Πλαγάκος Κώστας - Κουφάλια
Οποιοσδήποτε τοπικός φορέας ή ιδιώτης επιθυμεί να προβάλλει κάποια δραστηριότητά του, ή κάποια εκδήλωση που διοργανώνει, στο blog: http://koufalia.capitalblogs.gr δεν έχει παρά να μας ενημερώσει σχετικά στο Τηλ.&Fax:2391053356 ή στο mail: plagakos@yahoo.gr
Λίγα λόγια για εμένα
Ελεύθερος Επαγγελματίας (Οικονομολόγος-Λογιστής) στην πόλη των Κουφαλίων. Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Κουφαλίων αρχικά (2007-2010) και Χαλκηδόνος στη συνέχεια (2011-2014). Ασχολούμενος ερασιτεχνικά με τη δημοσιογραφία - αρθρογραφία εξέδιδα από τον Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Μάιο του 2013 την τοπική εφημερίδα "ΕΝΟΤΗΤΑ". Έτος γέννησης 1978.
Σύνδεσμοι
·Δείτε όλα τα φύλλα της τοπικής εφημερίδας "ΕΝΟΤΗΤΑ" εδώ
·Αιρετή Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση. Προϋπόθεση για την ανασυγκρότηση της χώρας ("ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" 26/10/2008)
·Σκέψεις για την πιστωτική πολιτική των τραπεζών και τις σχέσεις τους με το ελληνικό δημόσιο ("ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" 30/04/2011)
·Καταστροφική για την εθνική μας οικονομία ενδεχόμενη έξοδος από τη ζώνη του ευρώ ("ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" 15/05/2011)
·"Συμπαραστάτης του δημότη": Ευρύτερες συναινέσεις ή μονοκομματικές επιλογές;
·Προς αναζήτηση νέας ιδεολογίας
·Τα αίτια ύπαρξης και επιβίωσης των πολιτικών κομμάτων και το ενδεχόμενο εξαφάνισής τους
·Ηθικά και οικονομικά επιλήψιμη η απόφαση για συγκέντρωση αποδείξεων αξίας ίσης με το ήμισυ του εισοδήματος μας
·Η ανάγκη για μια νέα Σεισάχθεια
·Απόκτηση οικονομικής παιδείας για την αποφυγή νέας χρεοκοπίας
·Οικονομικός κύκλος ή αλλαγή κατηγορίας
·Ανάγκη,μέλλον και ηθική ("Karfitsa" 24/11/2012)
·Κατάργηση των κομματικών θέσεων στην τοπική αυτοδιοίκηση ("Karfitsa" 16/02/2013)
·Οι τράπεζες θα πρέπει, και αυτές, να πληρώσουν την αφροσύνη τους ("Karfitsa" 02/03/2013)
·Ψωμί εισαγωγής;
·Ανασφάλιστη εργασία και...υποκρισία


Εκδήλωση αγάπης του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίου Αθανασίου
1261 αναγνώστες
Πέμπτη, 29 Δεκεμβρίου 2011
23:19

Με την ευκαιρία των άγιων ημερών των Χριστουγέννων με πρωτοβουλία του Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίου Αθανασίου πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011 επίσκεψη στο Ψυχολογικό Κέντρο Βορείου Ελλάδος στο οποίο φιλοξενούνται παιδιά με ειδικές ανάγκες. Για ακόμη μία φορά ο Σύλλογος έδειξε το κοινωνικό του πρόσωπο προσφέροντας την αγάπη του και την υποστήριξή του σε αυτήν την τόσο ευαίσθητη παιδική ομάδα. Στην παραπάνω εκδήλωση αγάπης συμμετείχαν μέλη του συλλόγου και το παιδικό χορευτικό του τμήμα και με την συνοδεία μουσικών παραδοσιακών οργάνων (συμμετείχαν αφιλοκερδώς οι μουσικοί κ. Ιωαννίδης Κυριάκος, γκάιντα, και κ. Δραγανίδης Δημήτρης, ακορντεόν) διασκέδασαν τα παιδιά του κέντρου με παραδοσιακούς και σύγχρονους χορούς. Έγινε ανταλλαγή δώρων με τους υπεύθυνους του κέντρου.  Επιπλέον, προσφέρθηκε ηλεκτρολογικό υλικό απαιτούμενο για τις ανάγκες ανακαίνισης χώρου δημιουργικής απασχόλησης των παιδιών του κέντρου.

Συνεχίζοντας τις εορταστικές εκδηλώσεις, την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011, πραγματοποιήθηκε σε αίθουσα του Πολιτιστικού συλλόγου η Χριστουγεννιάτικη παιδική γιορτή με την συμμετοχή όλων των παιδικών τμημάτων του συλλόγου (τμήματα εκμάθησης παραδοσιακών χορών, εκμάθησης σκάκι και θεατρικής ομάδος). Η εκδήλωση στέφθηκε από μεγάλη επιτυχία με την παρουσία πλήθους παιδιών σε συνδυασμό με την απασχόλησή τους με ψυχαγωγικό πρόγραμμα και την προσφορά παραδοσιακών χριστουγεννιάτικων γλυκισμάτων.

 

Στιγμιότυπο από την επίσκεψη του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίου Αθανασίου στο Ψυχολογικό Κέντρο Βορείου Ελλάδος

Αξιολογήστε το άρθρο 
4 ψήφοι
 Εκτύπωση     Αποστολή με e-mail

Σχετικά με το blog
Το παρόν blog δημιουργήθηκε το Μάρτιο του 2010 προκειμένου να αναρτώ σε αυτό τη δραστηριότητά μου ως δημοτικός σύμβουλος καθώς και σκέψεις μου αναφορικά με θέματα της επικαιρότητας αλλά και εργασίες μου αναφορικά με την ιστορία του τόπου μας. Σύντομα δόθηκε βήμα και στους φορείς του τόπου μας αλλά και σε ιδιώτες και εμπλουτίστηκε έτσι η θεματολογία του. Σε κάθε περίπτωση η ενημέρωσή του γίνεται σε ερασιτεχνική βάση (όποτε δηλαδή υπάρχει χρόνος) και δε στοχεύω στην συστηματική δημοσιογραφική κάλυψη όλης της ειδησεογραφίας του Δήμου μας ούτε και στο κυνήγι της επισκεψιμότητας...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις