Πλαγάκος Κώστας - Κουφάλια
Οποιοσδήποτε τοπικός φορέας ή ιδιώτης επιθυμεί να προβάλλει κάποια δραστηριότητά του, ή κάποια εκδήλωση που διοργανώνει, στο blog: http://koufalia.capitalblogs.gr δεν έχει παρά να μας ενημερώσει σχετικά στο Τηλ.&Fax:2391053356 ή στο mail: plagakos@yahoo.gr
Λίγα λόγια για εμένα
Ελεύθερος Επαγγελματίας (Οικονομολόγος-Λογιστής) στην πόλη των Κουφαλίων. Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Κουφαλίων αρχικά (2007-2010) και Χαλκηδόνος στη συνέχεια (2011-2014). Ασχολούμενος ερασιτεχνικά με τη δημοσιογραφία - αρθρογραφία εξέδιδα από τον Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Μάιο του 2013 την τοπική εφημερίδα "ΕΝΟΤΗΤΑ". Έτος γέννησης 1978.
Σύνδεσμοι
·Δείτε όλα τα φύλλα της τοπικής εφημερίδας "ΕΝΟΤΗΤΑ" εδώ
·Αιρετή Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση. Προϋπόθεση για την ανασυγκρότηση της χώρας ("ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" 26/10/2008)
·Σκέψεις για την πιστωτική πολιτική των τραπεζών και τις σχέσεις τους με το ελληνικό δημόσιο ("ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" 30/04/2011)
·Καταστροφική για την εθνική μας οικονομία ενδεχόμενη έξοδος από τη ζώνη του ευρώ ("ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" 15/05/2011)
·"Συμπαραστάτης του δημότη": Ευρύτερες συναινέσεις ή μονοκομματικές επιλογές;
·Προς αναζήτηση νέας ιδεολογίας
·Τα αίτια ύπαρξης και επιβίωσης των πολιτικών κομμάτων και το ενδεχόμενο εξαφάνισής τους
·Ηθικά και οικονομικά επιλήψιμη η απόφαση για συγκέντρωση αποδείξεων αξίας ίσης με το ήμισυ του εισοδήματος μας
·Η ανάγκη για μια νέα Σεισάχθεια
·Απόκτηση οικονομικής παιδείας για την αποφυγή νέας χρεοκοπίας
·Οικονομικός κύκλος ή αλλαγή κατηγορίας
·Ανάγκη,μέλλον και ηθική ("Karfitsa" 24/11/2012)
·Κατάργηση των κομματικών θέσεων στην τοπική αυτοδιοίκηση ("Karfitsa" 16/02/2013)
·Οι τράπεζες θα πρέπει, και αυτές, να πληρώσουν την αφροσύνη τους ("Karfitsa" 02/03/2013)
·Ψωμί εισαγωγής;
·Ανασφάλιστη εργασία και...υποκρισία


Μεγάλη η ανταπόκριση στο φιλανθρωπικό κάλεσμα του Πολιτιστικού Συλλόγου Γέφυρας
1477 αναγνώστες
Τετάρτη, 4 Ιανουαρίου 2012
19:41

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η αξιέπαινη πρωτοβουλία που ανέλαβε το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Γέφυρας να διοργανώσει την «Εκδήλωση Αγάπης» τις Άγιες μέρες των Χριστουγέννων και να διαθέσει σε φιλανθρωπικό σκοπό τα έσοδα της εκδήλωσης.

Η ανταπόκριση του κοινού στο κάλεσμα του Συλλόγου ήταν συγκινητική και  η παρουσία του βοήθησε ώστε να συγκεντρωθεί ένα αξιοσέβαστο χρηματικό ποσό το οποίο διατέθηκε για την αγορά τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης που διανεμήθηκαν σε οικογένειες με σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

Η «Εκδήλωση Αγάπης» πραγματοποιήθηκε σε γιορτινή Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα στο κατάμεστο Κλειστό Γυμναστήριο της Γέφυρας με την παρουσία των τμημάτων του Συλλόγου τα οποία έψαλαν παραδοσιακά Χριστουγεννιάτικα κάλαντα, αναπαρέστησαν έθιμα της περιοχής ενώ ο Άη-Βασίλης «έκλεψε» την παράσταση στο τέλος της βραδιάς μοιράζοντας δώρα στους μικρούς φίλους του Συλλόγου.

Η διοίκηση του συλλόγου ευχαριστεί θερμά όλους όσους παρεβρέθηκαν στην εκδήλωση και βοήθησαν με την παρουσία τους σ’αυτό το σημαντικό φιλανθρωπικό σκοπό και εύχεται Χρόνια Πολλά με υγεία και αγάπη για το νέο έτος.

Ακολουθούν φωτογραφικά στιγμιότυπα από την εκδήλωση:

Αξιολογήστε το άρθρο 
6 ψήφοι
 Εκτύπωση     Αποστολή με e-mail

Σχετικά με το blog
Το παρόν blog δημιουργήθηκε το Μάρτιο του 2010 προκειμένου να αναρτώ σε αυτό τη δραστηριότητά μου ως δημοτικός σύμβουλος καθώς και σκέψεις μου αναφορικά με θέματα της επικαιρότητας αλλά και εργασίες μου αναφορικά με την ιστορία του τόπου μας. Σύντομα δόθηκε βήμα και στους φορείς του τόπου μας αλλά και σε ιδιώτες και εμπλουτίστηκε έτσι η θεματολογία του. Σε κάθε περίπτωση η ενημέρωσή του γίνεται σε ερασιτεχνική βάση (όποτε δηλαδή υπάρχει χρόνος) και δε στοχεύω στην συστηματική δημοσιογραφική κάλυψη όλης της ειδησεογραφίας του Δήμου μας ούτε και στο κυνήγι της επισκεψιμότητας...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις