Πλαγάκος Κώστας - Κουφάλια
Οποιοσδήποτε τοπικός φορέας ή ιδιώτης επιθυμεί να προβάλλει κάποια δραστηριότητά του, ή κάποια εκδήλωση που διοργανώνει, στο blog: http://koufalia.capitalblogs.gr δεν έχει παρά να μας ενημερώσει σχετικά στο Τηλ.&Fax:2391053356 ή στο mail: plagakos@yahoo.gr
Λίγα λόγια για εμένα
Ελεύθερος Επαγγελματίας (Οικονομολόγος-Λογιστής) στην πόλη των Κουφαλίων. Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Κουφαλίων αρχικά (2007-2010) και Χαλκηδόνος στη συνέχεια (2011-2014). Ασχολούμενος ερασιτεχνικά με τη δημοσιογραφία - αρθρογραφία εξέδιδα από τον Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Μάιο του 2013 την τοπική εφημερίδα "ΕΝΟΤΗΤΑ". Έτος γέννησης 1978.
Σύνδεσμοι
·Δείτε όλα τα φύλλα της τοπικής εφημερίδας "ΕΝΟΤΗΤΑ" εδώ
·Αιρετή Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση. Προϋπόθεση για την ανασυγκρότηση της χώρας ("ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" 26/10/2008)
·Σκέψεις για την πιστωτική πολιτική των τραπεζών και τις σχέσεις τους με το ελληνικό δημόσιο ("ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" 30/04/2011)
·Καταστροφική για την εθνική μας οικονομία ενδεχόμενη έξοδος από τη ζώνη του ευρώ ("ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" 15/05/2011)
·"Συμπαραστάτης του δημότη": Ευρύτερες συναινέσεις ή μονοκομματικές επιλογές;
·Προς αναζήτηση νέας ιδεολογίας
·Τα αίτια ύπαρξης και επιβίωσης των πολιτικών κομμάτων και το ενδεχόμενο εξαφάνισής τους
·Ηθικά και οικονομικά επιλήψιμη η απόφαση για συγκέντρωση αποδείξεων αξίας ίσης με το ήμισυ του εισοδήματος μας
·Η ανάγκη για μια νέα Σεισάχθεια
·Απόκτηση οικονομικής παιδείας για την αποφυγή νέας χρεοκοπίας
·Οικονομικός κύκλος ή αλλαγή κατηγορίας
·Ανάγκη,μέλλον και ηθική ("Karfitsa" 24/11/2012)
·Κατάργηση των κομματικών θέσεων στην τοπική αυτοδιοίκηση ("Karfitsa" 16/02/2013)
·Οι τράπεζες θα πρέπει, και αυτές, να πληρώσουν την αφροσύνη τους ("Karfitsa" 02/03/2013)
·Ψωμί εισαγωγής;
·Ανασφάλιστη εργασία και...υποκρισία


Επιμορφωτικές συναντήσεις των εκπαιδευτικών του ΕΠΑΛ Αγίου Αθανασίου
1182 αναγνώστες
Παρασκευή, 14 Σεπτεμβρίου 2012
20:49

Το ΕΠΑΛ Αγίου Αθανασίου κατά την έναρξη του σχολικού έτους 2012-2013, και με αφορμή την προσθήκη στο πρόγραμμα σπουδών του μαθήματος «Ειδική Θεματική Δραστηριότητα», πραγματοποίησε επιμορφωτική συνάντηση των εκπαιδευτικών του σχολείου με εισηγητές τους κ.κ. Ρουμπίδη Χρήστο – σύμβουλο παιδαγωγικής καθοδήγησης- και Σταμπολίδη Νικόλαο – σχολικό σύμβουλο των ηλεκτρονικών-, με θέματα: «Διαθεματικότητα ερευνητικών εργασιών» και «Βιωματικό σεμινάριο για την ειδική θεματική δραστηριότητα», την Πέμπτη 6-09-2012.
Επίσης, την Δευτέρα 10-09-2012 για τον ίδιο λόγο, πραγματοποιήθηκε ενημέρωση των εκπαιδευτικών του σχολείου για την «Ομαδοσυνεργατική Διδασκαλία», με εισηγήτρια την κα Ακριτίδου Δημήτρα Dr. Κοινωνιολογίας. Στόχος των συναντήσεων, όπως μας ενημερώνει η Διευθύντρια του ΕΠΑΛ Αγίου Αθανασίου κα Σαμαρά Ευφροσύνη ήταν «η ενημέρωση των καθηγητών με κατευθυντήριες γραμμές για την αναγκαιότητα και τη σπουδαιότητα της διδασκαλίας του ανωτέρω θέματος».
Υπήρξε έντονο ενδιαφέρον από τους εκπαιδευτικούς. Υποβλήθηκαν πολλές ερωτήσεις και δόθηκαν οι απαραίτητες ενδιαφέρουσες διευκρινίσεις.

Στιγμιότυπο από την ενημέρωση των εκπαιδευτικών του ΕΠΑΛ Αγίου Αθανασίου  για την «Ομαδοσυνεργατική Διδασκαλία», με εισηγήτρια την κ. Ακριτίδου Δημήτρα Dr. Κοινωνιολογίας.

 

Αξιολογήστε το άρθρο 
5 ψήφοι
 Εκτύπωση     Αποστολή με e-mail

Σχετικά με το blog
Το παρόν blog δημιουργήθηκε το Μάρτιο του 2010 προκειμένου να αναρτώ σε αυτό τη δραστηριότητά μου ως δημοτικός σύμβουλος καθώς και σκέψεις μου αναφορικά με θέματα της επικαιρότητας αλλά και εργασίες μου αναφορικά με την ιστορία του τόπου μας. Σύντομα δόθηκε βήμα και στους φορείς του τόπου μας αλλά και σε ιδιώτες και εμπλουτίστηκε έτσι η θεματολογία του. Σε κάθε περίπτωση η ενημέρωσή του γίνεται σε ερασιτεχνική βάση (όποτε δηλαδή υπάρχει χρόνος) και δε στοχεύω στην συστηματική δημοσιογραφική κάλυψη όλης της ειδησεογραφίας του Δήμου μας ούτε και στο κυνήγι της επισκεψιμότητας...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις