Πλαγάκος Κώστας - Κουφάλια
Οποιοσδήποτε τοπικός φορέας ή ιδιώτης επιθυμεί να προβάλλει κάποια δραστηριότητά του, ή κάποια εκδήλωση που διοργανώνει, στο blog: http://koufalia.capitalblogs.gr δεν έχει παρά να μας ενημερώσει σχετικά στο Τηλ.&Fax:2391053356 ή στο mail: plagakos@yahoo.gr
Λίγα λόγια για εμένα
Ελεύθερος Επαγγελματίας (Οικονομολόγος-Λογιστής) στην πόλη των Κουφαλίων. Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Κουφαλίων αρχικά (2007-2010) και Χαλκηδόνος στη συνέχεια (2011-2014). Ασχολούμενος ερασιτεχνικά με τη δημοσιογραφία - αρθρογραφία εξέδιδα από τον Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Μάιο του 2013 την τοπική εφημερίδα "ΕΝΟΤΗΤΑ". Έτος γέννησης 1978.
Σύνδεσμοι
·Δείτε όλα τα φύλλα της τοπικής εφημερίδας "ΕΝΟΤΗΤΑ" εδώ
·Αιρετή Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση. Προϋπόθεση για την ανασυγκρότηση της χώρας ("ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" 26/10/2008)
·Σκέψεις για την πιστωτική πολιτική των τραπεζών και τις σχέσεις τους με το ελληνικό δημόσιο ("ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" 30/04/2011)
·Καταστροφική για την εθνική μας οικονομία ενδεχόμενη έξοδος από τη ζώνη του ευρώ ("ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" 15/05/2011)
·"Συμπαραστάτης του δημότη": Ευρύτερες συναινέσεις ή μονοκομματικές επιλογές;
·Προς αναζήτηση νέας ιδεολογίας
·Τα αίτια ύπαρξης και επιβίωσης των πολιτικών κομμάτων και το ενδεχόμενο εξαφάνισής τους
·Ηθικά και οικονομικά επιλήψιμη η απόφαση για συγκέντρωση αποδείξεων αξίας ίσης με το ήμισυ του εισοδήματος μας
·Η ανάγκη για μια νέα Σεισάχθεια
·Απόκτηση οικονομικής παιδείας για την αποφυγή νέας χρεοκοπίας
·Οικονομικός κύκλος ή αλλαγή κατηγορίας
·Ανάγκη,μέλλον και ηθική ("Karfitsa" 24/11/2012)
·Κατάργηση των κομματικών θέσεων στην τοπική αυτοδιοίκηση ("Karfitsa" 16/02/2013)
·Οι τράπεζες θα πρέπει, και αυτές, να πληρώσουν την αφροσύνη τους ("Karfitsa" 02/03/2013)
·Ψωμί εισαγωγής;
·Ανασφάλιστη εργασία και...υποκρισία


Δραστηριότητες του Ομίλου Αντισφαίρισης Κουφαλίων
2601 αναγνώστες
Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2011
09:52

Εξόρμηση στους Φιλιππαίους Γρεβενών πραγματοποίησε το Σαββατοκύριακο 25-26 Ιουνίου ο Όμιλος Αντισφαίρισης Κουφαλίων. Στην εκδρομή συμμετείχαν ογδόντα περίπου μικροί και μεγάλοι φίλοι του Ομίλου οι οποίοι επισκέφθηκαν τα γειτονικά χωριά Σαμαρίνα και Δοτσικό και ήρθαν σε επαφή με δραστηριότητες όπως είναι η ιππασία, η ποδηλασία, η κολύμβηση στην πισίνα του ξενοδοχείου και οι βόλτες στο βουνό με τετράτροχα μηχανάκια (γουρούνες). Επίσης, το βράδυ του Σαββάτου οι άνθρωπου του Ο.Α.Κ. απόλαυσαν καλό φαγητό με τη συνοδεία ζωντανής μουσικής.   

Όσον αφορά τις αγωνιστικές δραστηριότητες του Ομίλου να αναφερθεί ότι το διήμερο 11 και 12 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Ομίλου, στα Κουφάλια,  το 2ο DAICOM CUP με τη συμμετοχή αθλητών από διάφορα σημεία της Κεντρικής Μακεδονίας. Πρώτος νικητής αναδείχθηκε ο Σταύρος Τύπος από την Βέροια και δεύτερος νικητής ο συνδημότης μας Παππάς Ιωάννης από τα Κουφάλια.

Με την ευκαιρία της διεξαγωγής του παραπάνω τουρνουά η διοίκηση του Ο.Α.Κ. ευχαριστεί την εταιρεία – χορηγό των επάθλων του τουρνουά «Αφοί Παναγιώτη Δαϊκούδη Ο.Ε.» και καλεί και άλλους επιχειρηματίες της περιοχής μας να στηρίξουν τον Όμιλο προβάλλοντας τις επιχειρήσεις τους μέσω αυτού. Άλλωστε οι δραστηριότητες του Ο.Α.Κ. φέρνουν ολοένα και περισσότερους φίλους τους αθλήματος απ’ όλη την Ελλάδα, και όχι μόνο, στα Κουφάλια ενισχύοντας έτσι και την τοπική μας οικονομία.

Ακολουθεί σχετικό φωτογραφικό υλικό από τις δύο παραπάνω δραστηριότητες:

Αξιολογήστε το άρθρο 
14 ψήφοι
 Εκτύπωση     Αποστολή με e-mail

Σχετικά με το blog
Το παρόν blog δημιουργήθηκε το Μάρτιο του 2010 προκειμένου να αναρτώ σε αυτό τη δραστηριότητά μου ως δημοτικός σύμβουλος καθώς και σκέψεις μου αναφορικά με θέματα της επικαιρότητας αλλά και εργασίες μου αναφορικά με την ιστορία του τόπου μας. Σύντομα δόθηκε βήμα και στους φορείς του τόπου μας αλλά και σε ιδιώτες και εμπλουτίστηκε έτσι η θεματολογία του. Σε κάθε περίπτωση η ενημέρωσή του γίνεται σε ερασιτεχνική βάση (όποτε δηλαδή υπάρχει χρόνος) και δε στοχεύω στην συστηματική δημοσιογραφική κάλυψη όλης της ειδησεογραφίας του Δήμου μας ούτε και στο κυνήγι της επισκεψιμότητας...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις