Πλαγάκος Κώστας - Κουφάλια
Οποιοσδήποτε τοπικός φορέας ή ιδιώτης επιθυμεί να προβάλλει κάποια δραστηριότητά του, ή κάποια εκδήλωση που διοργανώνει, στο blog: http://koufalia.capitalblogs.gr δεν έχει παρά να μας ενημερώσει σχετικά στο Τηλ.&Fax:2391053356 ή στο mail: plagakos@yahoo.gr
Λίγα λόγια για εμένα
Ελεύθερος Επαγγελματίας (Οικονομολόγος-Λογιστής) στην πόλη των Κουφαλίων. Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Κουφαλίων αρχικά (2007-2010) και Χαλκηδόνος στη συνέχεια (2011-2014). Ασχολούμενος ερασιτεχνικά με τη δημοσιογραφία - αρθρογραφία εξέδιδα από τον Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Μάιο του 2013 την τοπική εφημερίδα "ΕΝΟΤΗΤΑ". Έτος γέννησης 1978.
Σύνδεσμοι
·Δείτε όλα τα φύλλα της τοπικής εφημερίδας "ΕΝΟΤΗΤΑ" εδώ
·Αιρετή Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση. Προϋπόθεση για την ανασυγκρότηση της χώρας ("ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" 26/10/2008)
·Σκέψεις για την πιστωτική πολιτική των τραπεζών και τις σχέσεις τους με το ελληνικό δημόσιο ("ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" 30/04/2011)
·Καταστροφική για την εθνική μας οικονομία ενδεχόμενη έξοδος από τη ζώνη του ευρώ ("ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" 15/05/2011)
·"Συμπαραστάτης του δημότη": Ευρύτερες συναινέσεις ή μονοκομματικές επιλογές;
·Προς αναζήτηση νέας ιδεολογίας
·Τα αίτια ύπαρξης και επιβίωσης των πολιτικών κομμάτων και το ενδεχόμενο εξαφάνισής τους
·Ηθικά και οικονομικά επιλήψιμη η απόφαση για συγκέντρωση αποδείξεων αξίας ίσης με το ήμισυ του εισοδήματος μας
·Η ανάγκη για μια νέα Σεισάχθεια
·Απόκτηση οικονομικής παιδείας για την αποφυγή νέας χρεοκοπίας
·Οικονομικός κύκλος ή αλλαγή κατηγορίας
·Ανάγκη,μέλλον και ηθική ("Karfitsa" 24/11/2012)
·Κατάργηση των κομματικών θέσεων στην τοπική αυτοδιοίκηση ("Karfitsa" 16/02/2013)
·Οι τράπεζες θα πρέπει, και αυτές, να πληρώσουν την αφροσύνη τους ("Karfitsa" 02/03/2013)
·Ψωμί εισαγωγής;
·Ανασφάλιστη εργασία και...υποκρισία


Διάκριση του Γυμνασίου Γέφυρας (3ου Γυμνασίου Αγίου Αθανασίου)
704 αναγνώστες
Τρίτη, 12 Μαρτίου 2013
11:36

Η ΦΑΟΣ Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013 ημερίδα με θέμα την ενημέρωση των εκπαιδευτικών σχετικά με την βελτίωση της ασφάλειας και της ποιότητας των σχολικών μονάδων. Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του νέου Δημαρχείου Θεσσαλονίκης και κατά την διάρκειά της, μεταξύ των άλλων, παρουσιάστηκαν τα προγράμματα των σχολείων που συμμετείχαν κατά το σχολικό έτος 2011 – 2012 σε αντίστοιχες δράσεις και βράβευσε ένα σχολείο από κάθε βαθμίδα εκπαίδευσης από αυτά που προκρίθηκαν στο διαγωνισμό που είχε ως θέμα "Σχολείο του Αύριο - Σχολείο χωρίς ατυχήματα".
Από τα σχολεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Θεσσαλονίκης διακρίθηκε το 3ο Γυμνάσιο Αγίου Αθανασίου (Γέφυρας) για το εξαίρετο έργο του.
Το πρόγραμμα του Γυμνασίου της Γέφυρας εκπονήθηκε στα Πλαίσια των Καινοτόμων δράσεων κατά το σχολικό έτος 2011-2012 από την Περιβαλλοντική ομάδα του σχολείου (Γ΄ τάξη) με υπεύθυνους εκπαιδευτικούς του προγράμματος τους κ.κ. Φ. Λατινόπουλο (ΠΕ11) και Μ. Παπαδημητρίου (ΠΕ07).
Το σχολείο εκπροσώπησε στην κεντρική εκδήλωση η Διευθύντρια του σχολείου κα Μ. Βελισσάρη και ο κος Φ. Λατινόπουλος.
Το έπαθλο είναι ένας διαδραστικός πίνακας.
Σημειώνεται ότι η «ΦΑΟΣ» (Φροντίδα – Αγωγή – Οργάνωση – Συμμετοχή) είναι μία ένωση προσώπων μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα που έχει σαν στόχο την αποτροπή των ατυχημάτων στα σχολεία, μέσω της βελτίωσης των συνθηκών ασφάλειας και πρόληψης.

 

Αξιολογήστε το άρθρο 
5 ψήφοι
 Εκτύπωση     Αποστολή με e-mail

Σχετικά με το blog
Το παρόν blog δημιουργήθηκε το Μάρτιο του 2010 προκειμένου να αναρτώ σε αυτό τη δραστηριότητά μου ως δημοτικός σύμβουλος καθώς και σκέψεις μου αναφορικά με θέματα της επικαιρότητας αλλά και εργασίες μου αναφορικά με την ιστορία του τόπου μας. Σύντομα δόθηκε βήμα και στους φορείς του τόπου μας αλλά και σε ιδιώτες και εμπλουτίστηκε έτσι η θεματολογία του. Σε κάθε περίπτωση η ενημέρωσή του γίνεται σε ερασιτεχνική βάση (όποτε δηλαδή υπάρχει χρόνος) και δε στοχεύω στην συστηματική δημοσιογραφική κάλυψη όλης της ειδησεογραφίας του Δήμου μας ούτε και στο κυνήγι της επισκεψιμότητας...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις