Πλαγάκος Κώστας - Κουφάλια
Οποιοσδήποτε τοπικός φορέας ή ιδιώτης επιθυμεί να προβάλλει κάποια δραστηριότητά του, ή κάποια εκδήλωση που διοργανώνει, στο blog: http://koufalia.capitalblogs.gr δεν έχει παρά να μας ενημερώσει σχετικά στο Τηλ.&Fax:2391053356 ή στο mail: plagakos@yahoo.gr
Λίγα λόγια για εμένα
Ελεύθερος Επαγγελματίας (Οικονομολόγος-Λογιστής) στην πόλη των Κουφαλίων. Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Κουφαλίων αρχικά (2007-2010) και Χαλκηδόνος στη συνέχεια (2011-2014). Ασχολούμενος ερασιτεχνικά με τη δημοσιογραφία - αρθρογραφία εξέδιδα από τον Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Μάιο του 2013 την τοπική εφημερίδα "ΕΝΟΤΗΤΑ". Έτος γέννησης 1978.
Σύνδεσμοι
·Δείτε όλα τα φύλλα της τοπικής εφημερίδας "ΕΝΟΤΗΤΑ" εδώ
·Αιρετή Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση. Προϋπόθεση για την ανασυγκρότηση της χώρας ("ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" 26/10/2008)
·Σκέψεις για την πιστωτική πολιτική των τραπεζών και τις σχέσεις τους με το ελληνικό δημόσιο ("ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" 30/04/2011)
·Καταστροφική για την εθνική μας οικονομία ενδεχόμενη έξοδος από τη ζώνη του ευρώ ("ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" 15/05/2011)
·"Συμπαραστάτης του δημότη": Ευρύτερες συναινέσεις ή μονοκομματικές επιλογές;
·Προς αναζήτηση νέας ιδεολογίας
·Τα αίτια ύπαρξης και επιβίωσης των πολιτικών κομμάτων και το ενδεχόμενο εξαφάνισής τους
·Ηθικά και οικονομικά επιλήψιμη η απόφαση για συγκέντρωση αποδείξεων αξίας ίσης με το ήμισυ του εισοδήματος μας
·Η ανάγκη για μια νέα Σεισάχθεια
·Απόκτηση οικονομικής παιδείας για την αποφυγή νέας χρεοκοπίας
·Οικονομικός κύκλος ή αλλαγή κατηγορίας
·Ανάγκη,μέλλον και ηθική ("Karfitsa" 24/11/2012)
·Κατάργηση των κομματικών θέσεων στην τοπική αυτοδιοίκηση ("Karfitsa" 16/02/2013)
·Οι τράπεζες θα πρέπει, και αυτές, να πληρώσουν την αφροσύνη τους ("Karfitsa" 02/03/2013)
·Ψωμί εισαγωγής;
·Ανασφάλιστη εργασία και...υποκρισία


Συμμετοχές σε διεθνείς διοργανώσεις για τους συλλόγους μαχητικών αθλημάτων "ΖΩΗ Ακροποτάμου" και "ΓΕΦΥΡΑ"
2263 αναγνώστες
Σάββατο, 25 Ιουνίου 2011
10:57

Με σημαντικές διακρίσεις ολοκληρώθηκε η αγωνιστική περίοδος για τους συλλόγους μαχητικών αθλημάτων του Δήμου μας «Η ΓΕΦΥΡΑ» και «ΖΩΗ Ακροποτάμου» στους οποίους υπεύθυνος προπονητής είναι ο συνδημότης μας Σταύρος Γουρουτζάς . Αξίζει μάλιστα να αναφερθεί ότι ο σύλλογος «Η ΓΕΦΥΡΑ» διοργάνωσε στις 22 Ιανουαρίου, στο κλειστό γυμναστήριο Γέφυρας, και το πρώτο φετινό Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Ζίου Ζίτσου Βορείου Ελλάδος.
Αναλυτικά οι διακρίσεις των αθλητών (οι οποίοι διαγωνίζονται στον αγώνα και στην αυτοάμυνα) των δύο συλλόγων ανά διοργάνωση, για την περίοδο 2010-2011, έχουν ως εξής:


- Στο κύπελλο Μακεδονίας Ζίου Ζίτσου, (Κομοτηνή 24/10/2010) ο σύλλογος «ΖΩΗ» συμμετείχε με εννέα αθλητές και η «ΓΕΦΥΡΑ» με τρεις αθλητές. Οι αθλητές της «ΖΩΗΣ» κατέκτησαν έξι χρυσά μετάλλια, δεκατρία ασημένια μετάλλια και τέσσερα χάλκινα μετάλλια ενώ οι αθλητές της «ΓΕΦΥΡΑΣ» κατέκτησαν δύο ασημένια και ένα χάλκινο μετάλλιο.


- Στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Ζίου Ζίτσου Βορείου Ελλάδος (Γέφυρα 22/01/2011) ο σύλλογος «ΖΩΗ» συμμετείχε με δεκατέσσερις αθλητές και η «ΓΕΦΥΡΑ» με δεκαοκτώ αθλητές. Οι αθλητές της «ΖΩΗΣ» κατέκτησαν οκτώ χρυσά μετάλλια, επτά ασημένια μετάλλια και επτά χάλκινα μετάλλια ενώ οι αθλητές της «ΓΕΦΥΡΑΣ» κατέκτησαν έξι χρυσά, επτά ασημένια και πέντε χάλκινα μετάλλια.


- Στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Βορείου Ελλάδος Παγκρατίου (Κομοτηνή 12/02/2011) ο σύλλογος «ΖΩΗ» συμμετείχε με τρεις αθλητές και η «ΓΕΦΥΡΑ» με τέσσερις αθλητές. Οι αθλητές της «ΖΩΗΣ» κατέκτησαν ένα χρυσό μετάλλιο, δύο ασημένια μετάλλια και δύο χάλκινα μετάλλια ενώ οι αθλητές της «ΓΕΦΥΡΑΣ» κατέκτησαν τρία χρυσά και δύο ασημένια μετάλλια.


- Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ζίου Ζίτσου (Αθήνα 26-27/02/2011 και 12-13/03/2011) ο σύλλογος «ΖΩΗ» συμμετείχε με πέντε αθλητές οι οποίοι κατέκτησαν ένα χρυσό, δύο ασημένια και δύο χάλκινα μετάλλια. Μάλιστα μέσω της διοργάνωσης αυτής ο αθλητής του συλλόγου Καραπαναγιωτίδης Άγγελος προκρίθηκε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ζίου Ζίτσου και ο αθλητής Εμμανουηλίδης Αναστάσιος στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ζίου Ζίτσου.


- Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παγκρατίου (Αθήνα 2-3/04/2011) και οι δύο σύλλογοι συμμετείχαν με τέσσερις αθλητές και κατέκτησαν οι μεν αθλητές της «ΖΩΗΣ» πέντε χρυσά μετάλλια, οι δε της «ΓΕΦΥΡΑΣ» τρία χρυσά και ένα ασημένιο. Μάλιστα μέσω της διοργάνωσης αυτής οι αθλητές Αντώνης Ιωάννου, Ορέστης Ιωαννίδης και Τσιλιγκαρίδης Παναγιώτης  προκρίθηκαν στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Παγκρατίου.

 


 

Ο προπονητής του συλλόγου Σταύρος Γουρουτζάς με αθλητές του Αθλητικού Συλλόγου "ΖΩΗ Ακροποτάμου" (επάνω) και "ΓΕΦΥΡΑ" (κάτω)

Αξιολογήστε το άρθρο 
11 ψήφοι
 Εκτύπωση     Αποστολή με e-mail

Σχετικά με το blog
Το παρόν blog δημιουργήθηκε το Μάρτιο του 2010 προκειμένου να αναρτώ σε αυτό τη δραστηριότητά μου ως δημοτικός σύμβουλος καθώς και σκέψεις μου αναφορικά με θέματα της επικαιρότητας αλλά και εργασίες μου αναφορικά με την ιστορία του τόπου μας. Σύντομα δόθηκε βήμα και στους φορείς του τόπου μας αλλά και σε ιδιώτες και εμπλουτίστηκε έτσι η θεματολογία του. Σε κάθε περίπτωση η ενημέρωσή του γίνεται σε ερασιτεχνική βάση (όποτε δηλαδή υπάρχει χρόνος) και δε στοχεύω στην συστηματική δημοσιογραφική κάλυψη όλης της ειδησεογραφίας του Δήμου μας ούτε και στο κυνήγι της επισκεψιμότητας...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις