντικών οργανώσεων και συλλόγων της περιοχής, καθώς και υψηλόβαθμα στελέχη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.
Αξίζει να αναφερθεί ότι κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο Σύλλογος κλήθηκε να επέμβει σε πυρκαγιά που ξέσπασε σε κατοικία των Κουφαλίων, κάτι που έπραξε άμεσα καθώς ομάδα επιφυλακής πέντε ατόμων εγκατέλειψε το χώρο της εκδήλωσης και επενέβη αποτελεσματικά στην κατάσβεσή της.
Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό από την εκδήλωση.


 

Αξιολογήστε το άρθρο 
10 ψήφοι
 Εκτύπωση     Αποστολή με e-mail

Σχετικά με το blog
Το παρόν blog δημιουργήθηκε το Μάρτιο του 2010 προκειμένου να αναρτώ σε αυτό τη δραστηριότητά μου ως δημοτικός σύμβουλος καθώς και σκέψεις μου αναφορικά με θέματα της επικαιρότητας αλλά και εργασίες μου αναφορικά με την ιστορία του τόπου μας. Σύντομα δόθηκε βήμα και στους φορείς του τόπου μας αλλά και σε ιδιώτες και εμπλουτίστηκε έτσι η θεματολογία του. Σε κάθε περίπτωση η ενημέρωσή του γίνεται σε ερασιτεχνική βάση (όποτε δηλαδή υπάρχει χρόνος) και δε στοχεύω στην συστηματική δημοσιογραφική κάλυψη όλης της ειδησεογραφίας του Δήμου μας ούτε και στο κυνήγι της επισκεψιμότητας...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις