Πλαγάκος Κώστας - Κουφάλια
Οποιοσδήποτε τοπικός φορέας ή ιδιώτης επιθυμεί να προβάλλει κάποια δραστηριότητά του, ή κάποια εκδήλωση που διοργανώνει, στο blog: http://koufalia.capitalblogs.gr δεν έχει παρά να μας ενημερώσει σχετικά στο Τηλ.&Fax:2391053356 ή στο mail: plagakos@yahoo.gr
Λίγα λόγια για εμένα
Ελεύθερος Επαγγελματίας (Οικονομολόγος-Λογιστής) στην πόλη των Κουφαλίων. Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Κουφαλίων αρχικά (2007-2010) και Χαλκηδόνος στη συνέχεια (2011-2014). Ασχολούμενος ερασιτεχνικά με τη δημοσιογραφία - αρθρογραφία εξέδιδα από τον Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Μάιο του 2013 την τοπική εφημερίδα "ΕΝΟΤΗΤΑ". Έτος γέννησης 1978.
Σύνδεσμοι
·Δείτε όλα τα φύλλα της τοπικής εφημερίδας "ΕΝΟΤΗΤΑ" εδώ
·Αιρετή Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση. Προϋπόθεση για την ανασυγκρότηση της χώρας ("ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" 26/10/2008)
·Σκέψεις για την πιστωτική πολιτική των τραπεζών και τις σχέσεις τους με το ελληνικό δημόσιο ("ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" 30/04/2011)
·Καταστροφική για την εθνική μας οικονομία ενδεχόμενη έξοδος από τη ζώνη του ευρώ ("ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" 15/05/2011)
·"Συμπαραστάτης του δημότη": Ευρύτερες συναινέσεις ή μονοκομματικές επιλογές;
·Προς αναζήτηση νέας ιδεολογίας
·Τα αίτια ύπαρξης και επιβίωσης των πολιτικών κομμάτων και το ενδεχόμενο εξαφάνισής τους
·Ηθικά και οικονομικά επιλήψιμη η απόφαση για συγκέντρωση αποδείξεων αξίας ίσης με το ήμισυ του εισοδήματος μας
·Η ανάγκη για μια νέα Σεισάχθεια
·Απόκτηση οικονομικής παιδείας για την αποφυγή νέας χρεοκοπίας
·Οικονομικός κύκλος ή αλλαγή κατηγορίας
·Ανάγκη,μέλλον και ηθική ("Karfitsa" 24/11/2012)
·Κατάργηση των κομματικών θέσεων στην τοπική αυτοδιοίκηση ("Karfitsa" 16/02/2013)
·Οι τράπεζες θα πρέπει, και αυτές, να πληρώσουν την αφροσύνη τους ("Karfitsa" 02/03/2013)
·Ψωμί εισαγωγής;
·Ανασφάλιστη εργασία και...υποκρισία


Με πλούσιες δραστηριότητες αποχαιρέτησε το 2011 ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νέας Μεσημβρίας (Σχετικό φωτογραφικό υλικό)
2010 αναγνώστες
Δευτέρα, 2 Ιανουαρίου 2012
13:45

Ο ΑΪ ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΟΙΡΑΣΕ ΔΩΡΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

 

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η χριστουγεννιάτικη γιορτή που διοργάνωσε για τα παιδιά ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νέας Μεσημβρίας.
Πλήθος παιδιών με τους γονείς τους κατέκλυσαν από νωρίς το πρωί της Κυριακής 18 Δεκεμβρίου τους χώρους του Πολιτιστικού Συλλόγου όπου σε μια ζεστή γιορτινή ατμόσφαιρα ο Αϊ Βασίλης μοίρασε δώρα σ’ όλα τα παιδιά που τον υποδέχτηκαν με μια μεγάλη αγκαλιά και πλατύ χαμόγελο.
Αντάλλαξαν ευχές και φωτογραφήθηκαν μαζί του στον ειδικά για φέτος διαμορφωμένο χώρο της Αίθουσας Πολλαπλών Χρήσεων.


 

ΔΕΝΔΡΟΦΥΤΕΥΣΗ

Δενδροφύτευση χιλίων, περίπου, δένδρων πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 29 Νοεμβρίου από τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Νέας Μεσημβρίας σε συνεργασία με τον πρόεδρο της δημοτικής κοινότητας κ. Στάθη Ξενίδη, τους μαθητές του Δαμάσκειου Λυκείου και Γυμνασίου Νέας Μεσημβρίας, του Δημοτικού Σχολείου αλλά και λιλιπούτιων μαθητών του Νηπιαγωγείου.
Θετική αίσθηση προκάλεσε και η παρουσία των Ιερέων πατέρα Αρσένιου και πατέρα Θεόδωρου αλλά και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας που ανέλαβε το πότισμα των δενδρυλλίων.
Όλοι οι φορείς ανανέωσαν το ραντεβού για τη νέα σεζόν ώστε να φυτέψουν άλλα χίλια δένδρα στην περιοχή του δασυλλίου της Νέας Μεσημβρίας.


 

ΚΑΦΕΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ

Για δωδέκατη συνεχή χρονιά πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου στους κατάλληλα διακοσμημένους χώρους του Πολιτιστικού Συλλόγου «Ο καφές της αγάπης».
Πρόκειται για μία πρωτοβουλία του Πολιτιστικού Συλλόγου προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα ώστε να ανακουφιστούν έστω και κατ’ ελάχιστο συνάνθρωποι που αυτές τις Άγιες μέρες τα «φέρνουν δύσκολα».
Εκτός από τους αρκετούς φίλους του Συλλόγου το παρόν έδωσαν ο πατέρας Αρσένιος με τα μέλη της εκκλησιαστικής επιτροπής αλλά και ο Δήμαρχος κος Παναγιώτης Δαϊκούδης.

7ο ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΜΕΣΗΜΒΡΙΑ ΜΕ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΟΥ ΔΩΔΕΚΑΗΜΕΡΟΥ

Ένα διαφορετικό «Αντάμωμα» είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν εκατοντάδες φίλοι του Πολιτιστικού Συλλόγου στη Νέα Μεσημβρία το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου.
Ο κεντρικός δρόμος της Νέας Μεσημβρίας πλημμύρισε από «ΚΟΥΔΟΥΝΟΦΟΡΟΥΣ», «ΑΡΑΠΗΔΕΣ» και «ΜΠΑΜΠΟΥΓΕΡΟΥΣ» από τη Δράμα, «ΜΟΜΟΓΕΡΟΥΣ» από την Πιερία, «ΑΡΓΚΟΥΤΣΑΡΙΑ» από την Καστοριά, Ανατολικοθρακιώτες με τη «ΓΚΑΜΙΛΑ» από τα Γιαννιτσά και «ΡΟΓΚΑΤΣΙΑ» της Ημαθίας. Τους «ΔΡΩΜΕΝΙΣΤΕΣ» συνόδευαν χορευτές από αρκετές περιοχές της Μακεδονίας και όλοι μαζί συγκεντρώθηκαν στην πλατεία του Πολιτιστικού Συλλόγου όπου παρουσίασαν ένα μοναδικό και σπάνιο θέαμα, καθώς οι παρευρισκόμενοι είχαν την τύχη να παρακολουθήσουν όλα μαζί τα δρώμενα του δωδεκαημέρου. Το γλέντι κορυφώθηκε όταν άναψαν οι «κλαδαριές» και όλοι μαζί χόρεψαν γύρω από την φωτιά.
Στο πλαίσιο αυτής της γιορτής η χορωδία του Πολιτιστικού Συλλόγου Νέας Μεσημβρίας έψαλε τα κάλαντα και ο πρόεδρος Λευτέρης Μαργαρίτης «φώτισε» τα χριστουγεννιάτικα δένδρα και τη φάτνη.
Όπως ήταν φυσικό το ανατρεπτικό αυτό αντάμωμα με τα δρώμενα του δωδεκαημέρου προσέλκυσε το ενδιαφέρον των τηλεοπτικών καναλιών, ΕΡΤ3, TV100, EUROPE1 καθώς και τοπικών καναλιών της Δράμας και των Σερρών.

 

Αξιολογήστε το άρθρο 
6 ψήφοι
 Εκτύπωση     Αποστολή με e-mail

Σχετικά με το blog
Το παρόν blog δημιουργήθηκε το Μάρτιο του 2010 προκειμένου να αναρτώ σε αυτό τη δραστηριότητά μου ως δημοτικός σύμβουλος καθώς και σκέψεις μου αναφορικά με θέματα της επικαιρότητας αλλά και εργασίες μου αναφορικά με την ιστορία του τόπου μας. Σύντομα δόθηκε βήμα και στους φορείς του τόπου μας αλλά και σε ιδιώτες και εμπλουτίστηκε έτσι η θεματολογία του. Σε κάθε περίπτωση η ενημέρωσή του γίνεται σε ερασιτεχνική βάση (όποτε δηλαδή υπάρχει χρόνος) και δε στοχεύω στην συστηματική δημοσιογραφική κάλυψη όλης της ειδησεογραφίας του Δήμου μας ούτε και στο κυνήγι της επισκεψιμότητας...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις