Πλαγάκος Κώστας - Κουφάλια
Οποιοσδήποτε τοπικός φορέας ή ιδιώτης επιθυμεί να προβάλλει κάποια δραστηριότητά του, ή κάποια εκδήλωση που διοργανώνει, στο blog: http://koufalia.capitalblogs.gr δεν έχει παρά να μας ενημερώσει σχετικά στο Τηλ.&Fax:2391053356 ή στο mail: plagakos@yahoo.gr
Λίγα λόγια για εμένα
Ελεύθερος Επαγγελματίας (Οικονομολόγος-Λογιστής) στην πόλη των Κουφαλίων. Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Κουφαλίων αρχικά (2007-2010) και Χαλκηδόνος στη συνέχεια (2011-2014). Ασχολούμενος ερασιτεχνικά με τη δημοσιογραφία - αρθρογραφία εξέδιδα από τον Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Μάιο του 2013 την τοπική εφημερίδα "ΕΝΟΤΗΤΑ". Έτος γέννησης 1978.
Σύνδεσμοι
·Δείτε όλα τα φύλλα της τοπικής εφημερίδας "ΕΝΟΤΗΤΑ" εδώ
·Αιρετή Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση. Προϋπόθεση για την ανασυγκρότηση της χώρας ("ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" 26/10/2008)
·Σκέψεις για την πιστωτική πολιτική των τραπεζών και τις σχέσεις τους με το ελληνικό δημόσιο ("ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" 30/04/2011)
·Καταστροφική για την εθνική μας οικονομία ενδεχόμενη έξοδος από τη ζώνη του ευρώ ("ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" 15/05/2011)
·"Συμπαραστάτης του δημότη": Ευρύτερες συναινέσεις ή μονοκομματικές επιλογές;
·Προς αναζήτηση νέας ιδεολογίας
·Τα αίτια ύπαρξης και επιβίωσης των πολιτικών κομμάτων και το ενδεχόμενο εξαφάνισής τους
·Ηθικά και οικονομικά επιλήψιμη η απόφαση για συγκέντρωση αποδείξεων αξίας ίσης με το ήμισυ του εισοδήματος μας
·Η ανάγκη για μια νέα Σεισάχθεια
·Απόκτηση οικονομικής παιδείας για την αποφυγή νέας χρεοκοπίας
·Οικονομικός κύκλος ή αλλαγή κατηγορίας
·Ανάγκη,μέλλον και ηθική ("Karfitsa" 24/11/2012)
·Κατάργηση των κομματικών θέσεων στην τοπική αυτοδιοίκηση ("Karfitsa" 16/02/2013)
·Οι τράπεζες θα πρέπει, και αυτές, να πληρώσουν την αφροσύνη τους ("Karfitsa" 02/03/2013)
·Ψωμί εισαγωγής;
·Ανασφάλιστη εργασία και...υποκρισία


Νέες συλλήψεις από το Α.Τ. Κουφαλίων
1745 αναγνώστες
Τετάρτη, 28 Μαρτίου 2012
22:22

Το μεσημέρι της Παρασκευής 22 Μαρτίου συνελήφθησαν τέσσερα άτομα, ημεδαποί, από αστυνομικούς του Α.Τ. Κουφαλίων, κατηγορούμενοι ως δράστες για παραβάσεις κλοπών – κλοπών από κοινού – αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος, έπειτα από έρευνα και αξιοποίηση πληροφοριών της υπηρεσίας. Συγκεκριμένα, επί της οδού Μακεδονίας στα Κουφάλια, εντοπίσθηκαν σταθμευμένα δύο ιδιωτικής χρήσης επιβατικά αυτοκίνητα στο εσωτερικό των οποίων υπήρχαν κλοπιμαία αντικείμενα, ήτοι: στο ένα όχημα υπήρχε σε εμφανές σημείο ένα παρελκόμενο εργαλείο γεωργικού μηχανήματος ενώ στο δεύτερο αυτοκίνητο ένα μοτέρ από φορτηγό εκκενώσεως λυμάτων, την προέλευση των οποίων δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν οι συλληφθέντες.

Προσήχθησαν και εξεταζόμενοι στην υπηρεσία, ανέφεραν –ομολόγησαν ότι αυτά τα αντικείμενα τα είχαν αφαιρέσει νυκτερινές ώρες της 21/22-3-2012 από τα Κουφάλια, καθώς επίσης και διάφορα άλλα αντικείμενα –σίδερα από οικόπεδα ιδιοκτητών στα Κουφάλια Θεσσαλονίκης, τα οποία στη συνέχεια πούλησαν σε μάνδρα εμπορίας παλαιών σιδήρων στα Άθυρα Πέλλας αντί αμοιβής στον προσωρινά υπεύθυνο της μάνδρας, όπου και ανευρέθηκαν.

Όλα τα παραπάνω αντικείμενα κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες – παθόντες, κατόπιν αναγνώρισής τους.

Οι συλληφθέντες – δράστες με την σχηματισθείσα δικογραφία οδηγήθηκαν στον κύριο Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης για τα περαιτέρω.

Αξιολογήστε το άρθρο 
7 ψήφοι
 Εκτύπωση     Αποστολή με e-mail

Σχετικά με το blog
Το παρόν blog δημιουργήθηκε το Μάρτιο του 2010 προκειμένου να αναρτώ σε αυτό τη δραστηριότητά μου ως δημοτικός σύμβουλος καθώς και σκέψεις μου αναφορικά με θέματα της επικαιρότητας αλλά και εργασίες μου αναφορικά με την ιστορία του τόπου μας. Σύντομα δόθηκε βήμα και στους φορείς του τόπου μας αλλά και σε ιδιώτες και εμπλουτίστηκε έτσι η θεματολογία του. Σε κάθε περίπτωση η ενημέρωσή του γίνεται σε ερασιτεχνική βάση (όποτε δηλαδή υπάρχει χρόνος) και δε στοχεύω στην συστηματική δημοσιογραφική κάλυψη όλης της ειδησεογραφίας του Δήμου μας ούτε και στο κυνήγι της επισκεψιμότητας...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις