Πλαγάκος Κώστας - Κουφάλια
Οποιοσδήποτε τοπικός φορέας ή ιδιώτης επιθυμεί να προβάλλει κάποια δραστηριότητά του, ή κάποια εκδήλωση που διοργανώνει, στο blog: http://koufalia.capitalblogs.gr δεν έχει παρά να μας ενημερώσει σχετικά στο Τηλ.&Fax:2391053356 ή στο mail: plagakos@yahoo.gr
Λίγα λόγια για εμένα
Ελεύθερος Επαγγελματίας (Οικονομολόγος-Λογιστής) στην πόλη των Κουφαλίων. Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Κουφαλίων αρχικά (2007-2010) και Χαλκηδόνος στη συνέχεια (2011-2014). Ασχολούμενος ερασιτεχνικά με τη δημοσιογραφία - αρθρογραφία εξέδιδα από τον Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Μάιο του 2013 την τοπική εφημερίδα "ΕΝΟΤΗΤΑ". Έτος γέννησης 1978.
Σύνδεσμοι
·Δείτε όλα τα φύλλα της τοπικής εφημερίδας "ΕΝΟΤΗΤΑ" εδώ
·Αιρετή Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση. Προϋπόθεση για την ανασυγκρότηση της χώρας ("ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" 26/10/2008)
·Σκέψεις για την πιστωτική πολιτική των τραπεζών και τις σχέσεις τους με το ελληνικό δημόσιο ("ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" 30/04/2011)
·Καταστροφική για την εθνική μας οικονομία ενδεχόμενη έξοδος από τη ζώνη του ευρώ ("ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" 15/05/2011)
·"Συμπαραστάτης του δημότη": Ευρύτερες συναινέσεις ή μονοκομματικές επιλογές;
·Προς αναζήτηση νέας ιδεολογίας
·Τα αίτια ύπαρξης και επιβίωσης των πολιτικών κομμάτων και το ενδεχόμενο εξαφάνισής τους
·Ηθικά και οικονομικά επιλήψιμη η απόφαση για συγκέντρωση αποδείξεων αξίας ίσης με το ήμισυ του εισοδήματος μας
·Η ανάγκη για μια νέα Σεισάχθεια
·Απόκτηση οικονομικής παιδείας για την αποφυγή νέας χρεοκοπίας
·Οικονομικός κύκλος ή αλλαγή κατηγορίας
·Ανάγκη,μέλλον και ηθική ("Karfitsa" 24/11/2012)
·Κατάργηση των κομματικών θέσεων στην τοπική αυτοδιοίκηση ("Karfitsa" 16/02/2013)
·Οι τράπεζες θα πρέπει, και αυτές, να πληρώσουν την αφροσύνη τους ("Karfitsa" 02/03/2013)
·Ψωμί εισαγωγής;
·Ανασφάλιστη εργασία και...υποκρισία


Δύο προσαγωγές - συλλήψεις από το Α.Τ. Κουφαλίων
1062 αναγνώστες
Τρίτη, 6 Μαρτίου 2012
17:42

Την Παρασκευή 02-03-2012 και περί ώρα 17:30, συνελήφθησαν εντός του αστυνομικού καταστήματος του Α.Τ. Κουφαλίων Θεσσαλονίκης, όπου αρχικά προσήχθησαν, δύο άτομα, ένας ημεδαπός, κάτοικος Βέροιας και ένας αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, κάτοικος Χαλκηδόνας Θεσσαλονίκης, για παράβαση του άρθρου 380 Π.Κ. σε συνδυασμό με τα άρθρα 45 και 42 Π.Κ. (απόπειρα ληστείας από κοινού), πράξη η οποία φέρεται να τελέσθηκε στην τοπική κοινότητα Παρθενίου Θεσσαλονίκης την 01-03-2012 και περί ώρα 20:30 σε βάρος ιδιώτιδος – παθούσας, κατοίκου Τριανδρίας Θεσσαλονίκης, επιχειρώντας ανεπιτυχώς να αρπάξουν την τσάντα της, καθώς η παθούσα αντιστάθηκε, με συνέπεια να την σύρουν στο πεζοδρόμιο και να της προκαλέσουν σωματικές βλάβες.
Ειδικότερα: Ο πρώτος ημεδαπός συνελήφθη καθώς αναγνωρίστηκε ανεπιφύλακτα από την παθούσα ως ο ένας από τους πέντε αγνώστους δράστες σε βάρος της απόπειρας ληστείας από κοινού, ενώ ο δεύτερος δράστης είναι ο ιδιοκτήτης του Ι.Χ. επιβατικού αυτοκινήτου, με το οποίο διέφυγαν οι δράστες της πράξης.
Οι συλληφθέντες – δράστες με την σχηματισθείσα δικογραφία οδηγήθηκαν στον κύριο Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης για τα κατά Νόμο, ενώ οι υπόλοιποι δράστες αναζητούνται.
 

Αξιολογήστε το άρθρο 
7 ψήφοι
 Εκτύπωση     Αποστολή με e-mail

Σχετικά με το blog
Το παρόν blog δημιουργήθηκε το Μάρτιο του 2010 προκειμένου να αναρτώ σε αυτό τη δραστηριότητά μου ως δημοτικός σύμβουλος καθώς και σκέψεις μου αναφορικά με θέματα της επικαιρότητας αλλά και εργασίες μου αναφορικά με την ιστορία του τόπου μας. Σύντομα δόθηκε βήμα και στους φορείς του τόπου μας αλλά και σε ιδιώτες και εμπλουτίστηκε έτσι η θεματολογία του. Σε κάθε περίπτωση η ενημέρωσή του γίνεται σε ερασιτεχνική βάση (όποτε δηλαδή υπάρχει χρόνος) και δε στοχεύω στην συστηματική δημοσιογραφική κάλυψη όλης της ειδησεογραφίας του Δήμου μας ούτε και στο κυνήγι της επισκεψιμότητας...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις