Πλαγάκος Κώστας - Κουφάλια
Οποιοσδήποτε τοπικός φορέας ή ιδιώτης επιθυμεί να προβάλλει κάποια δραστηριότητά του, ή κάποια εκδήλωση που διοργανώνει, στο blog: http://koufalia.capitalblogs.gr δεν έχει παρά να μας ενημερώσει σχετικά στο Τηλ.&Fax:2391053356 ή στο mail: plagakos@yahoo.gr
Λίγα λόγια για εμένα
Ελεύθερος Επαγγελματίας (Οικονομολόγος-Λογιστής) στην πόλη των Κουφαλίων. Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Κουφαλίων αρχικά (2007-2010) και Χαλκηδόνος στη συνέχεια (2011-2014). Ασχολούμενος ερασιτεχνικά με τη δημοσιογραφία - αρθρογραφία εξέδιδα από τον Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Μάιο του 2013 την τοπική εφημερίδα "ΕΝΟΤΗΤΑ". Έτος γέννησης 1978.
Σύνδεσμοι
·Δείτε όλα τα φύλλα της τοπικής εφημερίδας "ΕΝΟΤΗΤΑ" εδώ
·Αιρετή Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση. Προϋπόθεση για την ανασυγκρότηση της χώρας ("ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" 26/10/2008)
·Σκέψεις για την πιστωτική πολιτική των τραπεζών και τις σχέσεις τους με το ελληνικό δημόσιο ("ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" 30/04/2011)
·Καταστροφική για την εθνική μας οικονομία ενδεχόμενη έξοδος από τη ζώνη του ευρώ ("ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" 15/05/2011)
·"Συμπαραστάτης του δημότη": Ευρύτερες συναινέσεις ή μονοκομματικές επιλογές;
·Προς αναζήτηση νέας ιδεολογίας
·Τα αίτια ύπαρξης και επιβίωσης των πολιτικών κομμάτων και το ενδεχόμενο εξαφάνισής τους
·Ηθικά και οικονομικά επιλήψιμη η απόφαση για συγκέντρωση αποδείξεων αξίας ίσης με το ήμισυ του εισοδήματος μας
·Η ανάγκη για μια νέα Σεισάχθεια
·Απόκτηση οικονομικής παιδείας για την αποφυγή νέας χρεοκοπίας
·Οικονομικός κύκλος ή αλλαγή κατηγορίας
·Ανάγκη,μέλλον και ηθική ("Karfitsa" 24/11/2012)
·Κατάργηση των κομματικών θέσεων στην τοπική αυτοδιοίκηση ("Karfitsa" 16/02/2013)
·Οι τράπεζες θα πρέπει, και αυτές, να πληρώσουν την αφροσύνη τους ("Karfitsa" 02/03/2013)
·Ψωμί εισαγωγής;
·Ανασφάλιστη εργασία και...υποκρισία


Πρόσκληση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Ανατολικής Ρωμυλίας προς τους συλλόγους, τους νεολαίους και τους φίλους της
1313 αναγνώστες
Σάββατο, 9 Φεβρουαρίου 2013
13:33

Σας ενημερώνουμε ότι, η Π.Ο.Σ.Α.Ρ. θα διοργανώσει με τη ΝΕΟΛΑΙΑ της, στο ρόλο του Κεντρικού Διοργανωτή, το καθιερωμένο ετήσιο Ανατολικορωμυλιώτικο Γλέντι.

Η ΝΕΟΛΑΙΑ μας σήμερα με την μεγάλη εμπειρία που διαθέτει πλέον στη διοργάνωση των εκδηλώσεων, που στόχο έχουν τη Διάσωση και Διάδοση της  Ιερής Παράδοσης και της Ιστορικής Μνήμης, διοργανώνει και φέτος τον Κεντρικό Ετήσιο Χορό μας, το γνωστό σε όλους μας  Ανατολικορωμυλιώτικο Γλέντι, στα χνάρια της περσινής μεγάλης επιτυχίας που είχε η ανάλογη εκδήλωσή μας.

Τόπος λοιπόν και φέτος  η Θεσσαλονίκη, πρωτεύουσα των Προσφύγων, όπου θα λάμψει  με την παρουσία του ,το ανά την Ελλάδα Ανατολικορωμυλιώτικο Στοιχείο!

Στο FOCUS Σάββατο 23 Μαρτίου 2013  ώρα άφιξης 19:30 ώρα έναρξης 20:00 , σε  μια αίθουσα που θα «Μυρίζει» Ανατολική Ρωμυλία,  με τσούκνες ,πουτούρια και μαυροθαλασσίτικες φορεσιές, καθώς θα χορέψουν τα χορευτικά τμήματα των απανταχού συλλόγων μας. Ο κάθε δε σύλλογος μπορεί να φέρει αντικείμενα παραδοσιακά  πολύτιμα, και μοναδικά, προς έκθεση. Επίσης ο καθένας ξεχωριστά  μπορεί να εκθέσει, στο φουαγιέ της αίθουσας, προς πώληση και με τη δική του προσωπική  ευθύνη (βιβλία, cd, έργα τέχνης). 

Σε  μια Ανεπανάληπτη, Αξέχαστη βραδιά,  με τους ήχους της γκάιντας, με το Καβάλι, τη Φλογέρα και με τις Μοναδικές φωνές των Αδελφών Ανατολικορωμυλιωτών και φίλων μας  Μουσικών.!

Η παρουσία σας είναι σημαντική, το γλέντι είναι όλων μας. θα Ανταμώσουμε, θα Γνωριστούμε καλύτερα, θα Ξαναζήσουμε Μοναδικές Στιγμές Γλεντιού των παππούδων μας στις Αλησμόνητες Πατρίδες μας. Αποκτώντας πνεύμα  Συλλογικότητας, Αυτοπεποίθησης και Ενότητας, θα ακουστούν ΟΙ ΦΩΝΕΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ. Οι δραστηριότητές μας δε γίνονται από εμάς για εμάς ,αλλά από εμάς για όλους τους άλλους  και επιτυχία μας θα είναι να διασκεδάσουν μαζί μας και φίλοι/ες μας  της ΠΟΣΑΡ.!

Για την ΝΕΟΛΑΙΑ μας είναι ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις, να διευρυνθεί η  ΟΜΑΔΑ, όπου στα πλαίσια της Συνεργασίας –Ισότητας- Αλληλεγγύης- θα μπορέσουν να συνεχίσουν άξια το έργο των Μεγαλύτερων για την ανάδειξη της Παράδοσής μας  και με την σειρά τους να την κληροδοτήσουν στα παιδιά τους. Πρόκειται θα λέγαμε καλύτερα για ένα Πανελλήνιο Αντάμωμα.!

Θα απολαύσουμε χορούς  από όλες της περιοχές της Ανατολικής Ρωμυλίας. Σχετικά με χορούς ποιας  περιοχής θα θέλατε να  χορέψετε και ποιους συγκεκριμένα, θα επικοινωνήσει μαζί σας, ο εκάστοτε υπεύθυνος χοροδιδάσκαλος, που θα αναλάβει την ενημέρωσή σας. Επίσης θα θέλαμε να δηλώσετε έγκαιρα  την συμμετοχή σας και για την κράτηση θέσεων στο χώρο του Focus.

Τηλ επικοινωνίας αρχικά: 674 104772. Ευδοκία Παπαχρηστούδη 

Την πρόσκληση υπογράφουν για την διοίκηση της Π.Ο.Σ.Α.Ρ. ο Πρόεδρός της κ. Γιώργος Μεριστούδης και η Γραμματέας της κα Μαρίνα Ζωγράφου και για τη Νεολαία της Π.Ο.Σ.Α.Ρ. η Υπέυθυνη - Συντονίστρια κα Ευδοκία Παπαχρηστούδη. 

 

 

Αξιολογήστε το άρθρο 
4 ψήφοι
 Εκτύπωση     Αποστολή με e-mail

Σχετικά με το blog
Το παρόν blog δημιουργήθηκε το Μάρτιο του 2010 προκειμένου να αναρτώ σε αυτό τη δραστηριότητά μου ως δημοτικός σύμβουλος καθώς και σκέψεις μου αναφορικά με θέματα της επικαιρότητας αλλά και εργασίες μου αναφορικά με την ιστορία του τόπου μας. Σύντομα δόθηκε βήμα και στους φορείς του τόπου μας αλλά και σε ιδιώτες και εμπλουτίστηκε έτσι η θεματολογία του. Σε κάθε περίπτωση η ενημέρωσή του γίνεται σε ερασιτεχνική βάση (όποτε δηλαδή υπάρχει χρόνος) και δε στοχεύω στην συστηματική δημοσιογραφική κάλυψη όλης της ειδησεογραφίας του Δήμου μας ούτε και στο κυνήγι της επισκεψιμότητας...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις