Πλαγάκος Κώστας - Κουφάλια
Οποιοσδήποτε τοπικός φορέας ή ιδιώτης επιθυμεί να προβάλλει κάποια δραστηριότητά του, ή κάποια εκδήλωση που διοργανώνει, στο blog: http://koufalia.capitalblogs.gr δεν έχει παρά να μας ενημερώσει σχετικά στο Τηλ.&Fax:2391053356 ή στο mail: plagakos@yahoo.gr
Λίγα λόγια για εμένα
Ελεύθερος Επαγγελματίας (Οικονομολόγος-Λογιστής) στην πόλη των Κουφαλίων. Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Κουφαλίων αρχικά (2007-2010) και Χαλκηδόνος στη συνέχεια (2011-2014). Ασχολούμενος ερασιτεχνικά με τη δημοσιογραφία - αρθρογραφία εξέδιδα από τον Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Μάιο του 2013 την τοπική εφημερίδα "ΕΝΟΤΗΤΑ". Έτος γέννησης 1978.
Σύνδεσμοι
·Δείτε όλα τα φύλλα της τοπικής εφημερίδας "ΕΝΟΤΗΤΑ" εδώ
·Αιρετή Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση. Προϋπόθεση για την ανασυγκρότηση της χώρας ("ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" 26/10/2008)
·Σκέψεις για την πιστωτική πολιτική των τραπεζών και τις σχέσεις τους με το ελληνικό δημόσιο ("ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" 30/04/2011)
·Καταστροφική για την εθνική μας οικονομία ενδεχόμενη έξοδος από τη ζώνη του ευρώ ("ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" 15/05/2011)
·"Συμπαραστάτης του δημότη": Ευρύτερες συναινέσεις ή μονοκομματικές επιλογές;
·Προς αναζήτηση νέας ιδεολογίας
·Τα αίτια ύπαρξης και επιβίωσης των πολιτικών κομμάτων και το ενδεχόμενο εξαφάνισής τους
·Ηθικά και οικονομικά επιλήψιμη η απόφαση για συγκέντρωση αποδείξεων αξίας ίσης με το ήμισυ του εισοδήματος μας
·Η ανάγκη για μια νέα Σεισάχθεια
·Απόκτηση οικονομικής παιδείας για την αποφυγή νέας χρεοκοπίας
·Οικονομικός κύκλος ή αλλαγή κατηγορίας
·Ανάγκη,μέλλον και ηθική ("Karfitsa" 24/11/2012)
·Κατάργηση των κομματικών θέσεων στην τοπική αυτοδιοίκηση ("Karfitsa" 16/02/2013)
·Οι τράπεζες θα πρέπει, και αυτές, να πληρώσουν την αφροσύνη τους ("Karfitsa" 02/03/2013)
·Ψωμί εισαγωγής;
·Ανασφάλιστη εργασία και...υποκρισία


Μουσική Φιλανθρωπική Βραδιά με πρωτοβουλία της εφημερίδας "ΕΝΟΤΗΤΑ"
1396 αναγνώστες
Κυριακή, 1 Απριλίου 2012
16:40

Το γεγονός ότι ολοένα και αυξάνουν οι περιπτώσεις των συνανθρώπων μας που δυσκολεύονται να ανταποκριθούν στις στοιχειώδεις οικονομικές τους υποχρεώσεις αποτελεί μία αναμφισβήτητη πραγματικότητα. Πραγματικότητα, επίσης, αποτελεί το γεγονός ότι ζούμε σε ένα κράτος που δεν φαίνεται να έχει την οργάνωση και τα χρήματα να στηρίξει τους ασθενέστερους οικονομικά συνανθρώπους μας.
Για να καλυφθεί, όσο αυτό είναι εφικτό, το έλλειμμα της κοινωνικής πρόνοιας που διαπιστώνουμε πρέπει να κινητοποιηθούν και να συνεργαστούν οι περισσότερες δυνατές δυνάμεις της κοινωνίας αναλαμβάνοντας σχετικές πρωτοβουλίες.
Έχοντας, λοιπόν, υπόψη την παραπάνω ευθύνη ανέλαβα την πρωτοβουλία να έρθω σε επαφή με διάφορους καλλιτέχνες και σχήματα του Δήμου μας και να τους καλέσω να συμμετάσχουν σε μια μουσική φιλανθρωπική βραδιά, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν στα φιλόπτωχα ταμεία των ενοριών του Δήμου μας, ώστε αυτά, στη συνέχεια, και ενόψει των εορτών του Πάσχα, να ενισχύσουν τις οικογένειες που έχουν υπόψη τους.
Μια τέτοια εκδήλωση, όμως, για φορολογικούς λόγους μπορεί να διοργανωθεί μόνον από μη κερδοσκοπικό φορέα. Για τον λόγο αυτό απευθύνθηκα στη συνέχεια στην διοίκηση του ΓΑΣ Κουφαλίων, η οποία και δέχθηκε με προθυμία να αναλάβει την υλοποίηση της ιδέας.
Σας καλούμε, λοιπόν, να παραβρεθείτε στην μουσική αυτή βραδιά συμμετέχοντας στην προσπάθειά μας και ενισχύοντας οικονομικά τους συνδημότες μας που έχουν ανάγκη.
Ακολουθεί η αφίσα της εκδήλωσης:

 

 


 

Αξιολογήστε το άρθρο 
8 ψήφοι
 Εκτύπωση     Αποστολή με e-mail

Σχετικά με το blog
Το παρόν blog δημιουργήθηκε το Μάρτιο του 2010 προκειμένου να αναρτώ σε αυτό τη δραστηριότητά μου ως δημοτικός σύμβουλος καθώς και σκέψεις μου αναφορικά με θέματα της επικαιρότητας αλλά και εργασίες μου αναφορικά με την ιστορία του τόπου μας. Σύντομα δόθηκε βήμα και στους φορείς του τόπου μας αλλά και σε ιδιώτες και εμπλουτίστηκε έτσι η θεματολογία του. Σε κάθε περίπτωση η ενημέρωσή του γίνεται σε ερασιτεχνική βάση (όποτε δηλαδή υπάρχει χρόνος) και δε στοχεύω στην συστηματική δημοσιογραφική κάλυψη όλης της ειδησεογραφίας του Δήμου μας ούτε και στο κυνήγι της επισκεψιμότητας...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις