Πλαγάκος Κώστας - Κουφάλια
Οποιοσδήποτε τοπικός φορέας ή ιδιώτης επιθυμεί να προβάλλει κάποια δραστηριότητά του, ή κάποια εκδήλωση που διοργανώνει, στο blog: http://koufalia.capitalblogs.gr δεν έχει παρά να μας ενημερώσει σχετικά στο Τηλ.&Fax:2391053356 ή στο mail: plagakos@yahoo.gr
Λίγα λόγια για εμένα
Ελεύθερος Επαγγελματίας (Οικονομολόγος-Λογιστής) στην πόλη των Κουφαλίων. Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Κουφαλίων αρχικά (2007-2010) και Χαλκηδόνος στη συνέχεια (2011-2014). Ασχολούμενος ερασιτεχνικά με τη δημοσιογραφία - αρθρογραφία εξέδιδα από τον Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Μάιο του 2013 την τοπική εφημερίδα "ΕΝΟΤΗΤΑ". Έτος γέννησης 1978.
Σύνδεσμοι
·Δείτε όλα τα φύλλα της τοπικής εφημερίδας "ΕΝΟΤΗΤΑ" εδώ
·Αιρετή Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση. Προϋπόθεση για την ανασυγκρότηση της χώρας ("ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" 26/10/2008)
·Σκέψεις για την πιστωτική πολιτική των τραπεζών και τις σχέσεις τους με το ελληνικό δημόσιο ("ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" 30/04/2011)
·Καταστροφική για την εθνική μας οικονομία ενδεχόμενη έξοδος από τη ζώνη του ευρώ ("ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" 15/05/2011)
·"Συμπαραστάτης του δημότη": Ευρύτερες συναινέσεις ή μονοκομματικές επιλογές;
·Προς αναζήτηση νέας ιδεολογίας
·Τα αίτια ύπαρξης και επιβίωσης των πολιτικών κομμάτων και το ενδεχόμενο εξαφάνισής τους
·Ηθικά και οικονομικά επιλήψιμη η απόφαση για συγκέντρωση αποδείξεων αξίας ίσης με το ήμισυ του εισοδήματος μας
·Η ανάγκη για μια νέα Σεισάχθεια
·Απόκτηση οικονομικής παιδείας για την αποφυγή νέας χρεοκοπίας
·Οικονομικός κύκλος ή αλλαγή κατηγορίας
·Ανάγκη,μέλλον και ηθική ("Karfitsa" 24/11/2012)
·Κατάργηση των κομματικών θέσεων στην τοπική αυτοδιοίκηση ("Karfitsa" 16/02/2013)
·Οι τράπεζες θα πρέπει, και αυτές, να πληρώσουν την αφροσύνη τους ("Karfitsa" 02/03/2013)
·Ψωμί εισαγωγής;
·Ανασφάλιστη εργασία και...υποκρισία


Δυνατότητα πεντάμηνης απασχόλησης ανέργων χωρίς καμία επιβάρυνση για τον εργοδότη
765 αναγνώστες
Κυριακή, 10 Μαρτίου 2013
21:04

Η Διαδημοτική Επιχείρηση Δυτικής Υπαίθρου Θεσσαλονίκης, ΚΕΚ Νεφέλη, θα  συμμετάσχει στην υλοποίηση της Δράσης με τίτλο «Επιταγή εισόδου στην αγορά εργασίας για ανέργους νέους ηλικίας έως 29 ετών».

Η δράση χρηματοδοτείται από το Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» με πόρους της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής  Ένωσης.

Στην δράση θα συμμετέχουν νέοι/ες άνεργοι/ες έως 29 ετών και θα περιλαμβάνει:

-Πρόγραμμα θεωρητικής κατάρτισης 80 ωρών (αντικείμενο της κατάρτισης είναι η απόκτηση δεξιοτήτων σε θεματικά αντικείμενα που σχετίζονται με τη θέση πρακτικής άσκησης στην οποία θα τοποθετηθεί ο ωφελούμενος).

-Πρακτική άσκηση σε επιχειρήσεις  του ιδιωτικού τομέα διάρκειας 500 ωρών (5 μηνών)

Οι επιχειρήσεις στις οποίες θα υλοποιηθεί η πρακτική άσκηση θα έχουν την δυνατότητα να απασχολήσουν τους νέους και νέες έως 29 ετών για χρονικό διάστημα πέντε μηνών, για πέντε ώρες την ημέρα, χωρίς να έχουν καμία οικονομική υποχρέωση απέναντί τους. Η υλοποίηση της πρακτικής άσκησης προβλέπεται να ξεκινήσει τον Ιούνιο του 2013.

Ακόμη, οι επιχειρήσεις θα έχουν την δυνατότητα, μόνο εφόσον το επιθυμούν και χωρίς καμία υποχρέωση, να επιχορηγηθούν σε περίπτωση που επιθυμούν να προσλάβουν κάποιον ωφελούμενο μετά τη λήξη της πρακτικής άσκησης. Η εν λόγω επιχορήγηση αφορά στην κάλυψη των ασφαλιστικών εισφορών του ωφελούμενου για χρονικό διάστημα ενός έτους από την πρόσληψη.

Οι επιχειρήσεις που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα και να απασχολήσουν, εντελώς δωρεάν, νέους και νέες έως 29 ετών θα πρέπει να συμπληρώσουν και να  αποστείλουν στο ΚΕΚ  την σχετική αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος και έπειτα, κατά την έναρξη της υλοποίησης της δράσης, τα στελέχη του ΚΕΚ θα επικοινωνήσουν μαζί τους για την διευθέτηση των λεπτομερειών. Το ΚΕΚ βρίσκεται στην Γέφυρα και το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι το 2310715241.Αξιολογήστε το άρθρο 
6 ψήφοι
 Εκτύπωση     Αποστολή με e-mail

Σχετικά με το blog
Το παρόν blog δημιουργήθηκε το Μάρτιο του 2010 προκειμένου να αναρτώ σε αυτό τη δραστηριότητά μου ως δημοτικός σύμβουλος καθώς και σκέψεις μου αναφορικά με θέματα της επικαιρότητας αλλά και εργασίες μου αναφορικά με την ιστορία του τόπου μας. Σύντομα δόθηκε βήμα και στους φορείς του τόπου μας αλλά και σε ιδιώτες και εμπλουτίστηκε έτσι η θεματολογία του. Σε κάθε περίπτωση η ενημέρωσή του γίνεται σε ερασιτεχνική βάση (όποτε δηλαδή υπάρχει χρόνος) και δε στοχεύω στην συστηματική δημοσιογραφική κάλυψη όλης της ειδησεογραφίας του Δήμου μας ούτε και στο κυνήγι της επισκεψιμότητας...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις