Πλαγάκος Κώστας - Κουφάλια
Οποιοσδήποτε τοπικός φορέας ή ιδιώτης επιθυμεί να προβάλλει κάποια δραστηριότητά του, ή κάποια εκδήλωση που διοργανώνει, στο blog: http://koufalia.capitalblogs.gr δεν έχει παρά να μας ενημερώσει σχετικά στο Τηλ.&Fax:2391053356 ή στο mail: plagakos@yahoo.gr
Λίγα λόγια για εμένα
Ελεύθερος Επαγγελματίας (Οικονομολόγος-Λογιστής) στην πόλη των Κουφαλίων. Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Κουφαλίων αρχικά (2007-2010) και Χαλκηδόνος στη συνέχεια (2011-2014). Ασχολούμενος ερασιτεχνικά με τη δημοσιογραφία - αρθρογραφία εξέδιδα από τον Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Μάιο του 2013 την τοπική εφημερίδα "ΕΝΟΤΗΤΑ". Έτος γέννησης 1978.
Σύνδεσμοι
·Δείτε όλα τα φύλλα της τοπικής εφημερίδας "ΕΝΟΤΗΤΑ" εδώ
·Αιρετή Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση. Προϋπόθεση για την ανασυγκρότηση της χώρας ("ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" 26/10/2008)
·Σκέψεις για την πιστωτική πολιτική των τραπεζών και τις σχέσεις τους με το ελληνικό δημόσιο ("ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" 30/04/2011)
·Καταστροφική για την εθνική μας οικονομία ενδεχόμενη έξοδος από τη ζώνη του ευρώ ("ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" 15/05/2011)
·"Συμπαραστάτης του δημότη": Ευρύτερες συναινέσεις ή μονοκομματικές επιλογές;
·Προς αναζήτηση νέας ιδεολογίας
·Τα αίτια ύπαρξης και επιβίωσης των πολιτικών κομμάτων και το ενδεχόμενο εξαφάνισής τους
·Ηθικά και οικονομικά επιλήψιμη η απόφαση για συγκέντρωση αποδείξεων αξίας ίσης με το ήμισυ του εισοδήματος μας
·Η ανάγκη για μια νέα Σεισάχθεια
·Απόκτηση οικονομικής παιδείας για την αποφυγή νέας χρεοκοπίας
·Οικονομικός κύκλος ή αλλαγή κατηγορίας
·Ανάγκη,μέλλον και ηθική ("Karfitsa" 24/11/2012)
·Κατάργηση των κομματικών θέσεων στην τοπική αυτοδιοίκηση ("Karfitsa" 16/02/2013)
·Οι τράπεζες θα πρέπει, και αυτές, να πληρώσουν την αφροσύνη τους ("Karfitsa" 02/03/2013)
·Ψωμί εισαγωγής;
·Ανασφάλιστη εργασία και...υποκρισία


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ετήσια κοπή πίτας του ΓΑΣ Κουφαλίων
1658 αναγνώστες
Τρίτη, 12 Φεβρουαρίου 2013
18:56

Μία από τις πιο πετυχημένες κοπές πίτας στην ιστορία του πραγματοποίησε ο ΓΑΣ Κουφαλίων την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου παρουσία εκατοντάδων γονέων και φίλων του ΓΑΣ Κουφαλίων, οι οποίοι κατέκλυσαν το Κλειστό Γυμναστήριο Κουφαλίων προκειμένου να δούν το θέαμα που παρουσίασαν τα 250 περίπου παιδιά που προπονούνται στα διάφορα τμήματα που λειτουργούν εντός του συλλόγου, υπό την επίβλεψη των γυμναστών - προπονητών τους. Η εκδήλωση περιλάμβανε χαιρετισμούς από την διοίκηση του συλλόγου και τον Δήμαρχο Χαλκηδόνος, επιδείξεις των τμημάτων ενόργανης γυμναστικής, ρυθμικής γυμναστικής, παιδικού μπάσκετ και βόλεϊ και την κοπή της παραδοσιακής πίτας.

Στα αξιοσημείωτα της εκδήλωσης είναι η ανακοίνωση της διοίκησης του ΓΑΣΚ ότι ο σύλλογος θα λειτουργεί πλέον και τμήμα προετοιμασίας των μαθητών Λυκείου που προετοιμάζονται για τις πανελλαδικές εξετάσεις και στοχεύουν να επιτύχουν σε Στρατιωτικές Σχολές και Σχολές Γυμναστικής Ακαδημίας. Όπως σημείωσε ο Πρόεδρος του ΓΑΣΚ κ. Σαϊνίδης Κώστας η συμμετοχή στα παραπάνω τμήματα θα είναι εντελώς δωρεάν για τους ενδιαφερόμενους μαθητές καθώς σε μια τέτοια δύσκολη οικονομική συγκυρία ο σύλλογος οφείλει να δείξει ακόμη πιο έντονα το κοινωνικό του πρόσωπο και την κοινωφελή αποστολή του. 

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό από την κυριακάτικη κοπή πίτας, το οποίο ευγενικά μας παραχώρησε ο ταμίας του Συλλόγου κ. Γιάννης Αναγνωστόπουλος.

 

Αξιολογήστε το άρθρο 
9 ψήφοι
 Εκτύπωση     Αποστολή με e-mail

Σχετικά με το blog
Το παρόν blog δημιουργήθηκε το Μάρτιο του 2010 προκειμένου να αναρτώ σε αυτό τη δραστηριότητά μου ως δημοτικός σύμβουλος καθώς και σκέψεις μου αναφορικά με θέματα της επικαιρότητας αλλά και εργασίες μου αναφορικά με την ιστορία του τόπου μας. Σύντομα δόθηκε βήμα και στους φορείς του τόπου μας αλλά και σε ιδιώτες και εμπλουτίστηκε έτσι η θεματολογία του. Σε κάθε περίπτωση η ενημέρωσή του γίνεται σε ερασιτεχνική βάση (όποτε δηλαδή υπάρχει χρόνος) και δε στοχεύω στην συστηματική δημοσιογραφική κάλυψη όλης της ειδησεογραφίας του Δήμου μας ούτε και στο κυνήγι της επισκεψιμότητας...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις