Πλαγάκος Κώστας - Κουφάλια
Οποιοσδήποτε τοπικός φορέας ή ιδιώτης επιθυμεί να προβάλλει κάποια δραστηριότητά του, ή κάποια εκδήλωση που διοργανώνει, στο blog: http://koufalia.capitalblogs.gr δεν έχει παρά να μας ενημερώσει σχετικά στο Τηλ.&Fax:2391053356 ή στο mail: plagakos@yahoo.gr
Λίγα λόγια για εμένα
Ελεύθερος Επαγγελματίας (Οικονομολόγος-Λογιστής) στην πόλη των Κουφαλίων. Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Κουφαλίων αρχικά (2007-2010) και Χαλκηδόνος στη συνέχεια (2011-2014). Ασχολούμενος ερασιτεχνικά με τη δημοσιογραφία - αρθρογραφία εξέδιδα από τον Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Μάιο του 2013 την τοπική εφημερίδα "ΕΝΟΤΗΤΑ". Έτος γέννησης 1978.
Σύνδεσμοι
·Δείτε όλα τα φύλλα της τοπικής εφημερίδας "ΕΝΟΤΗΤΑ" εδώ
·Αιρετή Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση. Προϋπόθεση για την ανασυγκρότηση της χώρας ("ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" 26/10/2008)
·Σκέψεις για την πιστωτική πολιτική των τραπεζών και τις σχέσεις τους με το ελληνικό δημόσιο ("ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" 30/04/2011)
·Καταστροφική για την εθνική μας οικονομία ενδεχόμενη έξοδος από τη ζώνη του ευρώ ("ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" 15/05/2011)
·"Συμπαραστάτης του δημότη": Ευρύτερες συναινέσεις ή μονοκομματικές επιλογές;
·Προς αναζήτηση νέας ιδεολογίας
·Τα αίτια ύπαρξης και επιβίωσης των πολιτικών κομμάτων και το ενδεχόμενο εξαφάνισής τους
·Ηθικά και οικονομικά επιλήψιμη η απόφαση για συγκέντρωση αποδείξεων αξίας ίσης με το ήμισυ του εισοδήματος μας
·Η ανάγκη για μια νέα Σεισάχθεια
·Απόκτηση οικονομικής παιδείας για την αποφυγή νέας χρεοκοπίας
·Οικονομικός κύκλος ή αλλαγή κατηγορίας
·Ανάγκη,μέλλον και ηθική ("Karfitsa" 24/11/2012)
·Κατάργηση των κομματικών θέσεων στην τοπική αυτοδιοίκηση ("Karfitsa" 16/02/2013)
·Οι τράπεζες θα πρέπει, και αυτές, να πληρώσουν την αφροσύνη τους ("Karfitsa" 02/03/2013)
·Ψωμί εισαγωγής;
·Ανασφάλιστη εργασία και...υποκρισία


Με πολλές δραστηριότητες υποδέχθηκε το καλοκαίρι ο Όμιλος Φίλων Κυνηγών Κουφαλίων
1445 αναγνώστες
Κυριακή, 26 Ιουνίου 2011
23:04

Με έντονους ρυθμούς εργάστηκε τις τελευταίες εβδομάδες ο Όμιλος Φίλων Κυνηγών Κουφαλίων προκειμένου να ανταποκριθεί με επιτυχία στις δραστηριότητες και τις εκδηλώσεις που ανέλαβε να διοργανώσει.


Μέσα σε έναν περίπου μήνα, λοιπόν, ο Όμιλος πραγματοποίησε σπορά βίκου και σιταριού, στη θέση «Σταυρός» της κτηματικής περιοχής Κουφαλίων, σε μία έκταση είκοσι περίπου στρεμμάτων, τα οποία και θα παραμείνουν αθέριστα προκειμένου να παρέχεται διαρκώς τροφή και κάλυψη στην άγρια πανίδα της περιοχής. Η σπορά έγινε με μηχανήματα που διέθεσαν τα μέλη και οι φίλοι του Ομίλου.


Παράλληλα, ο Όμιλος προετοιμαζόταν για τη διοργάνωση, σε συνεργασία με τον Όμιλο Κούρτσχααρ Ελλάδος, της 18ης Ετήσιας Εθνικής Έκθεσης Εκτροφής Κούρτσχααρ Πρωταθλήματος Μορφολογίας C.A.C., η οποία πραγματοποιήθηκε στα Κουφάλια, στις όχθες του ποταμού Αξιού, τέλη Μαΐου. Η έκθεση αυτή, για όσους ασχολούνται με το αντικείμενο, θεωρείται υψίστης σημασίας καθώς αξιολογούνται τα σκυλιά, της συγκεκριμένης ράτσας, όλης της Ελλάδας και έτσι ο όμιλος έχει την ευκαιρία να έχει μια σαφή εικόνα της ποιότητας των Κούρτσχααρ.


Στο πλαίσιο του εορτασμού της «ΑΝΤΡΙΑΔΑΣ 2011», όπως αναφέρθηκε και σε προηγούμενη ανάρτηση, ο Όμιλος διοργάνωσε ερασιτεχνικούς σκοπευτικούς αγώνες με τη συμμετοχή πενήντα, περίπου, κυνηγών και τους Κοντσέ Φώτη, Γεωργαντζή Θωμά και Πανουκίδη Ελευθέριο να καταλαμβάνουν τις τρεις πρώτες θέσεις και να λαμβάνουν τα αντίστοιχα μετάλλια.


Τέλος, την προηγούμενη Τρίτη, 14 Ιουνίου, Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη, ο Όμιλος διοργάνωσε στο Πνευματικό Κέντρο Κουφαλίων εκδήλωση στην οποία τίμησε τους αιμοδότες του ενώ υπήρξε και ενημερωτική ομιλία γύρω από το θεσμό της εθελοντικής αιμοδοσίας από την Διευθύντρια και την Προϊσταμένη του Τμήματος Αιμοδοσίας του Γ. Π.Ν. «Γ. Παπανικολάου» με το οποίο συνεργάζεται ο Όμιλος Φίλων Κυνηγών στην διοργάνωση αιμοδοσιών.


Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό από τις παραπάνω δραστηριότητες:


 

Για τον καθαρισμό των αγροτικών δρόμων στον οποίο προέβη την 5η Ιουνίου, Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, ο Όμιλος σε συνεργασία με τον αγροτικό κόσμο της πόλης μας έχει γίνει εκτενής αναφορά σε προηγούμενη ανάρτηση.
 

Αξιολογήστε το άρθρο 
15 ψήφοι
 Εκτύπωση     Αποστολή με e-mail

Σχετικά με το blog
Το παρόν blog δημιουργήθηκε το Μάρτιο του 2010 προκειμένου να αναρτώ σε αυτό τη δραστηριότητά μου ως δημοτικός σύμβουλος καθώς και σκέψεις μου αναφορικά με θέματα της επικαιρότητας αλλά και εργασίες μου αναφορικά με την ιστορία του τόπου μας. Σύντομα δόθηκε βήμα και στους φορείς του τόπου μας αλλά και σε ιδιώτες και εμπλουτίστηκε έτσι η θεματολογία του. Σε κάθε περίπτωση η ενημέρωσή του γίνεται σε ερασιτεχνική βάση (όποτε δηλαδή υπάρχει χρόνος) και δε στοχεύω στην συστηματική δημοσιογραφική κάλυψη όλης της ειδησεογραφίας του Δήμου μας ούτε και στο κυνήγι της επισκεψιμότητας...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις