Πλαγάκος Κώστας - Κουφάλια
Οποιοσδήποτε τοπικός φορέας ή ιδιώτης επιθυμεί να προβάλλει κάποια δραστηριότητά του, ή κάποια εκδήλωση που διοργανώνει, στο blog: http://koufalia.capitalblogs.gr δεν έχει παρά να μας ενημερώσει σχετικά στο Τηλ.&Fax:2391053356 ή στο mail: plagakos@yahoo.gr
Λίγα λόγια για εμένα
Ελεύθερος Επαγγελματίας (Οικονομολόγος-Λογιστής) στην πόλη των Κουφαλίων. Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Κουφαλίων αρχικά (2007-2010) και Χαλκηδόνος στη συνέχεια (2011-2014). Ασχολούμενος ερασιτεχνικά με τη δημοσιογραφία - αρθρογραφία εξέδιδα από τον Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Μάιο του 2013 την τοπική εφημερίδα "ΕΝΟΤΗΤΑ". Έτος γέννησης 1978.
Σύνδεσμοι
·Δείτε όλα τα φύλλα της τοπικής εφημερίδας "ΕΝΟΤΗΤΑ" εδώ
·Αιρετή Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση. Προϋπόθεση για την ανασυγκρότηση της χώρας ("ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" 26/10/2008)
·Σκέψεις για την πιστωτική πολιτική των τραπεζών και τις σχέσεις τους με το ελληνικό δημόσιο ("ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" 30/04/2011)
·Καταστροφική για την εθνική μας οικονομία ενδεχόμενη έξοδος από τη ζώνη του ευρώ ("ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" 15/05/2011)
·"Συμπαραστάτης του δημότη": Ευρύτερες συναινέσεις ή μονοκομματικές επιλογές;
·Προς αναζήτηση νέας ιδεολογίας
·Τα αίτια ύπαρξης και επιβίωσης των πολιτικών κομμάτων και το ενδεχόμενο εξαφάνισής τους
·Ηθικά και οικονομικά επιλήψιμη η απόφαση για συγκέντρωση αποδείξεων αξίας ίσης με το ήμισυ του εισοδήματος μας
·Η ανάγκη για μια νέα Σεισάχθεια
·Απόκτηση οικονομικής παιδείας για την αποφυγή νέας χρεοκοπίας
·Οικονομικός κύκλος ή αλλαγή κατηγορίας
·Ανάγκη,μέλλον και ηθική ("Karfitsa" 24/11/2012)
·Κατάργηση των κομματικών θέσεων στην τοπική αυτοδιοίκηση ("Karfitsa" 16/02/2013)
·Οι τράπεζες θα πρέπει, και αυτές, να πληρώσουν την αφροσύνη τους ("Karfitsa" 02/03/2013)
·Ψωμί εισαγωγής;
·Ανασφάλιστη εργασία και...υποκρισία


Μεγάλη επιτυχία γνώρισε το 8ο Αντάμωμα Πολιτιστικών Συλλόγων στον Άγιο Αθανάσιο
796 αναγνώστες
Τετάρτη, 3 Οκτωβρίου 2012
20:56

Για 8η συνεχή χρονιά διοργανώθηκε στον Άγιο Αθανάσιο (κεντρική πλατεία) το Αντάμωμα Πολιτιστικών συλλόγων από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αγίου Αθανασίου, με την αιγίδα του Δήμου Χαλκηδόνος.

Το φετινό “Αντάμωμα” διεξήχθη το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012, με την συμμετοχή 24 αντιπροσωπειών (χορευτικών τμημάτων) από διάφορους πολιτιστικούς συλλόγους του Νομού μας καθώς και όμορων νομών. Η εκδήλωση περιελάμβανε πατινάδα μέσα στον οικισμό, παραδοσιακούς χορούς και μουσική από διάφορες περιοχές της πατρίδος μας (χορούς Θρακιώτικους, Μακεδονίας, Ποντιακούς, Σμύρνης κ.λ.π.).

Στην κεντρική πλατεία δημιουργήθηκε το αδιαχώρητο  από την μεγάλη προσέλευση των θεατών (2.500 και πλέον θεατές και χορευτές). Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι πολιτικές αρχές του τόπου. Η άψογη προετοιμασία των εδεσμάτων, η άμεση εξυπηρέτηση, η τάξη στην διευθέτηση όλων των χορευτικών τμημάτων και η αμέριστη και αδιάκοπη ενασχόληση όλων των μελών του συλλόγου με τους παρευρισκόμενους για την επίλυση οποιουδήποτε προβλήματος, καθώς και το κέφι τους με την συμμετοχή τους σε όλους τους χορούς, αποτέλεσαν τους παράγοντες της επιτυχίας της παραπάνω εκδήλωσης.

Η παραπάνω εκδήλωση στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά ότι η προσπάθεια για την διατήρηση της παράδοσης και του πολιτισμού και την μεταφορά της από γενιά σε γενιά αποφέρει καρπούς και θα πρέπει να συνεχιστεί με αμείωτους ρυθμούς. Αρκεί η εθελοντική προσφορά των πολιτών, μέσα από τους υφιστάμενους Συλλόγους και της ανιδιοτελούς προσφοράς τους για την πολιτιστική ανάπτυξη του τόπου.

Μιλώντας με τον πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου κ. Παναγιώτη Μηλίδη εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίηση του για την οργάνωση και διεξαγωγή του φετινού “Ανταμώματος” και ευχαρίστησε όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχία του (χορηγούς, εθελοντές, μέλη του Συλλόγου, ιδιώτες που βοήθησαν κ.λ.π.).

Ακολουθεί σχετικό φωτογραφικό υλικό:

 

 

 

 

Αξιολογήστε το άρθρο 
5 ψήφοι
 Εκτύπωση     Αποστολή με e-mail

Σχετικά με το blog
Το παρόν blog δημιουργήθηκε το Μάρτιο του 2010 προκειμένου να αναρτώ σε αυτό τη δραστηριότητά μου ως δημοτικός σύμβουλος καθώς και σκέψεις μου αναφορικά με θέματα της επικαιρότητας αλλά και εργασίες μου αναφορικά με την ιστορία του τόπου μας. Σύντομα δόθηκε βήμα και στους φορείς του τόπου μας αλλά και σε ιδιώτες και εμπλουτίστηκε έτσι η θεματολογία του. Σε κάθε περίπτωση η ενημέρωσή του γίνεται σε ερασιτεχνική βάση (όποτε δηλαδή υπάρχει χρόνος) και δε στοχεύω στην συστηματική δημοσιογραφική κάλυψη όλης της ειδησεογραφίας του Δήμου μας ούτε και στο κυνήγι της επισκεψιμότητας...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις