Πλαγάκος Κώστας - Κουφάλια
Οποιοσδήποτε τοπικός φορέας ή ιδιώτης επιθυμεί να προβάλλει κάποια δραστηριότητά του, ή κάποια εκδήλωση που διοργανώνει, στο blog: http://koufalia.capitalblogs.gr δεν έχει παρά να μας ενημερώσει σχετικά στο Τηλ.&Fax:2391053356 ή στο mail: plagakos@yahoo.gr
Λίγα λόγια για εμένα
Ελεύθερος Επαγγελματίας (Οικονομολόγος-Λογιστής) στην πόλη των Κουφαλίων. Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Κουφαλίων αρχικά (2007-2010) και Χαλκηδόνος στη συνέχεια (2011-2014). Ασχολούμενος ερασιτεχνικά με τη δημοσιογραφία - αρθρογραφία εξέδιδα από τον Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Μάιο του 2013 την τοπική εφημερίδα "ΕΝΟΤΗΤΑ". Έτος γέννησης 1978.
Σύνδεσμοι
·Δείτε όλα τα φύλλα της τοπικής εφημερίδας "ΕΝΟΤΗΤΑ" εδώ
·Αιρετή Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση. Προϋπόθεση για την ανασυγκρότηση της χώρας ("ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" 26/10/2008)
·Σκέψεις για την πιστωτική πολιτική των τραπεζών και τις σχέσεις τους με το ελληνικό δημόσιο ("ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" 30/04/2011)
·Καταστροφική για την εθνική μας οικονομία ενδεχόμενη έξοδος από τη ζώνη του ευρώ ("ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" 15/05/2011)
·"Συμπαραστάτης του δημότη": Ευρύτερες συναινέσεις ή μονοκομματικές επιλογές;
·Προς αναζήτηση νέας ιδεολογίας
·Τα αίτια ύπαρξης και επιβίωσης των πολιτικών κομμάτων και το ενδεχόμενο εξαφάνισής τους
·Ηθικά και οικονομικά επιλήψιμη η απόφαση για συγκέντρωση αποδείξεων αξίας ίσης με το ήμισυ του εισοδήματος μας
·Η ανάγκη για μια νέα Σεισάχθεια
·Απόκτηση οικονομικής παιδείας για την αποφυγή νέας χρεοκοπίας
·Οικονομικός κύκλος ή αλλαγή κατηγορίας
·Ανάγκη,μέλλον και ηθική ("Karfitsa" 24/11/2012)
·Κατάργηση των κομματικών θέσεων στην τοπική αυτοδιοίκηση ("Karfitsa" 16/02/2013)
·Οι τράπεζες θα πρέπει, και αυτές, να πληρώσουν την αφροσύνη τους ("Karfitsa" 02/03/2013)
·Ψωμί εισαγωγής;
·Ανασφάλιστη εργασία και...υποκρισία


Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα LDV ΕΠΑΛ Κουφαλίων
1652 αναγνώστες
Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2012
20:47

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Η μουσειακή εκπαίδευση στην προσχολική ηλικία και η συμβολή του Βρεφονηπιοκόμου στον τομέα αυτό», του Τομέα Υγείας και Πρόνοιας του Επαγγελματικού Λυκείου Κουφαλίων στην Κύπρο, στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού προγράμματος κινητικότητας LEONARDO DA VINCI (LDV).
Το πρόγραμμα είχε διάρκεια δεκαπέντε ημερών, από 27-11-11 μέχρι 10-12-11 και συμμετείχαν σε αυτό οι μαθήτριες της Β΄ και Γ΄ Τάξης της ειδικότητας Βοηθών Βρεφονηπιοκόμων του ΕΠΑ.Λ. Κουφαλίων, οι οποίες και δήλωσαν ενθουσιασμένες. Εκτός από την καθημερινή πρακτική άσκηση σε Βρεφονηπιακούς Σταθμούς της Λεμεσού, οι μαθήτριες συμμετείχαν σε ποικίλες εκπαιδευτικές και πολιτιστικές δραστηριότητες και επισκέψεις σε αρχαιολογικούς τόπους, μνημεία και μουσεία της Πάφου, της Λευκωσίας και της Λεμεσού. Η πρακτική άσκηση και επιμόρφωση των συμμετεχόντων μαθητριών είχε ως βασικό σκοπό τη συμπλήρωση της εκπαίδευσής τους στο αντικείμενο της μουσειακής αγωγής κατά την προσχολική ηλικία, αξιοποιώντας την εμπειρία και τις άριστα οργανωμένες δράσεις του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού της Κύπρου.
Υπεύθυνες του προγράμματος ήταν η Διευθύντρια του ΕΠΑ.Λ. κα Γκαβανίδου Ευθυμία και οι εκπαιδευτικοί και συνοδοί των μαθητριών Κοϊδουρμάζη Κοκώνη, Υποδιευθύντρια του ΣΕΚ Κουφαλίων και Τριφτούδη Σταυρούλα.
Το πρόγραμμα χρηματοδοτήθηκε πλήρως κατά 75% από κοινοτικούς και κατά 25% από εθνικούς πόρους, μέσω του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών (Εθνική Μονάδα για το Πρόγραμμα Δια Βίου Μάθηση/τομεακό πρόγραμμα  LDV).
Στις μαθήτριες για τη συμμετοχή τους θα χορηγηθεί Πιστοποιητικό Κινητικότητας (Ευρω-διαβατήριο Κατάρτισης) Europass.Την Κύπρο επισκέφθηκαν για δεκαπέντε ημέρες οι μαθήτριες του Τομέα Υγείας και Πρόνοιας του ΕΠΑ.Λ. Κουφαλίων

Αξιολογήστε το άρθρο 
6 ψήφοι
 Εκτύπωση     Αποστολή με e-mail

Σχετικά με το blog
Το παρόν blog δημιουργήθηκε το Μάρτιο του 2010 προκειμένου να αναρτώ σε αυτό τη δραστηριότητά μου ως δημοτικός σύμβουλος καθώς και σκέψεις μου αναφορικά με θέματα της επικαιρότητας αλλά και εργασίες μου αναφορικά με την ιστορία του τόπου μας. Σύντομα δόθηκε βήμα και στους φορείς του τόπου μας αλλά και σε ιδιώτες και εμπλουτίστηκε έτσι η θεματολογία του. Σε κάθε περίπτωση η ενημέρωσή του γίνεται σε ερασιτεχνική βάση (όποτε δηλαδή υπάρχει χρόνος) και δε στοχεύω στην συστηματική δημοσιογραφική κάλυψη όλης της ειδησεογραφίας του Δήμου μας ούτε και στο κυνήγι της επισκεψιμότητας...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις