Πλαγάκος Κώστας - Κουφάλια
Οποιοσδήποτε τοπικός φορέας ή ιδιώτης επιθυμεί να προβάλλει κάποια δραστηριότητά του, ή κάποια εκδήλωση που διοργανώνει, στο blog: http://koufalia.capitalblogs.gr δεν έχει παρά να μας ενημερώσει σχετικά στο Τηλ.&Fax:2391053356 ή στο mail: plagakos@yahoo.gr
Λίγα λόγια για εμένα
Ελεύθερος Επαγγελματίας (Οικονομολόγος-Λογιστής) στην πόλη των Κουφαλίων. Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Κουφαλίων αρχικά (2007-2010) και Χαλκηδόνος στη συνέχεια (2011-2014). Ασχολούμενος ερασιτεχνικά με τη δημοσιογραφία - αρθρογραφία εξέδιδα από τον Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Μάιο του 2013 την τοπική εφημερίδα "ΕΝΟΤΗΤΑ". Έτος γέννησης 1978.
Σύνδεσμοι
·Δείτε όλα τα φύλλα της τοπικής εφημερίδας "ΕΝΟΤΗΤΑ" εδώ
·Αιρετή Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση. Προϋπόθεση για την ανασυγκρότηση της χώρας ("ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" 26/10/2008)
·Σκέψεις για την πιστωτική πολιτική των τραπεζών και τις σχέσεις τους με το ελληνικό δημόσιο ("ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" 30/04/2011)
·Καταστροφική για την εθνική μας οικονομία ενδεχόμενη έξοδος από τη ζώνη του ευρώ ("ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" 15/05/2011)
·"Συμπαραστάτης του δημότη": Ευρύτερες συναινέσεις ή μονοκομματικές επιλογές;
·Προς αναζήτηση νέας ιδεολογίας
·Τα αίτια ύπαρξης και επιβίωσης των πολιτικών κομμάτων και το ενδεχόμενο εξαφάνισής τους
·Ηθικά και οικονομικά επιλήψιμη η απόφαση για συγκέντρωση αποδείξεων αξίας ίσης με το ήμισυ του εισοδήματος μας
·Η ανάγκη για μια νέα Σεισάχθεια
·Απόκτηση οικονομικής παιδείας για την αποφυγή νέας χρεοκοπίας
·Οικονομικός κύκλος ή αλλαγή κατηγορίας
·Ανάγκη,μέλλον και ηθική ("Karfitsa" 24/11/2012)
·Κατάργηση των κομματικών θέσεων στην τοπική αυτοδιοίκηση ("Karfitsa" 16/02/2013)
·Οι τράπεζες θα πρέπει, και αυτές, να πληρώσουν την αφροσύνη τους ("Karfitsa" 02/03/2013)
·Ψωμί εισαγωγής;
·Ανασφάλιστη εργασία και...υποκρισία


6ο ΧΟΡΩΔΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΝΕΑΣ ΜΕΣΗΜΒΡΙΑΣ
975 αναγνώστες
Πέμπτη, 18 Απριλίου 2013
18:12

Στην κατάμεστη αίθουσα του πνευματικού κέντρου Νέας Μεσημβρίας πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το Σάββατο 13 Απριλίου το 6ο χορωδιακό φεστιβάλ Νέας Μεσημβρίας.
Στο 6ο χορωδιακό φεστιβάλ που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νέας Μεσημβρίας πήραν μέρος η χορωδία του ΚΑΠΗ Χαλκηδόνας με χοράρχη τον κο Λαζαρίδη, η χορωδία του Συλλόγου Μικρασιατών Ν. Ημαθίας με χοράρχη την κα Κατερίνα Λαγιώνη, η χορωδία του Ιερού Ναού Γεννήσεως Της Θεοτόκου Καρδίας με χοράρχη τον κο Χάρη Γκούνα, η χορωδία του Λυκείου Ελληνίδων Δράμας με χοράρχη τον κο Γρηγόρη Παπαεμμανουήλ και φυσικά η οικοδέσποινα χορωδία του Πολιτιστικού Συλλόγου Νέας Μεσημβρίας με χοράρχη τον κο Χρήστο Μπαρτζόπουλο, καθηγητή Βυζαντινής μουσικής.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με χαιρετισμό του προέδρου του Πολιτιστικού Συλλόγου Νέας Μεσημβρίας κου Λευτέρη Μαργαρίτη και του Δημάρχου κου Ιωάννη Μπίκου και έκλεισε με τη σύμπραξη της χορωδίας του Πολιτιστικού Συλλόγου Νέας Μεσημβρίας, τους χοράρχες των άλλων χορωδιών και το τραγούδι «Έχε γεια, πάντα γεια» αλλά και τις ευχές του Αρχιμανδρίτη πατέρα Αρσένιου. Μετά το πέρας της εκδήλωσης ακολούθησε δεξίωση στο «ΚΟΥΜΠΑΡEΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ» Νέας Μεσημβρίας.

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό από το φεστιβάλ.

Αξιολογήστε το άρθρο 
9 ψήφοι
 Εκτύπωση     Αποστολή με e-mail

Σχετικά με το blog
Το παρόν blog δημιουργήθηκε το Μάρτιο του 2010 προκειμένου να αναρτώ σε αυτό τη δραστηριότητά μου ως δημοτικός σύμβουλος καθώς και σκέψεις μου αναφορικά με θέματα της επικαιρότητας αλλά και εργασίες μου αναφορικά με την ιστορία του τόπου μας. Σύντομα δόθηκε βήμα και στους φορείς του τόπου μας αλλά και σε ιδιώτες και εμπλουτίστηκε έτσι η θεματολογία του. Σε κάθε περίπτωση η ενημέρωσή του γίνεται σε ερασιτεχνική βάση (όποτε δηλαδή υπάρχει χρόνος) και δε στοχεύω στην συστηματική δημοσιογραφική κάλυψη όλης της ειδησεογραφίας του Δήμου μας ούτε και στο κυνήγι της επισκεψιμότητας...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις