Πλαγάκος Κώστας - Κουφάλια
Οποιοσδήποτε τοπικός φορέας ή ιδιώτης επιθυμεί να προβάλλει κάποια δραστηριότητά του, ή κάποια εκδήλωση που διοργανώνει, στο blog: http://koufalia.capitalblogs.gr δεν έχει παρά να μας ενημερώσει σχετικά στο Τηλ.&Fax:2391053356 ή στο mail: plagakos@yahoo.gr
Λίγα λόγια για εμένα
Ελεύθερος Επαγγελματίας (Οικονομολόγος-Λογιστής) στην πόλη των Κουφαλίων. Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Κουφαλίων αρχικά (2007-2010) και Χαλκηδόνος στη συνέχεια (2011-2014). Ασχολούμενος ερασιτεχνικά με τη δημοσιογραφία - αρθρογραφία εξέδιδα από τον Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Μάιο του 2013 την τοπική εφημερίδα "ΕΝΟΤΗΤΑ". Έτος γέννησης 1978.
Σύνδεσμοι
·Δείτε όλα τα φύλλα της τοπικής εφημερίδας "ΕΝΟΤΗΤΑ" εδώ
·Αιρετή Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση. Προϋπόθεση για την ανασυγκρότηση της χώρας ("ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" 26/10/2008)
·Σκέψεις για την πιστωτική πολιτική των τραπεζών και τις σχέσεις τους με το ελληνικό δημόσιο ("ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" 30/04/2011)
·Καταστροφική για την εθνική μας οικονομία ενδεχόμενη έξοδος από τη ζώνη του ευρώ ("ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" 15/05/2011)
·"Συμπαραστάτης του δημότη": Ευρύτερες συναινέσεις ή μονοκομματικές επιλογές;
·Προς αναζήτηση νέας ιδεολογίας
·Τα αίτια ύπαρξης και επιβίωσης των πολιτικών κομμάτων και το ενδεχόμενο εξαφάνισής τους
·Ηθικά και οικονομικά επιλήψιμη η απόφαση για συγκέντρωση αποδείξεων αξίας ίσης με το ήμισυ του εισοδήματος μας
·Η ανάγκη για μια νέα Σεισάχθεια
·Απόκτηση οικονομικής παιδείας για την αποφυγή νέας χρεοκοπίας
·Οικονομικός κύκλος ή αλλαγή κατηγορίας
·Ανάγκη,μέλλον και ηθική ("Karfitsa" 24/11/2012)
·Κατάργηση των κομματικών θέσεων στην τοπική αυτοδιοίκηση ("Karfitsa" 16/02/2013)
·Οι τράπεζες θα πρέπει, και αυτές, να πληρώσουν την αφροσύνη τους ("Karfitsa" 02/03/2013)
·Ψωμί εισαγωγής;
·Ανασφάλιστη εργασία και...υποκρισία


Έκδοση περιοδικού από το 1ο ΓΕΛ Κουφαλίων
1346 αναγνώστες
Πέμπτη, 16 Ιουνίου 2011
17:58

«Παράθυρο στο όνειρο» είναι ο τίτλος του 24σέλιδου περιοδικού που κυκλοφόρησε πρόσφατα από τους μαθητές του Γενικού Λυκείου Κουφαλίων, οι οποίοι είχαν την καθοδήγηση των καθηγητών τους κ.κ. Βασιλειάδη Δημήτρη (μαθηματικό και Διευθυντή του Σχολείου) και Παππά Γιώργου (φιλόλογο).

Στις σελίδες του δεύτερου τεύχους του περιοδικού, καθώς το περιοδικό είχε κυκλοφορήσει για πρώτη φορά πριν από έναν περίπου χρόνο, δημοσιεύονται ρεπορτάζ των μαθητών αναφορικά με θέματα μουσικής, κινηματογράφου, ιστορίας, οικονομίας κλπ  ενώ υπάρχουν και δύο σελίδες με  ποιήματα των μαθητών του Λυκείου της πόλης μας.

Επίσης, υπάρχει και χαιρετισμός του Διευθυντή του Λυκείου κ. Βασιλειάδη, ο οποίος αφού επισημαίνει την πίστη του στο ρόλο του σχολείου ως διαμορφωτή ανθρώπων συνεχίζει με έναν απολογισμό των πρωτοβουλιών που ανέλαβε κατά την τετραετή θητεία του στη διεύθυνση του σχολείου.

Τέλος, να αναφερθεί ότι χορηγοί της έκδοσης είναι η ΜΕΒΓΑΛ Α.Ε., η Γενική Ταχυδρομική Κουφαλίων και οι επαγγελματικοί εξοπλισμοί «Τζήκας Λάζαρος».    

 

Αξιολογήστε το άρθρο 
10 ψήφοι
 Εκτύπωση     Αποστολή με e-mail

Σχετικά με το blog
Το παρόν blog δημιουργήθηκε το Μάρτιο του 2010 προκειμένου να αναρτώ σε αυτό τη δραστηριότητά μου ως δημοτικός σύμβουλος καθώς και σκέψεις μου αναφορικά με θέματα της επικαιρότητας αλλά και εργασίες μου αναφορικά με την ιστορία του τόπου μας. Σύντομα δόθηκε βήμα και στους φορείς του τόπου μας αλλά και σε ιδιώτες και εμπλουτίστηκε έτσι η θεματολογία του. Σε κάθε περίπτωση η ενημέρωσή του γίνεται σε ερασιτεχνική βάση (όποτε δηλαδή υπάρχει χρόνος) και δε στοχεύω στην συστηματική δημοσιογραφική κάλυψη όλης της ειδησεογραφίας του Δήμου μας ούτε και στο κυνήγι της επισκεψιμότητας...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις