Πλαγάκος Κώστας - Κουφάλια
Οποιοσδήποτε τοπικός φορέας ή ιδιώτης επιθυμεί να προβάλλει κάποια δραστηριότητά του, ή κάποια εκδήλωση που διοργανώνει, στο blog: http://koufalia.capitalblogs.gr δεν έχει παρά να μας ενημερώσει σχετικά στο Τηλ.&Fax:2391053356 ή στο mail: plagakos@yahoo.gr
Λίγα λόγια για εμένα
Ελεύθερος Επαγγελματίας (Οικονομολόγος-Λογιστής) στην πόλη των Κουφαλίων. Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Κουφαλίων αρχικά (2007-2010) και Χαλκηδόνος στη συνέχεια (2011-2014). Ασχολούμενος ερασιτεχνικά με τη δημοσιογραφία - αρθρογραφία εξέδιδα από τον Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Μάιο του 2013 την τοπική εφημερίδα "ΕΝΟΤΗΤΑ". Έτος γέννησης 1978.
Σύνδεσμοι
·Δείτε όλα τα φύλλα της τοπικής εφημερίδας "ΕΝΟΤΗΤΑ" εδώ
·Αιρετή Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση. Προϋπόθεση για την ανασυγκρότηση της χώρας ("ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" 26/10/2008)
·Σκέψεις για την πιστωτική πολιτική των τραπεζών και τις σχέσεις τους με το ελληνικό δημόσιο ("ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" 30/04/2011)
·Καταστροφική για την εθνική μας οικονομία ενδεχόμενη έξοδος από τη ζώνη του ευρώ ("ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" 15/05/2011)
·"Συμπαραστάτης του δημότη": Ευρύτερες συναινέσεις ή μονοκομματικές επιλογές;
·Προς αναζήτηση νέας ιδεολογίας
·Τα αίτια ύπαρξης και επιβίωσης των πολιτικών κομμάτων και το ενδεχόμενο εξαφάνισής τους
·Ηθικά και οικονομικά επιλήψιμη η απόφαση για συγκέντρωση αποδείξεων αξίας ίσης με το ήμισυ του εισοδήματος μας
·Η ανάγκη για μια νέα Σεισάχθεια
·Απόκτηση οικονομικής παιδείας για την αποφυγή νέας χρεοκοπίας
·Οικονομικός κύκλος ή αλλαγή κατηγορίας
·Ανάγκη,μέλλον και ηθική ("Karfitsa" 24/11/2012)
·Κατάργηση των κομματικών θέσεων στην τοπική αυτοδιοίκηση ("Karfitsa" 16/02/2013)
·Οι τράπεζες θα πρέπει, και αυτές, να πληρώσουν την αφροσύνη τους ("Karfitsa" 02/03/2013)
·Ψωμί εισαγωγής;
·Ανασφάλιστη εργασία και...υποκρισία


Συνελήφθησαν οι δράστες της πρόσφατης ληστείας σε κοσμηματοπωλείο των Κουφαλίων
1053 αναγνώστες
Πέμπτη, 7 Ιουνίου 2012
07:35

Στα πλαίσια προανάκρισης που διενεργήθηκε από το Αστυνομικό Τμήμα (Α.Τ.)  Κουφαλίων, σε συνεργασία με τα Α.Τ.  Σκύδρας και Λιτοχώρου καθώς και με το Τμήμα Ασφαλείας (Τ.Α.) Γιαννιτσών, αξιοποιώντας πληροφορίες, εξιχνιάστηκαν οι ληστείες που έλαβαν χώρα το τελευταίο διάστημα, καθώς έπειτα από συντονισμένες ενέργειες την 18η Μαΐου 2012 και περί ώρα 08:30΄σε περιοχή της Χαλκηδόνας, παρουσία δικαστικού λειτουργού, συνελήφθησαν δύο άτομα, έγιναν κατ’ οίκον έρευνες και εντοπίσθηκαν κλοπιμαία, διάφορα αντικείμενα που προέρχονται από ληστείες και μεταξύ των άλλων βρέθηκε και κατασχέθηκε κυνηγετική καραμπίνα με κομμένη κάννη, η οποία χρησιμοποιήθηκε στην ληστεία κοσμηματοπωλείου στα Κουφάλια όπως προέκυψε έπειτα από ταυτοποίηση των φυσιγγίων που ρίχτηκαν στο σημείο και στα κοσμηματοπωλεία των περιφερειών των παραπάνω Αστυνομικών Τμημάτων – Ασφαλείας, ληστείες που έλαβαν χώρα το τελευταίο χρονικό διάστημα.   

Επίσης, κατασχέθηκε και φυλάσσεται αυτοκίνητο το οποίο χρησιμοποιήθηκε στις εν λόγω ληστείες τόσο στα Κουφάλια όσο και στις υπόλοιπες περιπτώσεις.

Οι συλληφθέντες – δράστες με την σχηματισθείσα δικογραφία οδηγήθηκαν στον κύριο Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης κατηγορούμενοι για «Απόπειρα Ανθρωποκτονίας από κοινού», «Ληστεία κατά συναυτουργία» και για παράβαση των διατάξεων «Περί Όπλων».

Αξιολογήστε το άρθρο 
8 ψήφοι
 Εκτύπωση     Αποστολή με e-mail

Σχετικά με το blog
Το παρόν blog δημιουργήθηκε το Μάρτιο του 2010 προκειμένου να αναρτώ σε αυτό τη δραστηριότητά μου ως δημοτικός σύμβουλος καθώς και σκέψεις μου αναφορικά με θέματα της επικαιρότητας αλλά και εργασίες μου αναφορικά με την ιστορία του τόπου μας. Σύντομα δόθηκε βήμα και στους φορείς του τόπου μας αλλά και σε ιδιώτες και εμπλουτίστηκε έτσι η θεματολογία του. Σε κάθε περίπτωση η ενημέρωσή του γίνεται σε ερασιτεχνική βάση (όποτε δηλαδή υπάρχει χρόνος) και δε στοχεύω στην συστηματική δημοσιογραφική κάλυψη όλης της ειδησεογραφίας του Δήμου μας ούτε και στο κυνήγι της επισκεψιμότητας...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις